boğayım canım mayıs boğasıSen nesin peki
Boğa erkeği romantiktir ve lüksü severboğayım canım mayıs boğası
Konuya bakarken yakalandık desene
kuzum bikaç isim aldım fakat özeldeler bir tane devlet hastanesi var o da iyimidir nasıldır bilmiyorum Yetkin karasu diye .. insanlar güzelce bir yorum yapmamışlar maaleseff..Dur canım ben sana arıyım konu bulucam ok
ahahahha çok iyi yaaa:)Ben hayatımda 2 oğlak tanıdım kaynanam ve görümcem. Artık oğlaklara bakış açımı sen anla
9. Ay oldu bu ay bat 30 Nisan ama hiç umudum yok. Eşimde ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 çıktı bu sonuçlar çok iyi değil dedi kadın Doğum doktoru eeeeDertlerimiz ortak canım. Anlat sen illaki dermanı bulunur
Aynen öyle olduKonuya bakarken yakalandık desenevallahi iyi olmaya çalışıyorum sizler nasılsınız
9. Ay oldu bu ay bat 30 Nisan ama hiç umudum yok. Eşimde ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 çıktı bu sonuçlar çok iyi değil dedi kadın Doğum doktoru eeeederdini anlatmayan derman bulamaz derler..
Haklısın canım gerçekten gıcık bir burçBen hayatımda 2 oğlak tanıdım kaynanam ve görümcem. Artık oğlaklara bakış açımı sen anla
hayatta ölümden başka her şeyin bir çaresi var, bana da olmaz diyemem ama zor istersen tüp bebek yapabiliriz demişti.. her şeyin çözümü var içini sıkma en başta, hele hele eşine imalar falan sakın kesinlikle.. bakalım az kalmış 25nisana rabbim tez zamanda temize çıkarsın amin..9. Ay oldu bu ay bat 30 Nisan ama hiç umudum yok. Eşimde ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 çıktı bu sonuçlar çok iyi değil dedi kadın Doğum doktoru eeee
Tabi moraller bozuldu. Bende sıkıntı gözükmüyor. Eşim için üroloji uzmanına randevu aldık 25 Nisan da ne olucak merak ediyorum. Ama içim çok sıkkın.
Erkeği de sinir bozucudur muhtemelen:))Benim eşimde oğlak erkekleri biraz dengesiz ve kendini beğenmiş oluyor
ama kadınları bilemicem
Erkeği de sinir bozucudur muhtemelen:))
9. Ay oldu bu ay bat 30 Nisan ama hiç umudum yok. Eşimde ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 çıktı bu sonuçlar çok iyi değil dedi kadın Doğum doktoru eeee
Tabi moraller bozuldu. Bende sıkıntı gözükmüyor. Eşim için üroloji uzmanına randevu aldık 25 Nisan da ne olucak merak ediyorum. Ama içim çok sıkkın.
Amin inşallah. Hayırlı zaman neyse o olucak belki de bilmiyorum. Yok eşime asla imada bulunmam herşey Allah’tan bu bir kusur değil sadece sorun o kadar. Ama uzadıkça insanın gücü azalmıyor değil. Yorumun için çok teşekkür ederimhayatta ölümden başka her şeyin bir çaresi var, bana da olmaz diyemem ama zor istersen tüp bebek yapabiliriz demişti.. her şeyin çözümü var içini sıkma en başta, hele hele eşine imalar falan sakın kesinlikle.. bakalım az kalmış 25nisana rabbim tez zamanda temize çıkarsın amin..
Aynen canım insan negatif ı görünce üzülüyor allah büyük nasip ne zaman sa o zaman olur bekliycem artıkEvet canım olumsuz bi sonuç olursa da psikolojik olarak yıkılma diye diyorum çünkü insan tek bir ihtimale odaklanınca ve istediği şey olmayınca yıkılıyor.. ama öyle birşey olsa bile sakın isyan etme sen yine yapman gerekeni yap Allahın izniyle hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur
Haklısın canım gerçekten gıcık bir burç
Kendime uygun bir hamilelik belirtisi arıyorum buralarda azıcık moralim düzelsin diyeAynen öyle oldu
Bakıp kaçmak yok
İyiyiz şükür bizler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?