Allah bağışlasın canım sem de gözlerimi doldurdunİnan tüylerimi diken diken ettin..
ben biraz daha şanslılardanım,
bir kızım var şükür onun rahatlığıyla olursa olur olmazsa olmaz diyebildim sanırım
İnanıyorum senin de tez vakitte gelecek inşallah canım benim bi yerde dedim ya hevesini de kırma,
kendini de yıpratma..
ilk gebeliğimde 2 aylıktı (8 9 haftalık falandı) kalbi durmuş dediler ki acile de gitmiştim kanamam olmuştu,
sağlam bişiy yok dediler ne dinlen dediler ne rapor verdiler, ertesi sabah bi kalktım memelerim inmiş,
kanama çoğalmış gidiyor dedim:/ gittiğimde de kalbinin durmuş olduğunu söylediler,
ondan dokuz ay sonra da kızım oldu işte, bak bunda da 9 ay oldu inşallah üzmez rabbim..
seni de fazla bekletmez ki sorun da yok diyorsun zamanını bekliyor demek..
17 sinde adet olmam gerekiyor du olmadim bir kaç gün oynayabilir diye ovu testi yaptım siviya fln dikkat etmeden böyle çıkıyor bı fikri olan var mı
Olur bence nie olmasın ama çok umutlanmaYok grubu biliyorum canım onu sormadım. Ben çıkcam ya burdan. Her gün 1 okuyamam ama arapçanı heceleyerek okuduğum için 2-3güne bitiririm 1ini. Olur mu öyle?(
Cevabin için çok teşekkür ederim canım benimki birkac gün oynuyor bazen yapmak istemedim en azındann olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorumbazen ovu testiyle de hamilelik belli oluyor koyu çıkıpta hamile olan çok arkadaş var birde hcg testi yapmanı tavsiye ederim
İnşallah hayırlı ise olsunBende beklemedeyim
Cevabin için çok teşekkür ederim canım benimki birkac gün oynuyor bazen yapmak istemedim en azındann olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum
Zikir yap canim.Hakkımızda en hayırlısını Rabbim bilir. Hamd olsun. 3gündür Namaz kılmıyorum Kuran okumuyorum çok özledim boşlukta gibiyim
Allah bağışlasın canım sem de gözlerimi doldurdun
Ağlayamam müsait değilim :)
Neler yaşamışsın evet
Allah’a şükür ki şuan umudun geliyor
Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşaşşah
umudumuz bitince değil bence kafan orda olmayınca, hep gelir dedim ben hatırlarsan (hasta olurum yani) gerçekten de sizlerin ısrarıyla yaptım testi yoksa ben bekliyordum ha bugün gelir ha yarın gelir diye diye 5 6 günü daha geçirirdim.:)Olur bence nie olmasın ama çok umutlanma
Umudumuz bitince gelicek çünkü
Zikir yap canim.
ben hiç anlamıyorum ovulasyon testinden hiç yapmadım çünkü ama anladığımm, çift çizgi koyu olunca gebe anlamına gelebiliyormuş:))Cevabin için çok teşekkür ederim canım benimki birkac gün oynuyor bazen yapmak istemedim en azındann olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?