Anladım canım benim adet günüm de geçti o yüzden öyle bi yorum yaptımben hamile değilim inşallah sen hamilesindir diyeydi bir yorumun ondan sordum..
öyle valla başımın belası
Keçiboynuzu öZü aldım o fayda eder mi. Eşim için o kürden yaparım isterse zor olsun:)) 25 Nisan da üroloji uzmanına gidecek ondan sonra yaparım hoca ne diyecek bi bakalımCanım ireli haraketliliğin çözümü keçiboynuzu. İkiniz de başlayın. Saraçoğlunun keçiboynuzu kürü var aç youtubedan bak çok zor da değil. Kürünü eşine ver pekmezini sen iç sabahları. Biz de başlıyoruz bu aydan. İçini sıkacak bişey yokmuş. ALLAH korusun şimdi kısırın da çaresi var bizim bu dertlerimiz ne ki. Şükredelim üzülmeyelim çare arayalım
Amin inşallah canım belirtilere pek aldanma istersen belirtiler olsa bile hamile olmaya biliyorsun mesela ben belirtiler vardı ama hamile değilim adet de olmadım benim yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum bunları inşallah hamilesindir canım belirtiler kişiden kişiye değiştiği için söylüyorumKendime uygun bir hamilelik belirtisi arıyorum buralarda azıcık moralim düzelsin diyevallahi günler gecmiyo Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayırli sağlıklı bir evlat
canım benim rica ederimm, durumlar mesajdan yazış şeklinden bile anlaşılıyor yani bi ben anlamıyorumdur anlayanlar vardır ama böyle okuyunca kötü oluyorum üzülüyorum gerçekten, yazınıza yansıcak kadar bırakmayın kendinizi.. ben rica ederim umarım en kısa zamanda çözülür sıkıntın..Amin inşallah. Hayırlı zaman neyse o olucak belki de bilmiyorum. Yok eşime asla imada bulunmam herşey Allah’tan bu bir kusur değil sadece sorun o kadar. Ama uzadıkça insanın gücü azalmıyor değil. Yorumun için çok teşekkür ederim
koç canım
İnşallah allah o günleri de gösterirİnşaALLAH kaynana olunca gıcık olma tamam mı?
Keçiboynuzu öZü aldım o fayda eder mi. Eşim için o kürden yaparım isterse zor olsun:)) 25 Nisan da üroloji uzmanına gidecek ondan sonra yaparım hoca ne diyecek bi bakalım
bak bide şöyle düşün kocan gitmiş, benim kocam bende bişiy yok ben süperim dedi gitmedi :)) 9 ay denedik durduk kısmet verdi işte vakti zamanında..Keçiboynuzu öZü aldım o fayda eder mi. Eşim için o kürden yaparım isterse zor olsun:)) 25 Nisan da üroloji uzmanına gidecek ondan sonra yaparım hoca ne diyecek bi bakalım
Koç kadınlarını bilmiyorum malesef :)
Bazen kendime çok gıcık oluyorumBenim de kocam gitti doktora öyle dediler. Aldık bizde ama daha yapmadık. Pekmezini içiyoruz ama bi kavanozu bitirdik. Çok çok iyi zinde tutuyor insanı
İnşallah allah o günleri de gösterir
İnan olmam
Çünkü ben de eşime çok önem veriyorum eş olarak
Ana kuzusu yapmam
Koç
Boğa
Oğlak
Noluyor ya kurbanlık gibi
Umarım bakalım nasıl bir yol izlenecek görücez. Rabbim çok aratmasın inşallah hepimiz içincanım benim rica ederimm, durumlar mesajdan yazış şeklinden bile anlaşılıyor yani bi ben anlamıyorumdur anlayanlar vardır ama böyle okuyunca kötü oluyorum üzülüyorum gerçekten, yazınıza yansıcak kadar bırakmayın kendinizi.. ben rica ederim umarım en kısa zamanda çözülür sıkıntın..
Başka bişey daha denk geldiahahah hiç güleceğim yoktu aynen iyi denk geldi
Bazen kendime çok gıcık oluyorum
Ben de keçiyim
Ama özüm kötü :)))
Hadi slogan bullll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?