Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de öyle vallahi üzülene üzülüyor sevinenle seviniyorum aynı heyecanı paylaşıyorum..

Evet ben de ayni. Hatta ilk hamileligi olanlara daha cok seviniyirum kendimden bile. Senle de ayni gunu bekledik. Test yapinca seni de dusunsum. Insallah beraber buyuturuz diye. :)

Evet ben de ayni. Hatta ilk hamileligi olanlara daha cok seviniyirum kendimden bile. Senle de ayni gunu bekledik. Test yapinca seni de dusunsum. Insallah beraber buyuturuz diye. :)
valla benim de aklıma geldi aynı gün olunca da bi değişik oluyor:) benim için ümitli arkadaşlar da vardı kendi adet olup sen olmazsın inşallah diye dua edenler Allah razı olsun hepsinden,
şimdi drye ne zaman gitsem testi ne zaman tekrarlasam onu düşünüyorum, eşime söyledim, kızıma söylemedik henüz.

şimdi bi arkadaş 14 gün ekle sata öyle bak dedi 21 mart adetin başlangıcı mart dersem erkek nisan dersem kızz acill cevap verin lütfeeen..:) gerçi Allah bilir hayırlısını versin de biz kız istiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…