Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi dahakine sen hamile olucaksın ama bekleme bak

Beklemicem ki :) bugün çıkıyom burdan. Buraya girmeyince aklıma bile gelmiycek belirtisidi bulantısıdı gecikmesidi. :) bak küçük balığa. 2aydır yok. Bi gelmiş hamile :) adetim bitsin de sıkı pilatese başlıycam bide çalışmalara tabi

Biriniz yeni topik açsanız da oraya toplansanız? Ben de ilk sayfanın altına o topiğin linkini atsam? Buraya geleni oraya yönlendirelim. Ben gelene kadar kimse bi yere kaybolmaz böylelikle :) kim açıyor?

Ama size deediimm burada yayın yaptıımm:))

Burası ayrı canım burda kimse kimseye kötü gözle bakmıyor vaaay onda var bende niye olmadı demiyor. Kimse kimseyi tanımıyor ondan herkes bir birinin iyiliğini istiyor. En azından ben öyleyim yani kendimden biliyorum. Burda birinize dua edince içten ediyorum birinizin hamilelik haberine kendim gibi seviniyorum. Ama uzak akrabalar konu komşu öyle diil ki.

Burda bişey olmaz die düşünüyorum tabiki sen yine de dillendirme bu topik dışı :))
3 tane topik var takip edip katıldığım
nisanda hamile kalmak isteyenler topiği, orayada yazıyorum siz de öylesinizdir heralde neyse kısmet bakalım canım
yalnız şu var hep takip ederdim siteyi daha 9 nisanda üye oldum yazmaya başladım ve bu ay böyle oldu enteresan değil mi?:)

Ben de açamam Meryem suresi topiğim var çünkü anca idare ediyorum
bizim guruptan da hamile olamadık gitti hayırlısı yaa bek le mi cem

Ben de çıkmak istiyorum da dualar topiğine katıldım okumadan bırakamam hak geçmesin diye. yoksa şu an çıkardım.

Aynen
Bi çağrışım yapmış
Bana da bulaştırın biraz şans :))

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim :)

Tesekkur ederim esma kiz can kiz

Benim alerjik astımım var bebeklikten beri doktorlarla büyüdüm en ağır iğneleri oldum. Yani ne iğneden ne de doktordan korkum yok. Ama evlendikten sonra baba evin gibi olmuyor işte.

Benim doktor fobim var. Sende bendensin sandim. Evet baba evi gibi olmuyor hic bir yer.

Duygulandırdın ya beni gözlerim dolu dolu oldu sabah sabah
Rabbim kızını da karnındakini de korusun canım benim çok sevindim senin adına. İnşaALLAH sağlıklı hamilelik yaşarsın

Bu kitleden cok korktum da bebek istedim. Allah biliyor ya kuzum senin hamilelik haberine de bunkadar sevinirdim. Dort gozle hepinizden guzel haber bekliyorum. Duamdasiniz. Topikin cok ugurlu. Her ay bir kac hamile cikiyor. Bak iki gebeligimde de yumurtlama gunleri kuru baklagil yedim. Turp ve limon tukettim ay boyu ara ara. Hatirlarsan ara kanamam olmustu. Detay verecem birazdan.
@Bikucukbalik TopraKahveBob kızlar hamişler sizi o kutsal listeye eklemek istiyorum izniniz varsa tabi
Tabi ki canim. Ama doktora gitmedim henuz. Doktrdan sonra eklersin.
Canım yaa tebrik ederm.çok sevindim.inşAllah sağlıkla kucağına gelir bebişin

Amin daris hepinize Aysen kiz :*

kızım 8 yaşında kuzum senin oğlan mı kız mı kaç yaşında bir de sonuç falan birşeyler okudumm umarım iyisindir sorun neydi?

Benim de kiz. Kitle var canim. Doktor suphelenmisti baya. Her 6 ayda kontrol var. Allah 'im kizima bagislasin daha 3 yasinda. Kimseyi sagligi ile sinamasin. Kizlara da hep soyluyorum once saglik sonra bebisler de olacak elbet insaAllah. Seni de tebrik ederim hamileliklerimizin gunu bile ayni. Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…