Peki beklerken burada takılıyor muydunumudumuz bitince değil bence kafan orda olmayınca, hep gelir dedim ben hatırlarsan (hasta olurum yani) gerçekten de sizlerin ısrarıyla yaptım testi yoksa ben bekliyordum ha bugün gelir ha yarın gelir diye diye 5 6 günü daha geçirirdim.:)
Ben mi dalayım o mu bana dalsın anlamadım
şimdi bi arkadaş 14 gün ekle sata öyle bak dedi 21 mart adetin başlangıcı mart dersem erkek nisan dersem kızz acill cevap verin lütfeeen..:) gerçi Allah bilir hayırlısını versin de biz kız istiyoruz :)
Zikir olurmu ki?
Sen bu gidişle buradan çıkamazsınKitap da sarmadı beni. Gidib örgü öreyim ya patlıycam can sıkıntısından
evet hepinizden çok burdaydım sanki :)) aynı şeyleri (duygular belirtiler) paylaşıyoruz ya özellikle de kafayı saran kızlarla muhabbet, vakit çok çok güzel geçiyordu ayrıca..Peki beklerken burada takılıyor muydun
ama yaş farkımız vardır kuzum, ikisi de kız diyor bana:):) ben buna inanmiyorum ama ikimizin ki ayni cikar eger dogruysa
takip demişlerdir canım.. inşallah hadiKizlar bu ay 20. Gun yumurtladim ve bugun ustunden 10 gun gecte sabah idrar testim silik cikti hemen kan testi yaptirdim ve 10 cikti sizce bu ne demek hamilemiyim
Sen bu gidişle buradan çıkamazsın
Ama Doğru diosun uğurlu burası
Dünden beri yoğun takılıyorum
Nerdeyse iki kişi hamile oldu
Kizlar bu ay 20. Gun yumurtladim ve bugun ustunden 10 gun gecte sabah idrar testim silik cikti hemen kan testi yaptirdim ve 10 cikti sizce bu ne demek hamilemiyim
Kizim hasta canım ishal olmuş bugün esim alsin yarın yapiyim o zamanbence p.tesiye kadar bekleme hemen yap canım gününde geçmiş varsa belli olur zaten
İnşallah canım yarın sabah yapiyim o zamanA Albatross35 ovulasyondan anlamıyorum ama hadi test yap ve pozitif olsun
Kizim hasta canım ishal olmuş bugün esim alsin yarın yapiyim o zaman
RABBİM tez sanada şirin tatlı bal gibi evlatlar nasip etsin inşallah çok içten ettim inanİki değil 3. Gloke de olsa 4 olacak inşaALLAH. Gördün müüü boşa demedik :) Rabbim daha da arttırsın inşaALLAH.
Bi bana iyi gelmedi burası. Ben gideyim bence
Tmm canım unutmamçok geçmiş olsun canım yapınca haber vermeyi unutma
İnşallah vardir kizima kardeş cok istiyorum isteyen herkes e tez vakit hayırlı haberler almayı nasip etsin RABBİMben hiç anlamıyorum ovulasyon testinden hiç yapmadım çünkü ama anladığımm, çift çizgi koyu olunca gebe anlamına gelebiliyormuş:))
Anam agladi diyebilirim daha da işim bitmedi allah hepimizin yardimcisi olsunAmin canım yorulmuşsundur halı yıkamak çok zordur ben hiç yıkamadım
Küçükken yıkadıklarını hatırlıyorum hayal meyal
sen de iyi durmuşssun test yapmadan bak bana ısrarlarıyla yaptırdılar hayırlı sonuçlar inşaallaahh:)İnşallah vardir kizima kardeş cok istiyorum isteyen herkes e tez vakit hayırlı haberler almayı nasip etsin RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?