Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dertlerimiz ortak canım. Anlat sen illaki dermanı bulunur
9. Ay oldu bu ay bat 30 Nisan ama hiç umudum yok. Eşimde ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 çıktı bu sonuçlar çok iyi değil dedi kadın Doğum doktoru eeee
Tabi moraller bozuldu. Bende sıkıntı gözükmüyor. Eşim için üroloji uzmanına randevu aldık 25 Nisan da ne olucak merak ediyorum. Ama içim çok sıkkın.

derdini anlatmayan derman bulamaz derler..
9. Ay oldu bu ay bat 30 Nisan ama hiç umudum yok. Eşimde ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 çıktı bu sonuçlar çok iyi değil dedi kadın Doğum doktoru eeee
Tabi moraller bozuldu. Bende sıkıntı gözükmüyor. Eşim için üroloji uzmanına randevu aldık 25 Nisan da ne olucak merak ediyorum. Ama içim çok sıkkın.

hayatta ölümden başka her şeyin bir çaresi var, bana da olmaz diyemem ama zor istersen tüp bebek yapabiliriz demişti.. her şeyin çözümü var içini sıkma en başta, hele hele eşine imalar falan sakın kesinlikle.. bakalım az kalmış 25nisana rabbim tez zamanda temize çıkarsın amin..

Canım ireli haraketliliğin çözümü keçiboynuzu. İkiniz de başlayın. Saraçoğlunun keçiboynuzu kürü var aç youtubedan bak çok zor da değil. Kürünü eşine ver pekmezini sen iç sabahları. Biz de başlıyoruz bu aydan. İçini sıkacak bişey yokmuş. ALLAH korusun şimdi kısırın da çaresi var bizim bu dertlerimiz ne ki. Şükredelim üzülmeyelim çare arayalım

Amin inşallah. Hayırlı zaman neyse o olucak belki de bilmiyorum. Yok eşime asla imada bulunmam herşey Allah’tan bu bir kusur değil sadece sorun o kadar. Ama uzadıkça insanın gücü azalmıyor değil. Yorumun için çok teşekkür ederim

Aynen canım insan negatif ı görünce üzülüyor allah büyük nasip ne zaman sa o zaman olur bekliycem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…