Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat yarın çok sırtım ağrıyordu test yaptım böyle çıktı.kızlar geçen hafta kanda baktordom yoktu ondan sonrada ilişki olmadı.kum djktüğüm için ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.napacam idrar testi sonucum bu.yardım lütfen.sizce kimyasalmı

Eklentiler

• IMG-20180408-WA0025.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 60
Çok ilginç ama hamilesin sen inşallah kullandığın ilaçlar bebişe zarar vermemiştir burda okuduklarıma istinaden söylüyorum sanırım senin geç döllenme olmuş onun için geçen hfta kanda çıkmadı bence hemenbir betana baktır düzenli artış varsa kimyasal değildir

Allah razı olsun inşallah.inşallah geç döllenmedir.geçen hafta acillik olduğumda yoktu ona istinaden bir sürü ilaç almıştım

Hamilesin gözün aydın demekki geçen hafta daha döllenme aşamasında beta hcg artışa başlamamış sıkıntı yapma ayrıca bebeği bilmediğin icin kullandığın hiçbir ilaç bebeğe Zarar vermez stres yapma

Bu testlerin ikiside pozitif

İnşallah gülüm allah razı olsun.kan vermeye gitmeye korkuyorum.moralim bozulur diye.napacağımı bilmiyorum şoku atlatamadım

Kızlar bir soru da benden. Umut arıyorum yardımcı olun bat 13 nisan bu sabah ilk idrarla yaptığım testte hayalet bir çizgi var ama öyle fotoda falan sadece görmek isteyenin göreceği cinsten belirti çok ama ben belirti olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum şöyle ki hergün bir çoğumuzun çok sayıda test yaptığını dikkate alarak soruyorum ilk testlerinde benim ki gibi hayalet çizgi görüp gebe olduğunu öğrenen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…