Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gözümden kaçmış canım sorryy

çok iyimiş ama yaa çocukta az sapık değilmiş yaniii

helloooo kızlar :) benimde BATIM 26 Nisan ama ben dün dayanamadım erken gebelik testi aldım negatif amaaaa yılmıyorum ümit var hepinize duaciyim insallah tez zamanda gelir bebislerimizzzz

merhabaaa hoşgeldin
Baya erken yapmışsın canım erken gebelik testleri zaten çok güvenilir değil 5tllik olanlar daha iyi :) bir kaç gün geçsin tekrarla testi inşallah pozitif çıkar

merhabaaa hoşgeldin
Baya erken yapmışsın canım erken gebelik testleri zaten çok güvenilir değil 5tllik olanlar daha iyi :) bir kaç gün geçsin tekrarla testi inşallah pozitif çıkar

aynen canım :) içimde ki pislik yine dürttü beni bir hışımla eczanede buldum kendimi 1 poşet dolusu test alıverdim dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyeceğim hayırlısı artık, karnım ama bayagi bir şiş gazdan dolayı eşim diyor ki bu göbüşte bebek yoksa eğer cidden diyet yapmalısın göbeğimi öpüp duruyo hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim

inşallah vardır canım Allah yüzünüzü güldürsün, isteyen herkese nasip etsin inşallah bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…