Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum. Ve çift çizgi çıktı. Allahım nasıl sevindiysem o kalp atışı ile uyandım. Gittim bir test yaptım. Ve yine tek çizgi! Allahım sen büyüksün sen bilirsin. Her işinde bir hayır vardır. Ama ben çok yoruldum. Hakkımızda hayırlısı kızlar olmayınca olmuyor demek ki.

Seni çok iyi anlıyorum emin ol bir zamanı var onun da vakti zamanı gelince Rabbim nasip edicek bu bir sabır olabilir rabbimizden bize gelen.
Duanı hiç bir zaman eksik etme olur inşallah ve çok kafana takma bak rüyalarına girecek kadar düşünmüşsün bak

İnşallah geleceği bir vakit vardır. Hiç gelmeyedebilir. Allah’ın takdiri elbette. Ama çok yorucu bir süreç. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Çok yoruldum ben gerçekten şu çektiklerimi düşmanımın çekmesini istemem öyle zor.

Canım bende ilk dememde hamile kaldim ama diyodum olursa olur olmazsa olmaz diye boş verdim. Emin ol hergece rüyamda çocuk bebek görüyodum hatta uyku duzenim bozuldu ama şimdi hiç ummadigim anda hamileyim

Insallah böyle yükselmeye devam eder. Benim 3gün Kahve rengi kekeme oldu kesildi sonra adetim yoğun geçer genelde bu ay çok ümitliyim var mıdır acaba

Benim kasik ve bel agrisi çok fazlaydi canım. Ama adetim yaklaştığı için onun belirtisi sandim akintimda artmisti hatta baş dönmelerim yorgunlugum uyku artisi vardi. Ama psikolojik heralde dedim şimdi hanileyim canim umursana ben test yaotim öylesine bakmadan çöpe aticaktim yoktur diye bi baktim cift cizgi

Allah'tan hiç bir zaman umut kesilmez ummadığın an baktın oluvermiş bilemezsin herşeyin hayırlısı kuzum

Kesinle milenaya katiliyorum. Ben de gecen aylar da cok gördüm rüya. Cok takiyorum dedim. Vakti gelince hayirlisi ile olsun.
Insallah böyle yükselmeye devam eder. Benim 3gün Kahve rengi kekeme oldu kesildi sonra adetim yoğun geçer genelde bu ay çok ümitliyim var mıdır acaba

Akintinin kesilmesine cok sevindim. Güzel haberler bekliyoruz. Allah gözünü aydinlatsin beklediginle

Aynı belirtileri ben yaşıyorum ve psikolojik diyorum. Insallah vardır. Salı veya çarşamba test yapıcam

Canım bende ilk dememde hamile kaldim ama diyodum olursa olur olmazsa olmaz diye boş verdim. Emin ol hergece rüyamda çocuk bebek görüyodum hatta uyku duzenim bozuldu ama şimdi hiç ummadigim anda hamileyim
Kısmet tabi bu işler. Kimi ister olmaz kimi istemez olur. Kimi tek seferde kimi senelerce. Ama sanırım biraz da kişilik meselesi. Sabırsızlık ve merak biraz heves çokça istek. Artık aklımdan çıkmaz oldu. Hayırlısı artık. Sadece paylaşmak istedim.

Amin cümlemiz için her şeyin hayırlısı. Rüyadan çok etkilendim. Biraz paylaşmak istedim. Bütün gün aptal gibi dolaştım.
İyi yaptın anlattın burda dertleşerek rahatlıyoruz. Herşey gönlünce olsun Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.

17 nisan
17nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…