Geçmiş olsun canım sıkma canını inşallah bi daha ki aya allah anne olmayı nasip edecek
amin inşallah canım araştırdım biraz 20 güne kadar geç göllenme olabiliyormuş. bekliyorum hala12 gün de epey olmuş .. inşallah bir sıkıntı olmasın da geç döllenme olsun canım..
Aynen canım hayırlısı bende çok istiyorum anne olmak bakalım nasipZaten kşmyasal gebelikten sonra nırmal gebelik sansın %65 artyrmuş hayırlısı artık
bence bekle okuduğum bir yazıda kadın adet söktürücü kullanmasına rağmen adet olmuyor yaptığı test sonucunda hamile oldugunu anlıyor 25 gün geçikmenin ardından oluyor bu olaylar.Canım bende dün gittim doktora kan aldi benim de negatif dedi 10 gün geçtikten sonra adet olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi doktor bana hiç bekle bakalım falan demedi yani
kimyasal gebelik belirtileri neler acabaAynen canım hayırlısı bende çok istiyorum anne olmak bakalım nasip
Aynen canım hayırlısı bende çok istiyorum anne olmak bakalım nasip
Hadi inşallah canım yaa bi de hiç ağrım yok yaa adetim olucak gibi de hissetmiyorum ara ara kasiklarim ağrıyor o kadar ayyy içime bi umut doğdu inşallah hamile kalırım allahım sen büyüksün isteyen herkese anne olmayı nasip et ... aminbence bekle okuduğum bir yazıda kadın adet söktürücü kullanmasına rağmen adet olmuyor yaptığı test sonucunda hamile oldugunu anlıyor 25 gün geçikmenin ardından oluyor bu olaylar.
kimyasal gebelik belirtileri neler acaba
Tamam teşekkür ederim söylediğiniz için bende alıp başlarımBenim doktor adet gününden yumurtalama gününe kadar incir çiğ badem ceviz yememi keçi boynuzu pekmezi içmemei söyledi bende bu gün başlayacam sizde başlayın derim
Tamam teşekkür ederim söylediğiniz için bende alıp başlarım
amin amin inşallah ya. inan ben kan testi sonucundan sonra dedim tamam adeti bekleyim bu ayda olmayacak. sonra geç dölleme sürelerini araştırdım kadınlar 20-25 günlerden bahsediyor resmen umutlarımın söndüğü yerde yeniden umutlarım yeşerdi bekliyoruz bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah AllahümmesallialaseyyidinaMuhammedinvealaseyyidinaMuhammed amin.Hadi inşallah canım yaa bi de hiç ağrım yok yaa adetim olucak gibi de hissetmiyorum ara ara kasiklarim ağrıyor o kadar ayyy içime bi umut doğdu inşallah hamile kalırım allahım sen büyüksün isteyen herkese anne olmayı nasip et ... amin
peki kimyasal gebelikte düşme kesin mi olurBende olan belirtiler mide bulantısı sol kasık agrsısı ateş gögüs ucunda yanma olarak başladı
Amin amin amin Allah büyük canım hadi inşallahamin amin inşallah ya. inan ben kan testi sonucundan sonra dedim tamam adeti bekleyim bu ayda olmayacak. sonra geç dölleme sürelerini araştırdım kadınlar 20-25 günlerden bahsediyor resmen umutlarımın söndüğü yerde yeniden umutlarım yeşerdi bekliyoruz bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah AllahümmesallialaseyyidinaMuhammedinvealaseyyidinaMuhammed amin.
adetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyorum
sonra çıktıysa geçersiz tabi sağlık olsun bakalım bugün gelir diyorum ben şaşmaz adetim. hayırlısı olsun hepimiz için canım.
12 gün de epey olmuş .. inşallah bir sıkıntı olmasın da geç döllenme olsun canım..
Canım ben de aranızda yeniyim daha önce bir düşğüm oldu geçen ocak ayında adetim 9 gün gecikti ki normalde hiç gecikmezdi sonra 10 gün hafif lekelenmelerim başlayınca dr gittim kist oldugunu söylemişti dr bence sende dr git istersen sonra böyle durumlar sıkıntı çıkarıyor
Degerim 4.1 çıkmıştı acilde bugğn muayenem vardı doktoruma sordum kendisi kimyasal gebelik yaşamıssın ayın 1414ündede çok şiddetli kanamam başladı pıhtı şeklinde bunun züerine muayene edip kimysal düşük yaşamıssın dedi
Benim doktor adet gününden yumurtalama gününe kadar incir çiğ badem ceviz yememi keçi boynuzu pekmezi içmemei söyledi bende bu gün başlayacam sizde başlayın derim
Aynen ya daha hızlı olurJudy_K bi watsap gurubu mu kursan acaba kafamıza takılanları tak tak yazsak :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?