Demek burası uğurluKizlar alintilamadigim varsa. Hepiniz iyi ki varsiniz. Cok cok cok tesekkur ederim. Allah ne muradiniz varsa versin. Guzel haberlerinizi ben de bekliyorum
EVET AYNIII son adet tarihim 21 mart ona göre aralık gibi görünüyor doğum tabi düşmez falan tutunursa.. rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza bağışlasın.. amin.Benim de kiz. Kitle var canim. Doktor suphelenmisti baya. Her 6 ayda kontrol var. Allah 'im kizima bagislasin daha 3 yasinda. Kimseyi sagligi ile sinamasin. Kizlara da hep soyluyorum once saglik sonra bebisler de olacak elbet insaAllah. Seni de tebrik ederim hamileliklerimizin gunu bile ayni. Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin
Demek burası uğurlu
O zaman ben de burda takılmaya karar verdim
Arada giriyodum ama daha çok takıp hamile kalamam die çok girmiyodum
Şimdi giriyim bakalım
Uğurluysa doğrudur
Bence oyle her ay bir iki hamile cikiyor bu topikten:)Demek burası uğurlu
O zaman ben de burda takılmaya karar verdim
Arada giriyodum ama daha çok takıp hamile kalamam die çok girmiyodum
Şimdi giriyim bakalım
Uğurluysa doğrudur
EVET AYNIII son adet tarihim 21 mart ona göre aralık gibi görünüyor doğum tabi düşmez falan tutunursa.. rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza bağışlasın.. amin.
O kadar dua ettim ki. Rabbim beni kizima bagislasin diye. Benim bir yavrum var. Bir tane daha olacak nasipse. Allah sizlere de nasip etsin. Hep duamdasiniz. Hele Judy kuzumcanlarim tez zamanda nasip olsun hepinize. Judy sen de hamile kalinca ilk bana haber ver. Sariliyorum hepinize
Wooooowww sonucun baya yüksekmiş kııız ikiz mi ecabaaa :)) Rabbim sağlıklı hamişlik yaşatsın tatlım. Bi ara kayboldun sıkı çalışmışın demekki
Şaka bi yana ben dee çıkcam burdan. Bide hamiş haberimle dönücem inşaALLAH
TopraKahveBob evet canım ayrıntılar ver naptın ne ettin :)
Bikucukbalik TopraKahveBob kızlar hamişler sizi o kutsal listeye eklemek istiyorum izniniz varsa tabi
ikiz miymişş ya hem istiyorum hem korkuyorum ikizi Allah esirgesin, erken doğum vs.. Allah hayırlısını versin..Canım evet tam üstüne bastın vallahi :)) hahaha biraz çıkıp çalışmalara yoğunlaşmak lazım ve biraz da kafayı boşaltmak.. İnşallah canım benim amin Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ikiz miymişş ya hem istiyorum hem korkuyorum ikizi Allah esirgesin, erken doğum vs.. Allah hayırlısını versin..
Bir tesaduf olabilir ama kizimda da ara kanamam olmustu. Sonradan hatirladim. Ve o zaman da korkmustum fasulye yemistim acaba bana yaramiyor mu demistim. Bu ay ayni sekilde ara kanamam oldu ben unutmustum birbde daha once yasadigim olayi. Buraya yazdim sonra nohut yedim acaba ondan mi oldu dedim. Ki evlenmeden once yine boyle baklagil yiyince ara kanamam olmustu. Boyle bir tesaduftur belki yumurtlama gunune denk gelmistir. Ama belki de yumurtayi catlatiyordur. Denemekten zara gelmez. Kansizlik car ben de diye demir almaya baslamistim ve hergun yarim limon siktim surahiye oyle ictim suyu. Kanam iki gun surmustu. Ikinci gun ve ertesi gunu degerlendirdim. Bir de kanamadan 3 gun oncesini. Ovulasyon testi de alabilirsin bu ay.
Doğru söylüyor her ay bi iki hamile çıkıyor. Malesef 2si düşük yaptı hattabaya hamilemiz var :) inşaALLAH senin de adını yazarım bi gün oraya
Allah razı olsun kızlarBence oyle her ay bir iki hamile cikiyor bu topikten:)
Amin
Canım ara kanama nası oluyo ne kadar geliyo bide rengi nasıl? Ovulasyon testleri baküde yok
Bulaşıkları yıkayıp geliyorum
Bulaşıkları yıkayıp geliyorum
Ben de gidip yemek yapayım bari akşama :)
Kolay gelsin kizlar. Be de uyuyacam biraz. Sabah cok erken kalktim bugun. Yuruyus yapip geldim
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum hamile olanları duydukça bende seviniyorumBurası ayrı canım burda kimse kimseye kötü gözle bakmıyor vaaay onda var bende niye olmadı demiyor. Kimse kimseyi tanımıyor ondan herkes bir birinin iyiliğini istiyor. En azından ben öyleyim yani kendimden biliyorum. Burda birinize dua edince içten ediyorum birinizin hamilelik haberine kendim gibi seviniyorum. Ama uzak akrabalar konu komşu öyle diil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?