Judy sanki bana hamileymişsin gibi geliyor ya :))
Banada öyle geldi bi an
Kan testinde cikmadini yaptirdinmi
Bencede tekrarla insallah hamilesin Cnm :)Bu belirtiler bende de var. Adet öncesi sinirli olurum bir haftadir öyleyim aynen. Biri aksirsa tiksirsa sesinden rahatsiz oluyorum. Öyle bir yorgunluk var. Adet belirtilerimin aynisi bu ay bir hafta önce basladi. Erken adet olacam belkide dedim ama hala yok. Testi de tekrarlama diyir esim. Yarin gizli alip yapsam diyorum
Sağol Cnm sanada kolay gelsin insallah aminnn belkide hic gelmez bat hamilesindir insallah :)Ya canım benim senin adına o kadar mutlu oldum ki bana daJudy_K söyledi hamile olduğunu :) ben ev taşımakla uğraşıyorum o yüzden 1 aydır yoktum hala daha işlerim tam bitmiş değil ama fırsat buldukça giriyorum. İnşallah kolay bi hamilelik geçirirsin benim de batım dündü ama 18ine kadar olabilirim diye bekleyeceğim hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini canım benim
Hadi hayırlısı inşallah haber bekliyoruz senden :)Bir hafta dolsun diye bekliyordum. Yarın ya da öbürgün yapcam inşaALLAH... Bugün çift çizgiyi göriyim de
Azerbaycan 'dan arkadaslar var.Selam Arkadaşlar, Baküden kimse varmı??? Allah herkese bu güzel sevinçi tattırsın kızlar bişiy sorucam, Aşılam yaptırıp hamile kalanlar varmi belirtileriniz nelerdiii...
Kızlar bişey aorucam hamilelik döneminde inofolic kullandınız mı yumurtlamayı kolaylaştırmak için
Azerbaycan 'dan arkadaslar var.
Ilk defa duydum ben o soylediginizi
Canım bu iğnemi.banada doktor verdi ama adını unutdum.5 günlük bi iğneKızlar bişey aorucam hamilelik döneminde inofolic kullandınız mı yumurtlamayı kolaylaştırmak için
Salam canım.biz varığ.qrupumuzda var.ora gel sendeSelam Arkadaşlar, Baküden kimse varmı??? Allah herkese bu güzel sevinçi tattırsın kızlar bişiy sorucam, Aşılam yaptırıp hamile kalanlar varmi belirtileriniz nelerdiii...
Canım bu iğnemi.banada doktor verdi ama adını unutdum.5 günlük bi iğne
Salam Canimm ne yaxshi, nece tapim grupu.S
Salam canım.biz varığ.qrupumuzda var.ora gel sende
Dayam men seni tağ elimSalam Canimm ne yaxshi, nece tapim grupu.
Yok tatlım iğne degl kapsül ve toz halinde bir ilaç
He tamam.diğilmiş.overium kompezium diye bi şeymişYok tatlım iğne degl kapsül ve toz halinde bir ilaç
Evet iki aya yakın kullandım CnmKızlar bişey aorucam hamilelik döneminde inofolic kullandınız mı yumurtlamayı kolaylaştırmak için
Yapmadim canim. Gunumu bekliyorum.@TobraKahveBob kız noldu senin test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?