Bende olan belirtiler mide bulantısı sol kasık agrsısı ateş gögüs ucunda yanma olarak başladı
Judy_K bi watsap gurubu mu kursan acaba kafamıza takılanları tak tak yazsak :) :)
Aynen ya daha hızlı olur
peki kimyasal gebelikte düşme kesin mi olur
Kızlar
Şu geç döllenme dediğiniz
Adet olduktan sora mı ortaya çıkıyor
Daha doğrusu şöyle sorayım
Hani bazen üstüne gördüm diolar ya
Adet olup bitikten kaç gün sora testte çıkıyor
hadi ya ...Yok ben daha bu sabah araştırırken bi yerde okudum hep düşükle sonuçlanmıyor kimyasallar. Bazen kurtarıla biliyor
hadi ya ...
2 şüpeli bi rakam testi tekrarla canımKZLAR size birşey soracagım benm bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ama belimde ve kaşıklarım agrıyor ara ara pazartesi günü idrar testi yptm çok az silik çktı hemen gttm kan testi yptm negatif 2 çıktı sizce hamile olsaydm çıkarmıydı
Sağol canımÜstüne görenler bitmesini beklemiyorlar hemen yapınca çıkıyor diyolar. Benim se testim var yapmak istedim ama kanamam yoğun. Kesilince yapıcam inşaALLAH
KZLAR size birşey soracagım benm bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ama belimde ve kaşıklarım agrıyor ara ara pazartesi günü idrar testi yptm çok az silik çktı hemen gttm kan testi yptm negatif 2 çıktı sizce hamile olsaydm çıkarmıydı
Sağol canım
Bana Kızma lütfen ama sanırım sen de çok takıyorsun
Ben hiç bi forumda bekleye bekleye hamile olan görmedim
Gördüysen bana linkini at
Ben de senin gibi takıyorum ve taktığımız sürece ertelenmiş olucak
Hepsi bizim suçumuz
peki cnm normalde birşey olmasaydı hormon değeri 0 mı çıkıyordu 2 şüpheli diyorsan eger yarın tekrar yaptırıyım ozmn
Ben sana aslinda yazacaktim buraya bile girme stres yapiyorsun. Kafani bosalt diye. Ama simdi sen oyle yazinca dedim judy olmadan olmaz ozleriz seni:)Ben gördüm :)kerem34gul arkadaşımız çok bekliyordu çok istiyordu her gün testler falan. Çok şükür şu an hamile.
Dediğine katılıyorum ama çok takıyorum. Ondan uzaklaşmak istiyorum burdan bi kaç aylık.. Zor olucak ama yapıcam :)
normal degerler 0-1 arası cıkar 2 şüpeli canım hemen tekrarlama bence 2 gün daha beklepeki cnm normalde birşey olmasaydı hormon değeri 0 mı çıkıyordu 2 şüpheli diyorsan eger yarın tekrar yaptırıyım ozmn
Aynen ...Ben gördüm :)kerem34gul arkadaşımız çok bekliyordu çok istiyordu her gün testler falan. Çok şükür şu an hamile.
Dediğine katılıyorum ama çok takıyorum. Ondan uzaklaşmak istiyorum burdan bi kaç aylık.. Zor olucak ama yapıcam :)
Evet sonra ciktigi icin bekliyorum tekrar test yapmadim. Aslinda gecen aykiler de bebeyazdi hep o beni biraz umutlandirdi. Bekliyorum yine de. %50 sans
sen zam an test yapacaksin.?
Ben sana aslinda yazacaktim buraya bile girme stres yapiyorsun. Kafani bosalt diye. Ama simdi sen oyle yazinca dedim judy olmadan olmaz ozleriz seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?