Merhaba canım.hoş geldin.evet öyle olanlarda oluyormuş.gec döllenme olursa oluyor.ama yumurtlama gününü biliyorsan üzerinden 15 gün geçmişse testde çıkması lazım canımMerhaba bayanlar ben yeni üye oldum da testi negatif çıkıp hamile olduğunu düşünen var mı
İki hafta geçti test yaptım negatifMerhaba canım.hoş geldin.evet öyle olanlarda oluyormuş.gec döllenme olursa oluyor.ama yumurtlama gününü biliyorsan üzerinden 15 gün geçmişse testde çıkması lazım canım
Bu arada hosbuldumİki hafta geçti test yaptım negatif
Adetinden 1 hafta geçdiyse canım ve test neqatifse.bi doktora baş vur.adet söktürücü versinler.pco falan varmı canım?İki hafta geçti test yaptım negatif
Ben hamile olduğumu düşünüyorum çünkü belirtilerin hepsi oldu bende bu arada proje nedir bilmiyorum daAdetinden 1 hafta geçdiyse canım ve test neqatifse.bi doktora baş vur.adet söktürücü versinler.pco falan varmı canım?
Yani canım adet düzenlisiyi falan.belirti bende de oluyor canım hemde her ay,her şeyi yaşıyorum))))en güvenilir belirti adet geçikmesi canımBen hamile olduğumu düşünüyorum çünkü belirtilerin hepsi oldu bende bu arada proje nedir bilmiyorum da
İnşAllah vardır canım.ama test neqatifse ümitlenme derim.üzügünüm canımBen hamile olduğumu düşünüyorum çünkü belirtilerin hepsi oldu bende bu arada proje nedir bilmiyorum da
Bende ilk kez bu ay oldu bu belirtiler ben de ondan acaba hamile miyim diyorum çok istiyorum yaaYani canım adet düzenlisiyi falan.belirti bende de oluyor canım hemde her ay,her şeyi yaşıyorum))))en güvenilir belirti adet geçikmesi canım
Pco canım yumurta tenbelliyi.yumurtan yetişmiyor çatlamıyor ve adet olmuyorsun.yılda 5 6 defa falan adet görüyonPco nedir yanlış yazmışım
Anlıyorum canım seni.ama belirtilerin hepsi piskolojik.kendimizden uyduruyoruz.adetin geçikmeden inanma sen onlaraBende ilk kez bu ay oldu bu belirtiler ben de ondan acaba hamile miyim diyorum çok istiyorum yaa
Allaha şükür şimdi öyle bir şey yok evlenmeden önce vardı ama şimdi yokPco canım yumurta tenbelliyi.yumurtan yetişmiyor çatlamıyor ve adet olmuyorsun.yılda 5 6 defa falan adet görüyon
Sorun da o adetim 2 hafta geçtiAnlıyorum canım seni.ama belirtilerin hepsi piskolojik.kendimizden uyduruyoruz.adetin geçikmeden inanma sen onlara
Evet iki aya yakın kullandım Cnm
Sorun da o adetim 2 hafta geçti
Hayır canım vermedim dahaOoooooooyyyyy o da ne öyle :))))) e o zaman neden negatif? Kan verdin mi canım?
Merhaba canım.hoş geldin.evet öyle olanlarda oluyormuş.gec döllenme olursa oluyor.ama yumurtlama gününü biliyorsan üzerinden 15 gün geçmişse testde çıkması lazım canım
Canım ben özür dilerim benim adetim bi hafta geçti yanlış hesaplamisimHayır canım vermedim daha
Canım ben özür dilerim benim adetim bi hafta geçti yanlış hesaplamisim
İkinci ay kaldım Cnm ama klomen + çatlatma iğnesi kullandım polistik over vardı bendePeki o dönemde hamile kaldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?