- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Sen kan testi yaptirdin mi ?artıkk bende belirgin bir pozitif çizgi görmek istiyorum. Rabbim izin verirse
yok daha yaptırmadım korkuyorum.Sen kan testi yaptirdin mi ?
Baya gecmis günün. Son yaptigin testi yükleseneyok daha yaptırmadım korkuyorum.
Seni çok iyi anlıyorum emin ol bir zamanı var onun da vakti zamanı gelince Rabbim nasip edicek bu bir sabır olabilir rabbimizden bize gelen.Dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum. Ve çift çizgi çıktı. Allahım nasıl sevindiysem o kalp atışı ile uyandım. Gittim bir test yaptım. Ve yine tek çizgi! Allahım sen büyüksün sen bilirsin. Her işinde bir hayır vardır. Ama ben çok yoruldum. Hakkımızda hayırlısı kızlar olmayınca olmuyor demek ki.
İnşallah geleceği bir vakit vardır. Hiç gelmeyedebilir. Allah’ın takdiri elbette. Ama çok yorucu bir süreç. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Çok yoruldum ben gerçekten şu çektiklerimi düşmanımın çekmesini istemem öyle zor.Seni çok iyi anlıyorum emin ol bir zamanı var onun da vakti zamanı gelince Rabbim nasip edicek bu bir sabır olabilir rabbimizden bize gelen.
Duanı hiç bir zaman eksik etme olur inşallah ve çok kafana takma bak rüyalarına girecek kadar düşünmüşsün bak[/
Dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum. Ve çift çizgi çıktı. Allahım nasıl sevindiysem o kalp atışı ile uyandım. Gittim bir test yaptım. Ve yine tek çizgi! Allahım sen büyüksün sen bilirsin. Her işinde bir hayır vardır. Ama ben çok yoruldum. Hakkımızda hayırlısı kızlar olmayınca olmuyor demek ki.[/QUOT
Dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum. Ve çift çizgi çıktı. Allahım nasıl sevindiysem o kalp atışı ile uyandım. Gittim bir test yaptım. Ve yine tek çizgi! Allahım sen büyüksün sen bilirsin. Her işinde bir hayır vardır. Ama ben çok yoruldum. Hakkımızda hayırlısı kızlar olmayınca olmuyor demek ki.
Insallah böyle yükselmeye devam eder. Benim 3gün Kahve rengi kekeme oldu kesildi sonra adetim yoğun geçer genelde bu ay çok ümitliyim var mıdır acabaCanim benimde silik cizgiydi ama uzaktanda belli oluyodu. 39 çıktı değerim
Insallah böyle yükselmeye devam eder. Benim 3gün Kahve rengi kekeme oldu kesildi sonra adetim yoğun geçer genelde bu ay çok ümitliyim var mıdır acaba
Allah'tan hiç bir zaman umut kesilmez ummadığın an baktın oluvermiş bilemezsin herşeyin hayırlısı kuzumİnşallah geleceği bir vakit vardır. Hiç gelmeyedebilir. Allah’ın takdiri elbette. Ama çok yorucu bir süreç. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Çok yoruldum ben gerçekten şu çektiklerimi düşmanımın çekmesini istemem öyle zor.
Dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum. Ve çift çizgi çıktı. Allahım nasıl sevindiysem o kalp atışı ile uyandım. Gittim bir test yaptım. Ve yine tek çizgi! Allahım sen büyüksün sen bilirsin. Her işinde bir hayır vardır. Ama ben çok yoruldum. Hakkımızda hayırlısı kızlar olmayınca olmuyor demek ki.
Seni çok iyi anlıyorum emin ol bir zamanı var onun da vakti zamanı gelince Rabbim nasip edicek bu bir sabır olabilir rabbimizden bize gelen.
Duanı hiç bir zaman eksik etme olur inşallah ve çok kafana takma bak rüyalarına girecek kadar düşünmüşsün bak
Insallah böyle yükselmeye devam eder. Benim 3gün Kahve rengi kekeme oldu kesildi sonra adetim yoğun geçer genelde bu ay çok ümitliyim var mıdır acaba
Bizde ümitle bekliyoruz duanızı eksik etmwyinKesinle milenaya katiliyorum. Ben de gecen aylar da cok gördüm rüya. Cok takiyorum dedim. Vakti gelince hayirlisi ile olsun.
