Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tam benim hamileyim diye zannettiğim zamanlardaki belirtiler. Adet oldum hala hamileyim diye düşünüyorum o belirtiler o kadar gariptiki. Ama benim adetim geçtikten sonra başladı belirtiler. İnşaALLAH seninkiler bebiştendir canım

Ayyy hemde az kalmıış çok heyecanlandım senin ye rine :) Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına al İnşaALLAH canım. Nası hissediyorsun?
Amiin Allah razı olasun canım cok tskr ederim ilk nasıl hissettim. Ayın 24 ü adet günüm dü ama bn 22 sinde test yaptım çünkü hamileyim bn diyip duruyorum içime doğuyor test negatif çıktı eşim bana kızdı tabi neden test yapıp duruyorsun sonra üzüluyosun dedi bnde ona bu sefer uzulmedigimi çünkü içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor dedim eşim tabi dalga geçti falan bla bla blaaa sonra beklenen gün geldi ayin 24 ü ama bnde adet sancısı var ama azicik öğlen oldu tabi gözüm saatte gün bitse ve bnde adet olmasam da test yapsam diye saat 3 oldu sancim oldu offf ya kesin hastalandım dedim ama hastalanmadim akşam oldu saat 6 eşime hastalanmadimi test yapicam soyledim tabi izin vermedi 1 hafta bekle dedi yok dedim eşim üzüldüğüm için test yapmamı istemiyordu sonra yatarken test yaptım nse baktım negatif eşimt yok dedi gebe değilsin dedi attı testi bnde yine uzulmedim çünkü içimden bir ses hamilesin diyor sabah eşim ise gider gitmez test yaptım bide ne göruyim hamileyiiiim işte böyle gelişti herşey şimdi 7 buçuk aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin kafaya çok takmamak gerekiyormuş cinkuben artık olmaz dedim kafamda cocuk olayını sildigim ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…