Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de kocam gitti doktora öyle dediler. Aldık bizde ama daha yapmadık. Pekmezini içiyoruz ama bi kavanozu bitirdik. Çok çok iyi zinde tutuyor insanı
Özünü aldık biz içiyor ama çok düzenli değil doktor bakalım yeniden semen analizi ister diye bekliyorum o nasıl çıkacak bakalım ona göre neler yapıcaz iyice araştırıcam.

amiin canım bnim inşallah sağlıklı sahatle alırız kucagimiza bebislermizi kaç haftalıksiniz

Yok zaten nerdeyse tüm belirtiler psikolojik oluyo kendi kendimize belirti oluşturuyoruz vallahi bana kalsa ben geçen ay büyük ihtimal hamileydim ama maalesef. Zaten eşim ameliyat olali 4 ay oldu sonuçları yeni düzeldi anca herşey zamanla inşallah.

ben de inanıyorumm iyi anneler olacağınıza :*

Sağol canım benim. Ben mesela sorumsuz anneler görünce sinirleniyorum. Hep kendi kendime diyorum ben böyle biri olmıycam diye. Sokakta görüyoruz çocuk o taraf bu tarafa koşturuyor yolda. Annesi başını sokmuş telefona çocuk umrunda değil biri alıp götürse ya kalbolsa ya da kendini arabaların önüne atsa napcaksın. Ben öylelerini görünce uyarıyorum

İnsallah ya insallin dua et rabbim yüzünü güldürsün inşallah yarın da test yap negatif çıkarsa kan testi yaptir kan da çıkar a inşallah sabah burada mutluluk dolu güzel bildirimlerini alırız inşallah

Canını sıkma biliyorum çok zor hayal kırıklığı yıpratıyor ama gerçekten sabret sabreden derviş muradına ermiş ümidini kaybetme ama her ilişkide hamileliği düşünme hiç ummadığın an da hamile kalıyor insan inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız insallah canım bnim

amin inşallah ya Allah razı olsun öyle yapmayı düşünüyorum bende inşallah güzel haberler alırım

haklısın da kınamayalım ama, Allah korusunn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…