- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Amiin Allah razı olasun canım cok tskr ederimilk nasıl hissettim. Ayın 24 ü adet günüm dü ama bn 22 sinde test yaptım çünkü hamileyim bn diyip duruyorum içime doğuyor test negatif çıktı eşim bana kızdı tabi neden test yapıp duruyorsun sonra üzüluyosun dedi bnde ona bu sefer uzulmedigimi çünkü içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor dedim eşim tabi dalga geçti falan bla bla blaaa sonra beklenen gün geldi ayin 24 ü ama bnde adet sancısı var ama azicik öğlen oldu tabi gözüm saatte gün bitse ve bnde adet olmasam da test yapsam diye saat 3 oldu sancim oldu offf ya kesin hastalandım dedim ama hastalanmadim akşam oldu saat 6 eşime hastalanmadimi test yapicam soyledim tabi izin vermedi 1 hafta bekle dedi yok dedim eşim üzüldüğüm için test yapmamı istemiyordu sonra yatarken test yaptım nse baktım negatif eşimt yok dedi gebe değilsin dedi attı testi bnde yine uzulmedim çünkü içimden bir ses hamilesin diyor sabah eşim ise gider gitmez test yaptım bide ne göruyim hamileyiiiim işte böyle gelişti herşey şimdi 7 buçuk aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin kafaya çok takmamak gerekiyormuş cinkuben artık olmaz dedim kafamda cocuk olayını sildigim ay hamile kaldım
Hayır canım gelmedi adet olmadım daha beklemedeyim dua edin kızlar hamile kalayım allahım sen büyüksün
Amiin Allah razı olasun canım cok tskr ederimilk nasıl hissettim. Ayın 24 ü adet günüm dü ama bn 22 sinde test yaptım çünkü hamileyim bn diyip duruyorum içime doğuyor test negatif çıktı eşim bana kızdı tabi neden test yapıp duruyorsun sonra üzüluyosun dedi bnde ona bu sefer uzulmedigimi çünkü içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor dedim eşim tabi dalga geçti falan bla bla blaaa sonra beklenen gün geldi ayin 24 ü ama bnde adet sancısı var ama azicik öğlen oldu tabi gözüm saatte gün bitse ve bnde adet olmasam da test yapsam diye saat 3 oldu sancim oldu offf ya kesin hastalandım dedim ama hastalanmadim akşam oldu saat 6 eşime hastalanmadimi test yapicam soyledim tabi izin vermedi 1 hafta bekle dedi yok dedim eşim üzüldüğüm için test yapmamı istemiyordu sonra yatarken test yaptım nse baktım negatif eşimt yok dedi gebe değilsin dedi attı testi bnde yine uzulmedim çünkü içimden bir ses hamilesin diyor sabah eşim ise gider gitmez test yaptım bide ne göruyim hamileyiiiim işte böyle gelişti herşey şimdi 7 buçuk aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin kafaya çok takmamak gerekiyormuş cinkuben artık olmaz dedim kafamda cocuk olayını sildigim ay hamile kaldım
Tamam canım denerim sakın olmaya çalışırım artık nasip diycemİnşallah canım ama stres yapma stre yaptıkça vücut kafayı yiyor sanki :) hayırlısı olsun de 2 ihtimale de hazırla kendini sakin ol ki herşey yolunda gitsin
Selam
Tamam canım denerim sakın olmaya çalışırım artık nasip diycem
ben hamile değilim inşallah sen hamilesindir diyeydi bir yorumun ondan sordum..Hayır canım gelmedi adet olmadım daha beklemedeyim dua edin kızlar hamile kalayım allahım sen büyüksün
Hoş geldin canım tanıştırayım o birim radarımız. Muhtemelen seni konuya bakarken görmüş etiketlemiş :)
Oğlaksenin burcun ne peki?
Hoş bulduk canım bakıyorum derdime derman bi yazı bulurum belki diye umutlu olmak içinHoş geldin canım tanıştırayım o birim radarımız. Muhtemelen seni konuya bakarken görmüş etiketlemiş :)
derdini anlatmayan derman bulamaz derler..Hoş bulduk canım bakıyorum derdime derman bi yazı bulurum belki diye umutlu olmak için
Hoş bulduk canım bakıyorum derdime derman bi yazı bulurum belki diye umutlu olmak için
Ah canım inşallahyarın sabah test yapıcam eğer adet olmazsam canım bat yarın dua edin bana
tam oğlak gibi görünüyorsun burdann
Dur canım ben sana arıyım konu bulucam okbenim şimdiki derdim de nereye kime hangi hastaneye gitsem mesela.
Sen nesin pekitam oğlak gibi görünüyorsun burdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?