Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar alintilamadigim varsa. Hepiniz iyi ki varsiniz. Cok cok cok tesekkur ederim. Allah ne muradiniz varsa versin. Guzel haberlerinizi ben de bekliyorum
Demek burası uğurlu
O zaman ben de burda takılmaya karar verdim
Arada giriyodum ama daha çok takıp hamile kalamam die çok girmiyodum
Şimdi giriyim bakalım
Uğurluysa doğrudur

EVET AYNIII son adet tarihim 21 mart ona göre aralık gibi görünüyor doğum tabi düşmez falan tutunursa.. rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza bağışlasın.. amin.

Demek burası uğurlu
Şimdi giriyim bakalım
Uğurluysa doğrudur

Doğru söylüyor her ay bi iki hamile çıkıyor. Malesef 2si düşük yaptı hatta baya hamilemiz var :) inşaALLAH senin de adını yazarım bi gün oraya

Demek burası uğurlu
Şimdi giriyim bakalım
Uğurluysa doğrudur
Bence oyle her ay bir iki hamile cikiyor bu topikten:)

EVET AYNIII son adet tarihim 21 mart ona göre aralık gibi görünüyor doğum tabi düşmez falan tutunursa.. rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza bağışlasın.. amin.

Amin

Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım evet tam üstüne bastın vallahi :)) hahaha biraz çıkıp çalışmalara yoğunlaşmak lazım ve biraz da kafayı boşaltmak.. İnşallah canım benim amin Allah isteyen herkese nasip etsin

TopraKahveBob evet canım ayrıntılar ver naptın ne ettin :)

Bir tesaduf olabilir ama kizimda da ara kanamam olmustu. Sonradan hatirladim. Ve o zaman da korkmustum fasulye yemistim acaba bana yaramiyor mu demistim. Bu ay ayni sekilde ara kanamam oldu ben unutmustum birbde daha once yasadigim olayi. Buraya yazdim sonra nohut yedim acaba ondan mi oldu dedim. Ki evlenmeden once yine boyle baklagil yiyince ara kanamam olmustu. Boyle bir tesaduftur belki yumurtlama gunune denk gelmistir. Ama belki de yumurtayi catlatiyordur. Denemekten zara gelmez. Kansizlik car ben de diye demir almaya baslamistim ve hergun yarim limon siktim surahiye oyle ictim suyu. Kanam iki gun surmustu. Ikinci gun ve ertesi gunu degerlendirdim. Bir de kanamadan 3 gun oncesini. Ovulasyon testi de alabilirsin bu ay.

Canım evet tam üstüne bastın vallahi :)) hahaha biraz çıkıp çalışmalara yoğunlaşmak lazım ve biraz da kafayı boşaltmak.. İnşallah canım benim amin Allah isteyen herkese nasip etsin
ikiz miymişş ya hem istiyorum hem korkuyorum ikizi Allah esirgesin, erken doğum vs.. Allah hayırlısını versin..

Canım ara kanama nası oluyo ne kadar geliyo bide rengi nasıl? Ovulasyon testleri baküde yok

Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum hamile olanları duydukça bende seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…