selamın aleyküm kızlar. 11 gün geçikme sonucunda bugün silik çizgi gördüm fakat gel görki kanda negatif cıktı. bugun büyük bir hayal kırıklığına uğradım hala adet olmadım bu kadar gecikmemişti hiç. ne yapacağımı bilmiyorum ilerki gülerde pozitif çıkma ihtimali sizce nedir?
selamın aleyküm kızlar. 11 gün geçikme sonucunda bugün silik çizgi gördüm fakat gel görki kanda negatif cıktı. bugun büyük bir hayal kırıklığına uğradım hala adet olmadım bu kadar gecikmemişti hiç. ne yapacağımı bilmiyorum ilerki gülerde pozitif çıkma ihtimali sizce nedir?
Cuma günü yaptırmayı düşünüyorum canımAma sonuçta geçti 1 hafta da güzel bi süre bence. Kan testi yaptırmalısın canım normal testler her zaman doğru sonucu vermiyor
Aleykümselam canım bencede kadın dogumcuya git orda baksınlarselamın aleyküm kızlar. 11 gün geçikme sonucunda bugün silik çizgi gördüm fakat gel görki kanda negatif cıktı. bugun büyük bir hayal kırıklığına uğradım hala adet olmadım bu kadar gecikmemişti hiç. ne yapacağımı bilmiyorum ilerki gülerde pozitif çıkma ihtimali sizce nedir?
İkinci ay kaldım Cnm ama klomen + çatlatma iğnesi kullandım polistik over vardı bende
Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum da testi negatif çıkıp hamile olduğunu düşünen var mı
Bende öyle düşünüyorum canım ama test negatif adetin kaç gün geçti canımTestlerim negatif ve hamile olduğumu düşünüyorum o benim benim o
Cuma günü yaptırmayı düşünüyorum canım
İnşallah canım allah büyük senin ilk gebelik mi olacak canım benim ilk olacak allah nasip ederseBenim de 1 hafta geçti ve testler negatif. Benim ne bekarken ne de evlendikten sonra 1 gün bile geçmemişti. Ve ben de cuma günü yapcam kan testini inşaALLAH güzel haberler alırız
İnşallah canım allah büyük senin ilk gebelik mi olacak canım benim ilk olacak allah nasip ederse
Şu an bel ağrısı çekiyorum canım ben de 7 aylık evliyimİnşaALLAH benim de ilk canım 1.5 yıldır evliyim hiç böyle olmamıştım. Sende durum ne?
Canım hamile misinKizlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün önce 39.19 çıkmıştı Şimdi 101.3 çıkmış degerim normal mi 2 kati oluyo heralde
Canım hamile misin
Kizlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün önce 39.19 çıkmıştı Şimdi 101.3 çıkmış degerim normal mi 2 kati oluyo heralde
Gözün aydın tatlım evet bence değer normal. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşaALLAH
Şu an bel ağrısı çekiyorum canım ben de 7 aylık evliyim
Ay inşallah canim yaa rabbim isteyen herkese versinn
Senin belirtiler ne şu an canım? Kendini tepeden tırnağa içten dışa analiz edip bana söyleyebilir misin çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?