Evet duydum çok oldu duyalı kalp atımını
Kese altında kanama alanı var lekelenmelerim ordan kaynaklıymış normla kanamaya ve parça parça gelmediği sürece sorun yok dedi doktor
Sata göre 11. Haftalık ama geriden gelince bu hafta 10. Haftanın içindeyim çok şükür güzel duaların için çok teşekkür ederim
2. Olucak inşallah 18.5 aylık bi oğlum varTatlım benim senin ilk mi? Cinsiyeti ne zaman belli olur?
Çok şükür iyi gidiyo bulantı falan da hiç yok inşallah böyle devam eder geçen perşembe kalp atışı için gittim bebeğin karından duyamadı alttan baktı çok zor duyuluyordu ama erkranda kapl atışını gördüm 1 hafta sonra çağırdı net duymak için bakalım Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder :)@Mervetolgali
@sky19
d_d_m
Pitircik81
@Esmakizz
kerem34gul
Anniş adaylarımız? Nasıl gidiyor hamişlik?
Çok şükür iyi gidiyo bulantı falan da hiç yok inşallah böyle devam eder geçen perşembe kalp atışı için gittim bebeğin karından duyamadı alttan baktı çok zor duyuluyordu ama erkranda kapl atışını gördüm 1 hafta sonra çağırdı net duymak için bakalım Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder :)
Bu arada ben Üye adımı değiştirmiştim "Esmakizz" eskide kaldı
2. Olucak inşallah 18.5 aylık bi oğlum var
Oğlum da 13 haftalıkken öğrenmiştik cinsiyeti bunda süreç nasıl olur bilmem bu ay sonu 2li test yaptırıcam o zaman da 13 14 haftalık gibi olmuş olucak belki öğreniriz cinsiyeti belli olmaz
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sizede nasip eder bu sevinci inşallah:))Biliyorum canım sonradan düzelttim))) inşaALLAH sağlıkla alırsın kucağına canım
Kalp atışını duydun mu Cnm masallah güzel anneye de bebise de :)Judy_K çok şükür iyi gidiyor sayılır
Başlarda beta hcg beklenildiği gibi artmadı dış gebelik,bozulmaya başlamış gebelik aman kürtaj olucam falan derken bu günlere geldim Allah’ın izniyle bebiş satla uyumlu değil geç döllenme 1 hafta geriden geliyor gelişimi ama gelişiyor maşallah inatçı çıktı miniğim
2 haftadır hafif hafif lekelenmelerim var ilaçlarımı kullanıyorum ama henüz bi azalma yok o da tamamen ortadan kalkarsa herşey daha iyi olucak benim için
Amiin amiin inşallahRabbim ikisini de korusun
Ne olursa olsun sağlıklı olsun inşaALLAH
Çok sağol canım teşekkür ederimKalp atışını duydun mu Cnm masallah güzel anneye de bebise de :)
Aminnn Cnm insallah :)Çok sağol canım teşekkür ederim
Evet duydum hemde baya oldu kalp atışını duyduğum darısı senin başına inşallah
Benim çok kötü o kar halsizim gözüm hep yatakta.birde felaket bulanti var sabah akşam çıkaracak halde geziyorum.@Mervetolgali
@sky19
d_d_m
Pitircik81
@Esmakizz
kerem34gul
Anniş adaylarımız? Nasıl gidiyor hamişlik?
Tek o kaldı ben iş nedeniyle cizredeyim memurum her yere bu tedavi yi yapmıyorRahim filmi yaptırdın mı?
Ya bu arada benim bat 6 siymis yanlış yazmışımRahim filmi yaptırdın mı?
Günaydın canım.malesef adetimin geçikmesine bakmayarak testde bi şey çıkmıyor.çok ümitsizim(((Günaydın kızlar yeni bir gün yeni güzel haber almak dileğiyle :)
Hakkında hayırlısı Cnm insallah geç te olsa çıkarGünaydın canım.malesef adetimin geçikmesine bakmayarak testde bi şey çıkmıyor.çok ümitsizim(((
Ya bu arada benim bat 6 siymis yanlış yazmışım
Canm bu tüpün acığ bağlı olduğunu bilmek olar göresen?rahim filminen başqaDüzeltriz canım sorun değil. Rahim filmi yap. Benim de bişeyim yoktu doktorlar hep dedi yok bişeyi diye. Sonra rahim filmi yaptırdım bir tüpüm kapalıymış açtılar.
Canm bu tüpün acığ bağlı olduğunu bilmek olar göresen?rahim filminen başqa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?