Akintinin kesilmesine cok sevindim. Güzel haberler bekliyoruz. Allah gözünü aydinlatsin beklediginle
Aynı belirtileri ben yaşıyorum ve psikolojik diyorum. Insallah vardır. Salı veya çarşamba test yapıcamBenim kasik ve bel agrisi çok fazlaydi canım. Ama adetim yaklaştığı için onun belirtisi sandim akintimda artmisti hatta baş dönmelerim yorgunlugum uyku artisi vardi. Ama psikolojik heralde dedim şimdi hanileyim canim umursana ben test yaotim öylesine bakmadan çöpe aticaktim yoktur diye bi baktim cift cizgi
Aynı belirtileri ben yaşıyorum ve psikolojik diyorum. Insallah vardır. Salı veya çarşamba test yapıcam
Kısmet tabi bu işler. Kimi ister olmaz kimi istemez olur. Kimi tek seferde kimi senelerce. Ama sanırım biraz da kişilik meselesi. Sabırsızlık ve merak biraz heves çokça istek. Artık aklımdan çıkmaz oldu. Hayırlısı artık. Sadece paylaşmak istedim.Canım bende ilk dememde hamile kaldim ama diyodum olursa olur olmazsa olmaz diye boş verdim. Emin ol hergece rüyamda çocuk bebek görüyodum hatta uyku duzenim bozuldu ama şimdi hiç ummadigim anda hamileyim
Amin cümlemiz için her şeyin hayırlısı. Rüyadan çok etkilendim. Biraz paylaşmak istedim. Bütün gün aptal gibi dolaştım.Allah'tan hiç bir zaman umut kesilmez ummadığın an baktın oluvermiş bilemezsin herşeyin hayırlısı kuzum
Amin inşallahInsallah vardir canım rabbim isteyen herkese versin o kadar değişik bi duygu ki hiç yasamadigimiz bişey
kesinlikle canımKesinle milenaya katiliyorum. Ben de gecen aylar da cok gördüm rüya. Cok takiyorum dedim. Vakti gelince hayirlisi ile olsun.
İyi yaptın anlattın burda dertleşerek rahatlıyoruz. Herşey gönlünce olsun Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.Amin cümlemiz için her şeyin hayırlısı. Rüyadan çok etkilendim. Biraz paylaşmak istedim. Bütün gün aptal gibi dolaştım.
17 nisanBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
M mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21 10 nisan
Rabbim bu listedeki anne adaylarını korusun
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Gzd92 15 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@hng-ky 24 mart
@ftmclk 3 nisan
@Why name is 3 nisan
Rapunzelk 8 nisan
@ayten_rafo 9 nisan
@Psikolazzz 11 nisan
@seray ay 12 nisan
Judy_K 12 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
@Bikucukbalik 15 nisan
izm3506 16 nisan
@MirAy92 17 nisan
@Gloke 17 nisan
TopraKahveBob 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@limelemon 19 nisan
@Alya_sura88 19 nisan
@Repse 19 nisan
@Zuhal budak polat 20 nisan
@gzdy 21 nisan
@Tweety22 23 nisan
@umtlazeynep 24 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@berrak4444 26 nisan
@Yasmin42423 28 nisan
@vals_dancer 2 mayıs
@aysh3n 5 mayıs
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
17nisanBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
M mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21 10 nisan
Rabbim bu listedeki anne adaylarını korusun
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Gzd92 15 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@hng-ky 24 mart
@ftmclk 3 nisan
@Why name is 3 nisan
Rapunzelk 8 nisan
@ayten_rafo 9 nisan
@Psikolazzz 11 nisan
@seray ay 12 nisan
Judy_K 12 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
@Bikucukbalik 15 nisan
izm3506 16 nisan
@MirAy92 17 nisan
@Gloke 17 nisan
TopraKahveBob 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@limelemon 19 nisan
@Alya_sura88 19 nisan
@Repse 19 nisan
@Zuhal budak polat 20 nisan
@gzdy 21 nisan
@Tweety22 23 nisan
@umtlazeynep 24 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@berrak4444 26 nisan
@Yasmin42423 28 nisan
@vals_dancer 2 mayıs
@aysh3n 5 mayıs
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?