Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende dün gittim doktora kan aldi benim de negatif dedi 10 gün geçtikten sonra adet olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi doktor bana hiç bekle bakalım falan demedi yani
bence bekle okuduğum bir yazıda kadın adet söktürücü kullanmasına rağmen adet olmuyor yaptığı test sonucunda hamile oldugunu anlıyor 25 gün geçikmenin ardından oluyor bu olaylar.

bence bekle okuduğum bir yazıda kadın adet söktürücü kullanmasına rağmen adet olmuyor yaptığı test sonucunda hamile oldugunu anlıyor 25 gün geçikmenin ardından oluyor bu olaylar.
Hadi inşallah canım yaa bi de hiç ağrım yok yaa adetim olucak gibi de hissetmiyorum ara ara kasiklarim ağrıyor o kadar ayyy içime bi umut doğdu inşallah hamile kalırım allahım sen büyüksün isteyen herkese anne olmayı nasip et ... amin

amin amin inşallah ya. inan ben kan testi sonucundan sonra dedim tamam adeti bekleyim bu ayda olmayacak. sonra geç dölleme sürelerini araştırdım kadınlar 20-25 günlerden bahsediyor resmen umutlarımın söndüğü yerde yeniden umutlarım yeşerdi bekliyoruz bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah AllahümmesallialaseyyidinaMuhammedinvealaseyyidinaMuhammed amin.

Amin amin amin Allah büyük canım hadi inşallah

adetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyorum

Insallah oyledir canimm. Guzel haberlerini bekliyoruz.
sonra çıktıysa geçersiz tabi sağlık olsun bakalım bugün gelir diyorum ben şaşmaz adetim. hayırlısı olsun hepimiz için canım.

Evet sonra ciktigi icin bekliyorum tekrar test yapmadim. Aslinda gecen aykiler de bebeyazdi hep o beni biraz umutlandirdi. Bekliyorum yine de. %50 sans

Canım adetin bittikten sonra mı gittin doktora? Ne kadar sürdüü lekelenmen? Bide şimdi ne durumdasın canım naptın kist için?

Canım senin değer adetten kaç gün sonra 4 çıktı? Bide kimyasalı adetten kaç gün sonra yaşadın?

Benim doktor adet gününden yumurtalama gününe kadar incir çiğ badem ceviz yememi keçi boynuzu pekmezi içmemei söyledi bende bu gün başlayacam sizde başlayın derim

Ben bu ay her sabah keçiboynuzu pekmezi içtim kendimi o kadar mükemmel hissediyordum ki. Ondan adetten 10gün önce başlayan adet sancılarım gelmedi diye düşündüm. Ondan çok emindim hamile olduğuma. Bir kavanozu bitirdim sayılır ya bir ayda. Aynı zamanda pilates de yapıyordum iyi geliyormuş hamilelik için. Şu an ruh gibiyim kolum kalkmıyor bişey yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…