Bi fıkra anlatayım mı size. Bende yeni duydum
Alımlı çalımlı sarışın daha yeni öğretmen olmuş bir bayan geldi orta 1.sınıf çocuklara: "eveeet çocuklar şimdi bi soru sorucam bakalım kim cevap vericek"
Çocuklar zaten ağızları açık öğretmene bakıyolar.
Öğretmen dedi ki: "düşünün, bi elektrik telinin üstünde 5 tane kuş var. Elinizde 2 tane taş var bu taşları attığınız zaman kaç kuş kalır orda?"
Çocuklardan biri: "öğretmenim hiç kuş kalmaz dedi. Çünki taşları attığınız zaman diğerleri de korkup kaçarlar"
Öğretmen dedi ki: " hayır oğlum bilemedin 5 tane kuş vardı 2 tanesini attın 3 tane kaldı, ama ben yine de senin bakış açını beğendim."
Çocuk bozuldu oturdu. 2dakika sonra elini kaldırdı "öğretmenim bi soru da ben sorabilir miyim size?" dedi. Öğretmen "tabi oğlum sorabilirsin" dedi.
"Şimdi öğretmenim, sokak aşaağı 3 tane bayan yürüyerek geliyor üçünün de elinde dondurma var. Biri dondurmayı ısırarak, ikincisi emerek, üçüncüsü yalayarak yiyor. Sizce bu bayanlardan hangisi evli?"
Öğretmen bi kızardı bozardı dedi oğlum bilmiyorum ama herhalde yalayarak yiyen evlidir.
Çocuk dedi: "hayır öğretmenim, parmağında yüzük olan evlidir ama ben yine de sizin bakış açınızı beğendim
helloooo kızlar :) benimde BATIM 26 Nisan ama ben dün dayanamadım erken gebelik testi aldım negatif amaaaa yılmıyorum ümit var hepinize duaciyim insallah tez zamanda gelir bebislerimizzzz
merhabaaa hoşgeldin
Baya erken yapmışsın canım erken gebelik testleri zaten çok güvenilir değil 5tllik olanlar daha iyi :) bir kaç gün geçsin tekrarla testi inşallah pozitif çıkar
Sene qalan özüm olajam eee.Bi tek ablam okudu canım ablam bitanem benimMirAy92
aynen canım :) içimde ki pislik yine dürttü beni bir hışımla eczanede buldum kendimi 1 poşet dolusu test alıverdim dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyeceğim hayırlısı artık, karnım ama bayagi bir şiş gazdan dolayı eşim diyor ki bu göbüşte bebek yoksa eğer cidden diyet yapmalısıngöbeğimi öpüp duruyo hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim
amin canım insallah <3 rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin inşalllaaahh çok çok amiiiininşallah vardır canım Allah yüzünüzü güldürsün, isteyen herkese nasip etsin inşallah bol bol dua et
Bn daha sozluyumM MeriMeri621 ne durumdasınız
M MeriMeri621 ne durumdasınız
Yumurta takibi yaptıryorum canım sen?SerAy12 ne durumdasın
Qonağlar var.gelinlik eliyrem)))geberdim diye bilirimO birazz uzaklaşmak istemiş belirti falan takmıycakmış
Canım okumadım napıyım yalan mı söyliyim :))
Bn daha sozluyum
Ben daha sozluyum ve evlenince en az bi yil beklemek istiyorum
Canım yaa sesli güldüm :)))))))))SİNERJİ SİNERJİİ SİNERJİİ
Ay kafayı yedik artık
Canım yaa sesli güldüm :)))))))))
Yanlış alarm kızlar
O zamannnnnnnnnnnnhep gülelim inşallah ağlamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?