Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sayıya inananlardanım
Çünkü örnek veriyim 4444 salatı tefriciye
Oeygamberimiz demiş
Anahtar gibiymiş açması için yani
Sayı ne eksik ne fazla olucak
Tabiki de olacağı varsa
Bir besmeleyle de olur
Ama allah bana duasız vermez gibime geliyo
41 okuyup hamile kalamayan tabiki de var
Ne hacılar hocalar dua okuyo namaz kılıyo olmuyo o ayrı
Sadece duayla olmaz
O zaman sınava çalışmadan gir hatim indir
Sıfır alırsın
Ben de şimdi sorun da yok yadua ediyorum
Hayırlı değilse olmasın

Allah bağışlasın canım sem de gözlerimi doldurdun
Ağlayamam müsait değilim :)
Neler yaşamışsın evet
Allah’a şükür ki şuan umudun geliyor
Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşaşşah

17 sinde adet olmam gerekiyor du olmadim bir kaç gün oynayabilir diye ovu testi yaptım siviya fln dikkat etmeden böyle çıkıyor bı fikri olan var mı

bazen ovu testiyle de hamilelik belli oluyor koyu çıkıpta hamile olan çok arkadaş var birde hcg testi yapmanı tavsiye ederim

bazen ovu testiyle de hamilelik belli oluyor koyu çıkıpta hamile olan çok arkadaş var birde hcg testi yapmanı tavsiye ederim
Cevabin için çok teşekkür ederim canım benimki birkac gün oynuyor bazen yapmak istemedim en azındann olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum

Olur bence nie olmasın ama çok umutlanma
Umudumuz bitince gelicek çünkü
umudumuz bitince değil bence kafan orda olmayınca, hep gelir dedim ben hatırlarsan (hasta olurum yani) gerçekten de sizlerin ısrarıyla yaptım testi yoksa ben bekliyordum ha bugün gelir ha yarın gelir diye diye 5 6 günü daha geçirirdim.:)

Cevabin için çok teşekkür ederim canım benimki birkac gün oynuyor bazen yapmak istemedim en azındann olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum
ben hiç anlamıyorum ovulasyon testinden hiç yapmadım çünkü ama anladığımm, çift çizgi koyu olunca gebe anlamına gelebiliyormuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…