Evet canım piskolojik de olabilirNeyse madem geldik yazayım. Bata 4 gun var. Kasıgımda ara ara batmalar oluyo. Yıne ara ara kramp giriyo kasıgıma.Göğüs hassasiyetim yok. Arada hararet basıyor. Snra arada üşüyorum. Genelde geceleri hararet basıyor sabahları da üşüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Umutlanmak da istemiyorm korkuyorm yıne sonu hüzün olmasından.
Amin canım inşallah cuma saati rabbim hayırlısı ise bizleri çocuk sahibi yapsınHımmm hayırlısı bakalım. İnşallah bizede ugur getirir o zmn
Yarın test yapmayı düşünüyorum. Rabbim bu hayırlı cuma gunu hatrına dualarımızı geri cevirmesin inşallah. Yarın hayırlısıyla pozitifi görürüm inşallaaaahEvet canım piskolojik de olabilir
Hayırlısıyla 1 gün geçse de hep beraber umutlansak
Canım aynı belirtiler bende de oldu kasigim da batma ağrı adet olucak gibi hissetmek ama malesef Ben hamile değilim inşallah sen hemlesindir allah büyük isteyen herkese nasip etsinNeyse madem geldik yazayım. Bata 4 gun var. Kasıgımda ara ara batmalar oluyo. Yıne ara ara kramp giriyo kasıgıma.Göğüs hassasiyetim yok. Arada hararet basıyor. Snra arada üşüyorum. Genelde geceleri hararet basıyor sabahları da üşüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Umutlanmak da istemiyorm korkuyorm yıne sonu hüzün olmasından.
Amin canım. Birde akıntım var onu yazmayı unutmusumCanım aynı belirtiler bende de oldu kasigim da batma ağrı adet olucak gibi hissetmek ama malesef Ben hamile değilim inşallah sen hemlesindir allah büyük isteyen herkese nasip etsin
Amin canım benimmmYarın test yapmayı düşünüyorum. Rabbim bu hayırlı cuma gunu hatrına dualarımızı geri cevirmesin inşallah. Yarın hayırlısıyla pozitifi görürüm inşallaaaah
İnşallah canım ama pek umutlu değilim. Dua edin bana kızlarAmin canım benimmm
Çok kalpten istiyorum inşallah bizler de şahit oluruz
sen gün bekliyordunn geldimi adetin canımm yaaCanım aynı belirtiler bende de oldu kasigim da batma ağrı adet olucak gibi hissetmek ama malesef Ben hamile değilim inşallah sen hemlesindir allah büyük isteyen herkese nasip etsin
Hoşbuldum canım bnim evet hamileyim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallin
elinde yok mu raporların e nedeenn almadınn..Benim doktorum da kapali. Aradim baska doktora yinlendiriyor telesekreterya ben kitle icin korkuyorum zaten . butun raporlarim onceki muayenelerim o kadinda.
Evet canim 5 haftalik olduk :) 6 7 haftasinda kontrole gidicez insallah keseyide kalp atiminida duyariz
Mrs black sen ne durumdasın
Hadi enerji sloganımızı bulalım
Sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?