Neyse madem geldik yazayım. Bata 4 gun var. Kasıgımda ara ara batmalar oluyo. Yıne ara ara kramp giriyo kasıgıma.Göğüs hassasiyetim yok. Arada hararet basıyor. Snra arada üşüyorum. Genelde geceleri hararet basıyor sabahları da üşüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Umutlanmak da istemiyorm korkuyorm yıne sonu hüzün olmasından. Birde aşırı akıntım var
Evet canim 5 haftalik olduk :) 6 7 haftasinda kontrole gidicez insallah keseyide kalp atiminida duyariz
Amin canimm inşallah. Rabbim sanada versin en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah :)Çok şükür Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın canım benim. Çok sevindimmm
hahahahahhaDeli deliyi çekermiş canım
senin burcun ne peki?Judy_K çok sevdim seni kız
Amin canimm inşallah. Rabbim sanada versin en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah :)
hani dedin ya boğa mayıs boğaları severim acaba why name is de boğa mı dedim:)
Hayırlı cumalar canımlarrr :)))
Canımmmm hoşgeldiiinn
nabersiniz durumlarınız nasıl
Amiin Allah razı olasun canım cok tskr ederimAyyy hemde az kalmıış çok heyecanlandım senin ye rine :) Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına al İnşaALLAH canım. Nası hissediyorsun?
Ara ara bende de oluyor akinti ama canım bazende hiç akinti olmaya biliyormuş hamilelikte demek ki kişiden kişiye göre değişiyorAmin canım. Birde akıntım var onu yazmayı unutmusum
Hayır canım gelmedi adet olmadım daha beklemedeyim dua edin kızlar hamile kalayım allahım sen büyüksünsen gün bekliyordunn geldimi adetin canımm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?