Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynı belirtileri yaşamışız canım bende akışına bırakmıştım yapmam gerekeni yaptım ve Allaha bıraktım. O ay boyunca hiç düşünmedim acaba hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye. Herşey akışına bırakınca daha iyi oluyor sanırım. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Senin şafak çok az kalmış Allah doğumunu kolaylaştırır da işlerin yolunda gider inşallahh..

yaa ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende senin gibi 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yarın sabah ta yapıcam yine negatif çıkıcak biliyorum adette olmadım ama içimden bir ses hamilesin diyor bana hatta sabah eşime dedim içimde bir heyecan var kalbim pır pır atıyor diye inşallah hislerim yanılmıyordur

Ben de bu ay öyle dedim artık olmasa olmasın zorlamıycam dedim. Tam içten. Adete kadar da ne bir belirti ne de bişeye takmadım. Belki de vardı belirtiler ama aldırmadım. Adetten 4-5gün önce adet belirtilerim başlardı göğüslerim şişer damar damar olurdu. Onlar da olmadı. Dedim bu ay sağlıklı beslendim spor falan yaptım ondan herhalde. Baktım adet günüm geçiyor 1 gün 2gün diye diye bi hafta oldu. Artık kesin hamileyim dedim çünki günüm hiç şaşmaz aksine 1gün önceden olurum. Adet geçtikten sonra da testler yaptım tabi biri silik çıktı diğer ikisi sonradan çıktı. Bir erken gebelik testini kullanmadım bi iki gün sonra kullanırım dedim geç döllenme herhalde. Kabız oldum ama fena değil normal. Afedersin ıkındım baktım iki damla kan geldi pembe. Geldim eşime dedim düşürdün çocuğu dedi. Çok kötü oldum burda kızlara sordum olmaz öyle şey dediler. Neyse yatım sabah kalktığımda adet gibi kanamam başladı. Bugün bitti. İşin garibi hala hamileyim gibi hissediyorum adetimin gecikmesi beni çok sarstı. Baya hamilelik triplerine girmiştim bile. Ama olmadı
Canım kız mı sende erkek mi?

Tamam canım denerim sakın olmaya çalışırım artık nasip diycem

Evet canım olumsuz bi sonuç olursa da psikolojik olarak yıkılma diye diyorum çünkü insan tek bir ihtimale odaklanınca ve istediği şey olmayınca yıkılıyor.. ama öyle birşey olsa bile sakın isyan etme sen yine yapman gerekeni yap Allahın izniyle hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…