Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Belki kimyasaldi canim. Cunku kimyasalda tamamen adet gibi kanama oluyor diye biliyorum ben. Kimisi fark etmiyor bile.

Benim de bugun.

Ben yaşadım kimysal gebelik ve düşügü bu ay

Gecmis olsun. Belki Judy de de oyle oldu. Kizlar saglik olsun once. Ben bu iki ay icinde hamilelik haberlerinin artacagini dsunuyorum. Rabbim gonlumuzdekiyle yuzumuzu guldursun.

Çarpıntı bende vardı canım. Ama malesef adet oldum inşaALLAH sen olmazsın

Merhablar kızlar bende bu ay kimysal gebelik yapıp düşük yapmışım doktordan geldim öyle söyledi bana

Aaa evet hatırlıyorum sanki öyle bişey. Senin değer kaç çıkmıştı canım? Ne zaman oldu kanaman? Doktor nerden anladı düşük yaptığını? Detaylı anlatır mısın canım çok ihtiyacım var bilmeye

canım evet seni hatırlıyorum aynı gündü sende ne gibi belirtiler var test yaptın mı yapcam diyordun..

Benim belirtiler kayboldu. Yok bir belirtim. Sadece nefes nefese kaliyorum bazen. Ama bu ara kilo aldim ondan olabilir. Test yaptim evet. 546. Sayfada falan yuklemistim foto. Negatif cikti cok sonra baktim silik cizgi cikmis. Ama baya sonra

Benim belirtiler kayboldu. Yok bir belirtim. Sadece nefes nefese kaliyorum bazen. Ama bu ara kilo aldim ondan olabilir. Test yaptim evet. 546. Sayfada falan yuklemistim foto. Negatif cikti cok sonra baktim silik cizgi cikmis. Ama baya sonra

ALLAH iyiliğini versin kız test yaptım 546 demişsin bende kanda değerin sanıp sevindim bi an. :) hadi inşaALLAH

inşallah seni de güldürsün.. test yaptın mı? ben inatla bekliyorum bakalım gelecek diye ondan yapmıyorumm ama erkenden öğrenen arkadaşları görünce de bi heves ediyorum.. hayırlısı bakalım
adetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyorum

Üzme kendini canım inşallah allah anne olmayı nasip edecek isteyen herkese

Degerim 4.1 çıkmıştı acilde bugğn muayenem vardı doktoruma sordum kendisi kimyasal gebelik yaşamıssın ayın 1414ündede çok şiddetli kanamam başladı pıhtı şeklinde bunun züerine muayene edip kimysal düşük yaşamıssın dedi

Belki de bebiş falan yoktur ben havalara girdim öyle ama battan 6gün geçti benim bi kere 2 gün gecikmem oldu ama bu kadarı ilk kez oluyor
Canım ben de aranızda yeniyim daha önce bir düşğüm oldu geçen ocak ayında adetim 9 gün gecikti ki normalde hiç gecikmezdi sonra 10 gün hafif lekelenmelerim başlayınca dr gittim kist oldugunu söylemişti dr bence sende dr git istersen sonra böyle durumlar sıkıntı çıkarıyor

geçmiş olsun kimyasalı nasıl oluyormuş arkadaşım, ama okuduğum kadarıyla gebeliğe hazırlıyormuş vücut kendini bir daha ki aylara inşallah.

Hayırlısı inşallah benim gebelik belirteileri ile başladı deger 4.1 çıktı hamilelik sonrasında da kimyasal olunca şiddetli pıhtı şeklinde kanama başladı sancılı degldi kimyasal oldugu için

adetim geçeli bugün 12 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir bekle dediler bekliyorum
Canım bende dün gittim doktora kan aldi benim de negatif dedi 10 gün geçtikten sonra adet olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi doktor bana hiç bekle bakalım falan demedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…