- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
Yok canım dosya yükle bölümü açılmıyorBoyutu büyük olabilir kırp sonra gönder
İnşaALLAH kızlar dediğiniz gibidir. Bi hastalık falan çıkmasın da durduk yere. Adet olmam sorun diil. Stresten falan gecikmiştir belki. İşin garibi dün kan geldiğinde hiçbir yerim ağrımıyordu. İlk kez başıma geliyor böyle şeyler. Kimyasal ya da düşük olsa bile sevinecektim ki çalışmalar işe yarıyor hamile kalabiliyorum..
Selam kızlar bat bugün benim de hiç adet olcak gibi değilimm ama gelir diyorumm. ara ara batmalar oluyor geçmişi okurken çarpıntı gördüm nabzım 100ün altına inmiyor.. o da mı bir belirti..
gebe arkadaşları tebrik ederim, adet olanlara da geçmiş olsun diyorum.. öpüyorumm kızlar.
Ben yaşadım kimysal gebelik ve düşügü bu ay
Selam kızlar bat bugün benim de hiç adet olcak gibi değilimm ama gelir diyorumm. ara ara batmalar oluyor geçmişi okurken çarpıntı gördüm nabzım 100ün altına inmiyor.. o da mı bir belirti..
gebe arkadaşları tebrik ederim, adet olanlara da geçmiş olsun diyorum.. öpüyorumm kızlar.
geçmiş olsun kimyasalı nasıl oluyormuş arkadaşım, ama okuduğum kadarıyla gebeliğe hazırlıyormuş vücut kendini bir daha ki aylara inşallah.Merhablar kızlar bende bu ay kimysal gebelik yapıp düşük yapmışım doktordan geldim öyle söyledi bana
Evet kendimde üşütdüm hisslerimde)))
canım evet seni hatırlıyorum aynı gündü sende ne gibi belirtiler var test yaptın mı yapcam diyordun..Benim de bugun.
Merhablar kızlar bende bu ay kimysal gebelik yapıp düşük yapmışım doktordan geldim öyle söyledi bana
canım evet seni hatırlıyorum aynı gündü sende ne gibi belirtiler var test yaptın mı yapcam diyordun..
Benim belirtiler kayboldu. Yok bir belirtim. Sadece nefes nefese kaliyorum bazen. Ama bu ara kilo aldim ondan olabilir. Test yaptim evet. 546. Sayfada falan yuklemistim foto. Negatif cikti cok sonra baktim silik cizgi cikmis. Ama baya sonra
ALLAH iyiliğini versin kız test yaptım 546 demişsin bende kanda değerin sanıp sevindim bi an. :) hadi inşaALLAH
yok yha. O kadar olsa ikiz olur kesin. Gerci ben anlamiyorum o degerlerden.5 in uzeri gebelik. Sonrasini hic bilmiom.
adetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyoruminşallah seni de güldürsün.. test yaptın mı? ben inatla bekliyorum bakalım gelecek diye ondan yapmıyorumm ama erkenden öğrenen arkadaşları görünce de bi heves ediyorum.. hayırlısı bakalım
sonra çıktıysa geçersiz tabi sağlık olsun bakalım bugün gelir diyorum ben şaşmaz adetim. hayırlısı olsun hepimiz için canım.yok yha. O kadar olsa ikiz olur kesin. Gerci ben anlamiyorum o degerlerden.5 in uzeri gebelik. Sonrasini hic bilmiom.
Üzme kendini canım inşallah allah anne olmayı nasip edecek isteyen herkeseİnşaALLAH kızlar dediğiniz gibidir. Bi hastalık falan çıkmasın da durduk yere. Adet olmam sorun diil. Stresten falan gecikmiştir belki. İşin garibi dün kan geldiğinde hiçbir yerim ağrımıyordu. İlk kez başıma geliyor böyle şeyler. Kimyasal ya da düşük olsa bile sevinecektim ki çalışmalar işe yarıyor hamile kalabiliyorum..
12 gün de epey olmuş .. inşallah bir sıkıntı olmasın da geç döllenme olsun canım..adetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyorum
Geçmiş olsun canım sıkma canını inşallah bi daha ki aya allah anne olmayı nasip edecekMerhablar kızlar bende bu ay kimysal gebelik yapıp düşük yapmışım doktordan geldim öyle söyledi bana
Aaa evet hatırlıyorum sanki öyle bişey. Senin değer kaç çıkmıştı canım? Ne zaman oldu kanaman? Doktor nerden anladı düşük yaptığını? Detaylı anlatır mısın canım çok ihtiyacım var bilmeye
Canım ben de aranızda yeniyim daha önce bir düşğüm oldu geçen ocak ayında adetim 9 gün gecikti ki normalde hiç gecikmezdi sonra 10 gün hafif lekelenmelerim başlayınca dr gittim kist oldugunu söylemişti dr bence sende dr git istersen sonra böyle durumlar sıkıntı çıkarıyorBelki de bebiş falan yoktur ben havalara girdim öyleama battan 6gün geçti benim bi kere 2 gün gecikmem oldu ama bu kadarı ilk kez oluyor
geçmiş olsun kimyasalı nasıl oluyormuş arkadaşım, ama okuduğum kadarıyla gebeliğe hazırlıyormuş vücut kendini bir daha ki aylara inşallah.
Canım bende dün gittim doktora kan aldi benim de negatif dedi 10 gün geçtikten sonra adet olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi doktor bana hiç bekle bakalım falan demedi yaniadetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?