Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun ne güzel mutlu haberler geldikçe biz de mutlu oluyoruz :)) Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Resim atsana canım
Aa resmini atsana bakalım bizde
Kizlar 39.18 çıktı kesin bisey diyemem sinirda dedi 3 gün sonra tekrar yaptirin dedi nesemek bu 5 in üstü gebe değil miydi
Adetin geçmeden inanma canımKizlar resimde cikacak gibi degildi.esime gösterdim var ama bu kadar silik bir sey ifade etmez dedi
Tebrikler canim. Hayirli olsun :*
benim için çok şey ifade ediyor deseydin eşineKizlar resimde cikacak gibi degildi.esime gösterdim var ama bu kadar silik bir sey ifade etmez dedi
Canım valla var daha çok yeni bence adetine bile var daha galiba bence adet günene kadar test yap hepEki Görüntüle 2137033 ne diyorsunuz kizlar ???
Canım valla var daha çok yeni bence adetine bile var daha galiba bence adet günene kadar test yap hep
Var canım baya baya belli yani gayet normal böyle çıkması çünkü adetine 3 gün var bence yarın sabah dene birde sen :)Dün aksam yaptim testi su ictim bir de yapmadan önce. Bugün adetime 3 gün var. Cok fena yorgunluk var onun disinda belirti yok. Cok silik oldugu icin cok umutlanmiyacam. Belki yarin yeni bir test alirim ya da Bat 'i beklerim. Ama sen de gördün degil mi :) Fotoda daha silik aslinda onun icin camini actim. Yansima da yapiyor cikmiyor camli olunca. Acayip silik ama iste.
Insallah :) Hayirlisi olsun. Yaparsam foto atarim insallah tekrar cikarsa ikinci fotoVar canım baya baya belli yani gayet normal böyle çıkması çünkü adetine 3 gün var bence yarın sabah dene birde sen :)
Hadi hayırlısı inşallah olsun
İnşallah güzel haberler verirsin bize yarın sonradaInsallah :) Hayirlisi olsun. Yaparsam foto atarim insallah tekrar cikarsa ikinci foto
Benimki belirsiz. Bekliyecem. Sen de ?kızlar durumlar nedir
Kizlar resimde cikacak gibi degildi.esime gösterdim var ama bu kadar silik bir sey ifade etmez dedi
Tebrikler canim. Hayirli olsun :*
Teşekkürler canim umarim değeri yükselir. Hamileligim netleşir tamda olmazsa olmasin napiyik diyodum :)
aş bendende o kadar beklemedeyiz günler bana oldu yılllBenimki belirsiz. Bekliyecem. Sen de ?
Bakalim tekrar cikacak mi zira cok silik . Kopkoyu cizgiler görelim hepimizben çizgiyi gördümmmm
artıkk bende belirgin bir pozitif çizgi görmek istiyorum. Rabbim izin verirseBakalim tekrar cikacak mi zira cok silik . Kopkoyu cizgiler görelim hepimiz
artıkk bende belirgin bir pozitif çizgi görmek istiyorum. Rabbim izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?