Amin canım Benin’imİnşaALLAH gösterir. Ben inanıyorum çok iyi kaynana olucam. Eşim hep der ben senin çok çok iyi anne olacağına inanıyorum diye. İnşaALLAH
Sağol yaaaÖzün kötü mü? Valla seni tanımıyorum ama oğlakların özünün kötü olduğunu inkar edemem :)
Boğa
Oğlak
Koç
İlk harflere bakın
ben de inanıyorumm iyi anneler olacağınıza :*İnşaALLAH gösterir. Ben inanıyorum çok iyi kaynana olucam. Eşim hep der ben senin çok çok iyi anne olacağına inanıyorum diye. İnşaALLAH
Bizden bi b.k olmaz diyosyn yani
Özünü aldık biz içiyor ama çok düzenli değil doktor bakalım yeniden semen analizi ister diye bekliyorum o nasıl çıkacak bakalım ona göre neler yapıcaz iyice araştırıcam.Benim de kocam gitti doktora öyle dediler. Aldık bizde ama daha yapmadık. Pekmezini içiyoruz ama bi kavanozu bitirdik. Çok çok iyi zinde tutuyor insanı
amiin canım bnim inşallah sağlıklı sahatle alırız kucagimiza bebislermizi kaç haftalıksinizAynı belirtileri yaşamışız canım bende akışına bırakmıştım yapmam gerekeni yaptım ve Allaha bıraktım. O ay boyunca hiç düşünmedim acaba hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye. Herşey akışına bırakınca daha iyi oluyor sanırım. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Senin şafak çok az kalmış Allah doğumunu kolaylaştırır da işlerin yolunda gider inşallahh..
Yok zaten nerdeyse tüm belirtiler psikolojik oluyo kendi kendimize belirti oluşturuyoruz vallahiAmin inşallah canım belirtilere pek aldanma istersen belirtiler olsa bile hamile olmaya biliyorsun mesela ben belirtiler vardı ama hamile değilim adet de olmadım benim yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum bunları inşallah hamilesindir canım belirtiler kişiden kişiye değiştiği için söylüyorum
ben de inanıyorumm iyi anneler olacağınıza :*
ya da demek istiyor ki bu burçlarla takılırsanız b.ku yersiniz
İnsallah ya insallin dua et rabbim yüzünü güldürsün inşallah yarın da test yap negatif çıkarsa kan testi yaptir kan da çıkar a inşallah sabah burada mutluluk dolu güzel bildirimlerini alırız inşallahyaa ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende senin gibi 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yarın sabah ta yapıcam yine negatif çıkıcak biliyorum adette olmadım ama içimden bir ses hamilesin diyor bana hatta sabah eşime dedim içimde bir heyecan var kalbim pır pır atıyor diye inşallah hislerim yanılmıyordur
Canını sıkma biliyorum çok zor hayal kırıklığı yıpratıyor ama gerçekten sabret sabreden derviş muradına ermiş ümidini kaybetme ama her ilişkide hamileliği düşünme hiç ummadığın an da hamile kalıyor insan inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız insallah canım bnimBen de bu ay öyle dedim artık olmasa olmasın zorlamıycam dedim. Tam içten. Adete kadar da ne bir belirti ne de bişeye takmadım. Belki de vardı belirtiler ama aldırmadım. Adetten 4-5gün önce adet belirtilerim başlardı göğüslerim şişer damar damar olurdu. Onlar da olmadı. Dedim bu ay sağlıklı beslendim spor falan yaptım ondan herhalde. Baktım adet günüm geçiyor 1 gün 2gün diye diye bi hafta oldu. Artık kesin hamileyim dedim çünki günüm hiç şaşmaz aksine 1gün önceden olurum. Adet geçtikten sonra da testler yaptım tabi biri silik çıktı diğer ikisi sonradan çıktı. Bir erken gebelik testini kullanmadım bi iki gün sonra kullanırım dedim geç döllenme herhalde. Kabız oldum ama fena değil normal. Afedersin ıkındım baktım iki damla kan geldi pembe. Geldim eşime dedim düşürdün çocuğu dedi. Çok kötü oldum burda kızlara sordum olmaz öyle şey dediler. Neyse yatım sabah kalktığımda adet gibi kanamam başladı. Bugün bitti. İşin garibi hala hamileyim gibi hissediyorumadetimin gecikmesi beni çok sarstı. Baya hamilelik triplerine girmiştim bile. Ama olmadı
Canım kız mı sende erkek mi?
İnsallah ya insallin dua et rabbim yüzünü güldürsün inşallah yarın da test yap negatif çıkarsa kan testi yaptir kan da çıkar a inşallah sabah burada mutluluk dolu güzel bildirimlerini alırız inşallah
Evet yakalandım
haklısın da kınamayalım ama, Allah korusunn ..Sağol canım benim. Ben mesela sorumsuz anneler görünce sinirleniyorum. Hep kendi kendime diyorum ben böyle biri olmıycam diye. Sokakta görüyoruz çocuk o taraf bu tarafa koşturuyor yolda. Annesi başını sokmuş telefona çocuk umrunda değil biri alıp götürse ya kalbolsa ya da kendini arabaların önüne atsa napcaksın. Ben öylelerini görünce uyarıyorum
bak bide şöyle düşün kocan gitmiş, benim kocam bende bişiy yok ben süperim dedi gitmedi :)) 9 ay denedik durduk kısmet verdi işte vakti zamanında..[/QUOTE
Zor gitti zaten test vermeye kadın doğum doktorum deri sende git ver diye ama sonuçlar çok iyi çıkmayınca giderim o zaman üroloji uzmanına dedi.
Güzel haberlerini bekliyorum insallahamin inşallah ya Allah razı olsun öyle yapmayı düşünüyorum bende inşallah güzel haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?