- 13 Nisan 2018
- 149
- 92
- 13
- 37
Bakalim. Nasıl olacak hemen mi yoksa bekleterek mi bide ben gecen cumartesi hastaneye gittim hormonlar tavan yaomis FSH lh falan baya bi korktum da simdi olmaz falan diye telasim ondanÇok garip ama ben hep ilk çocuk olunca ikincisi çok kolay oluyor diye düşünmüşüm. Beklemediğinde istemediğibde de kalabiliyorsun yani. Genç kızken akrabalardan hep böyle görürdüm
Bence Dikkate almaAdette 6 gun once yapttim 1 saat sonra boyle ciktti sizce dikkate almali miyim
Umudu kesttim zaten cnm olacagini sanmiyorum esim israr etti diye yapmisttim migdem bulaniyordu Rabbim isteyen herkese nasip etsinBence Dikkate alma
Umudunu kes ki beklemeden olsun
AminnnUmudu kesttim zaten cnm olacagini sanmiyorum esim israr etti diye yapmisttim migdem bulaniyordu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bencede cnm sagol pazartesi belli olur1 saat sonra oluşan çizgiden hayır bekleme , en iyisi adet gününde denemek..
@Why name isAmaniiin masallah masallah sizeee rabbim sağlıklı kolay hamilelik nasip etsin inşallah çok mutlu oldum canım bnim
Aminn
HoşçakalKızlar benim KK saatim bitti yarın sabah görüşürüz inşaALLAH. Öpüldünüz
Selam canım
Kizlar var mi sizce sanki hafif silik gibi ama adete 6 gün var
Allahım inşallah hayirlara vesile olsun inşallah vardir canım.umudunu yitirme insallah rabbim karnina koymustur herseyde var hayır üzülme sakinAdette 6 gun once yapttim 1 saat sonra boyle ciktti sizce dikkate almali miyim
1.5 sene oldu cnm her ay beklemek yipratti beni test aldigimda dalga gecen oluyorAllahım inşallah hayirlara vesile olsun inşallah vardir canım.umudunu yitirme insallah rabbim karnina koymustur herseyde var hayır üzülme sakin
Niye dalga gecsinler kime ne bende 4 sene oldu ayıp bisimi daha yolun basi sakin isyan etme yilma vakti zamani var illaki bence olacak sen kalbini bozma sakın1.5 sene oldu cnm her ay beklemek yipratti beni test aldigimda dalga gecen oluyor
Problem var mı canım 1.5 sene de denenen tedavi var mı? Bizimde 9. Ay bu ay insan her geçen ay kötü oluyor. Dalga geçenleri sakın önemseme bu konu çok hassas ne kadar ayıp yaa.1.5 sene oldu cnm her ay beklemek yipratti beni test aldigimda dalga gecen oluyor
Umudunu yitirdiğin an açılır inşallah tüm kapılar. Pes etmek yok canım hepimizin mutlu olucagı vakit varBen bugün kırmızı kartı gördüm yine. Hiç umudum kalmadı artık. .. Hiç anne olamayacağımı hissediyorum artık. pes edicem galiba. Size bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?