İnşAllah senne gözel xeberler eşiderik))))Günaydın güzeller
Şu an konu itibarile adetime 5 gün kaldıher ay tüm belirtilerim olurdu bu ay hiçbi belirtim yok
Sizler ne durumdasınız şekerler?
Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun judy az kaldı bat a :)
5gün sonra yapmayı düşünüyorum :) elimde sadece 1tane test var iyi değerlendirmeliyim :)
Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun judy az kaldı bat a :)
Varsa silikte olsa çıkar canim
@ddenizyildizii
@erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@pembehayaller06
@Bikucukbalik
@hng-ky 24
@Alya_sura88
A Albatross35
@TopraKahveBob
Kızlar acaba son durumunuz ne? Hamiş varmı?
Çok ilginç ama hamilesin sen inşallah kullandığın ilaçlar bebişe zarar vermemiştir burda okuduklarıma istinaden söylüyorum sanırım senin geç döllenme olmuş onun için geçen hfta kanda çıkmadı bence hemenbir betana baktır düzenli artış varsa kimyasal değildirBat yarın çok sırtım ağrıyordu test yaptım böyle çıktı.kızlar geçen hafta kanda baktordom yoktu ondan sonrada ilişki olmadı.kum djktüğüm için ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.napacam idrar testi sonucum bu.yardım lütfen.sizce kimyasalmı
Cnm benimki adete 5 gün kala çıkıyor seni bilmiyorum amaAdetime 2 gün kala yapsam hamilelik çıkar mi
Allah razı olsun inşallah.inşallah geç döllenmedir.geçen hafta acillik olduğumda yoktu ona istinaden bir sürü ilaç almıştımÇok ilginç ama hamilesin sen inşallah kullandığın ilaçlar bebişe zarar vermemiştir burda okuduklarıma istinaden söylüyorum sanırım senin geç döllenme olmuş onun için geçen hfta kanda çıkmadı bence hemenbir betana baktır düzenli artış varsa kimyasal değildir
Hamilesin gözün aydın demekki geçen hafta daha döllenme aşamasında beta hcg artışa başlamamış sıkıntı yapma ayrıca bebeği bilmediğin icin kullandığın hiçbir ilaç bebeğe Zarar vermez stres yapmaBat yarın çok sırtım ağrıyordu test yaptım böyle çıktı.kızlar geçen hafta kanda baktordom yoktu ondan sonrada ilişki olmadı.kum djktüğüm için ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.napacam idrar testi sonucum bu.yardım lütfen.sizce kimyasalmı
Bat yarın çok sırtım ağrıyordu test yaptım böyle çıktı.kızlar geçen hafta kanda baktordom yoktu ondan sonrada ilişki olmadı.kum djktüğüm için ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.napacam idrar testi sonucum bu.yardım lütfen.sizce kimyasalmı
İnşallah gülüm allah razı olsun.kan vermeye gitmeye korkuyorum.moralim bozulur diye.napacağımı bilmiyorum şoku atlatamadımHamilesin gözün aydın demekki geçen hafta daha döllenme aşamasında beta hcg artışa başlamamış sıkıntı yapma ayrıca bebeği bilmediğin icin kullandığın hiçbir ilaç bebeğe Zarar vermez stres yapma
İnşallah gülüm 3 üncüsünüde yaptım acaba ikisidemi bozuk diye oda pozitifBu testlerin ikiside pozitif
İnşallah gülüm 3 üncüsünüde yaptım acaba ikisidemi bozuk diye oda pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?