Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selamın aleyküm kızlar. 11 gün geçikme sonucunda bugün silik çizgi gördüm fakat gel görki kanda negatif cıktı. bugun büyük bir hayal kırıklığına uğradım hala adet olmadım bu kadar gecikmemişti hiç. ne yapacağımı bilmiyorum ilerki gülerde pozitif çıkma ihtimali sizce nedir?

Kan daha guvenilir aslinda. Bir kadin dogumcuya git canim. Daha detayli baksin. Ultrasonla da bakar hem. 11 gecikme uzun bir sure koyu olamsi lazim cizginin. Hamilelik insallah vardir kafandan sorular silinir yoksa da yumurtlama ile ilgili tarih verir belki.

Aleykum selam canim. Yazmamisim diger mesajimda kusura bakma:*

Aleykümselam canım bencede kadın dogumcuya git orda baksınlar

Kizlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün önce 39.19 çıkmıştı Şimdi 101.3 çıkmış degerim normal mi 2 kati oluyo heralde

Şu an bel ağrısı çekiyorum canım ben de 7 aylık evliyim

Benim hiç ağrım falan yok. Hep olurdu adet öncesi. Bende fiziksel sadece göğüa ucu hassasiyyeti var. Kalan belirtiler aşırı sinirliyim(kendimi bildim bileli sakinim herkes öyle der) aşırı duygusalım herşeye ağlıyorum sebepsiz. 3gecedir de uyku sorunu yaşıyorum nefesim daralıyor. Bide gece ve gün içinde bi kaç kez sıcak basıyor

Senin belirtiler ne şu an canım? Kendini tepeden tırnağa içten dışa analiz edip bana söyleyebilir misin çok önemli benim için

Tabi canım aslinda benim 1 hafta önce başladı. Baş dönmesiyle. Sinirliydim diygu boZukluğu. Uyku artisi halsizlik. Keyifsizlik. Daha yeni yeni kasik agrilarim var ben adet olcan sandim. Ve agzimda acımsı bir att var 2 gündür. Çok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…