pckasasında sıkıntı, çektiğimi pcye aktaramam.. onun için kk ya da yükleyemem
Amin canımİnşallah sen de güzel haber alır, o çizgiyi görürsün. :))
Yok öyle yanlış okuma falan
Dikkatli olucaksın
Gerekirse iki kere okucaksın
Bi dahakine sen hamile olucaksın ama bekleme bak
Bi dahakine sen hamile olucaksın ama bekleme bak
Oluyor öyle napıcan o da heycanlandı heralde benim gib:))Yok öyle yanlış okuma falan
Dikkatli olucaksın
Gerekirse iki kere okucaksın
Ama size deediimm burada yayın yaptıımm:))Amin canım
Garanti olana kadar ailenden başkasına söyleme bence nazar değmesin hem de
Ama size deediimm burada yayın yaptıımm:))Amin canım
Garanti olana kadar ailenden başkasına söyleme bence nazar değmesin hem de
Ama size deediimm burada yayın yaptıımm:))
Burda bişey olmaz die düşünüyorum tabiki sen yine de dillendirme bu topik dışı :))Ama size deediimm burada yayın yaptıımm:))
3 tane topik var takip edip katıldığımBurda bişey olmaz die düşünüyorum tabiki sen yine de dillendirme bu topik dışı :))
Ben de açamam Meryem suresi topiğim var çünkü anca idare ediyorum
bizim guruptan da hamile olamadık gitti hayırlısı yaa bek le mi cem
Canim ilk sonuclarim temizdi. Kizim icin cok korktum. Insallah yine temiz ciksin. Yazin bir dahaki ama simdi test pozitif. Insallah gittigimde yine iyi konusur. Dua edin canlar . Allah razi olsun hepinizden
Aynen3 tane topik var takip edip katıldığım
nisanda hamile kalmak isteyenler topiği, orayada yazıyorum siz de öylesinizdir heralde neyse kısmet bakalım canım
yalnız şu var hep takip ederdim siteyi daha 9 nisanda üye oldum yazmaya başladım ve bu ay böyle oldu enteresan değil mi?:)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim :)
Benim alerjik astımım var bebeklikten beri doktorlarla büyüdüm en ağır iğneleri oldum. Yani ne iğneden ne de doktordan korkum yok. Ama evlendikten sonra baba evin gibi olmuyor işte.
Duygulandırdın ya benigözlerim dolu dolu oldu sabah sabah
Rabbim kızını da karnındakini de korusun canım benim çok sevindim senin adına. İnşaALLAH sağlıklı hamilelik yaşarsın
Tabi ki canim. Ama doktora gitmedim henuz. Doktrdan sonra eklersin.@BikucukbalikTopraKahveBob kızlar hamişler sizi o kutsal listeye eklemek istiyorum izniniz varsa tabi
Canım yaa tebrik ederm.çok sevindim.inşAllah sağlıkla kucağına gelir bebişin
kızım 8 yaşında kuzum senin oğlan mı kız mı kaç yaşında bir de sonuç falan birşeyler okudumm umarım iyisindir sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?