- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
Nasip canım öğrenirsin inşallah aralikta da boş gebelik geçirdim Kürtaj oldum şimdi yine istiyoruz korkuyorum biraz daHadi inşaALLAH. Benim ilk. Ondan biraz tecrübesizim :)
Hayirlisi olsun kuzum. Benim de mesaji kimse görmedi. Testimde hayalet cizgi var . Ama ilk 10 dakina icinde cikmadi
izm3506 canimmmmm hamilesinnnnn hayırlı olsun yani bariz çift çizgi sağlıkla.gelsin
izm3506 kaç dk sonra çift çizgi belirdi belki geç döllenme.oldu bilinmez
Tebrik ederim hamilesiniz gayet normal adetiniz daha geçmemiş o yüzden silik çizgi ama baya belli yaniKizlarrr bat yarın test yaptim ilk defa böyle çıktı korkuyorum nedemek bu test bozukmu acaba boyle olan varmii
Emin olmak için iki gün sonra tekrar et benim de bata 4 gün var bugün kasık batması gibi bişey başladı. Ama test için adetten iki gün önceyi bekliyorum :)Kizlar testimde hayalet cizgi ciktiama simdi bakinca. Kiyip cöpe atmamistim. 4 gün var Bat a
Tebrik ederim hamilesiniz gayet normal adetiniz daha geçmemiş o yüzden silik çizgi ama baya belli yani
Kizlar 39.18 çıktı kesin bisey diyemem sinirda dedi 3 gün sonra tekrar yaptirin dedi nesemek bu 5 in üstü gebe değil miydi
Daha çok yeni olduğu için tekrar kan değerinde yükselme varmı o yüzden söylemiş
Evet var hamilesiniz geç döllenme olabilir 2 gün sonra bence siz tekrar bir kan testi yapın eğer kan değeriniz yükselirse her şey yolundadır inşallahYani varmi yokmu eşime soylemelimiyim sizce
Eşime soylesemmi sizce 3 gun nasil durcam bennEvet var hamilesiniz geç döllenme olabilir 2 gün sonra bence siz tekrar bir kan testi yapın eğer kan değeriniz yükselirse her şey yolundadır inşallah
3 gün bekleyip söyleseniz daha net olur tabi ama yinede söyleyin bence eşin sonuçta en yakınınEşime soylesemmi sizce 3 gun nasil durcam benn
3 gün bekleyip söyleseniz daha net olur tabi ama yinede söyleyin bence eşin sonuçta en yakının
Hep çınlattım kulağını kız :) evet seni çok iyi anlıyorum biz de taşınınca baya yoğundu işler giremiyordum buraya. Kıııjjj biliyoomusuunnkerem34gul hamile
Ben de 4gün geciktim galiba ben de
Bencede yoksa çatlarim yaa dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?