- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Ben bugün kırmızı kartı gördüm yine. Hiç umudum kalmadı artık. .. Hiç anne olamayacağımı hissediyorum artık. pes edicem galiba. Size bol şanslar
Daha yolun basindasin benim 5 sene oldu ve her ay o lanet gun yani aybasi geldigimde kaynanam sorar durum ne varmi biseyler diye ben ne yapiyim sabir sabir sabir diyorum artik su akar yolunu bulur ben inaniyorum o bebekler bu göbüşlere girecek sıkıntı yok1.5 sene oldu cnm her ay beklemek yipratti beni test aldigimda dalga gecen oluyor
canım benim kıyamamm 5 sene yaa az mııı ama ne güzel umutt denen şey diymi Allah tez vakitte ol desin olsun hayırlısıyla amin..Daha yolun basindasin benim 5 sene oldu ve her ay o lanet gun yani aybasi geldigimde kaynanam sorar durum ne varmi biseyler diye ben ne yapiyim sabir sabir sabir diyorum artik su akar yolunu bulur ben inaniyorum o bebekler bu göbüşlere girecek sıkıntı yok
İnşallah ya çok istiyorumTam benim hamileyim diye zannettiğim zamanlardaki belirtiler. Adet oldum hala hamileyim diye düşünüyorum o belirtiler o kadar gariptiki. Ama benim adetim geçtikten sonra başladı belirtiler. İnşaALLAH seninkiler bebiştendir canım
HayırlısıAra ara bende de oluyor akinti ama canım bazende hiç akinti olmaya biliyormuş hamilelikte demek ki kişiden kişiye göre değişiyor
Tamam cnm okurumHoşgeldiiinnn canısı. Bende seni bidaha etiketlemeyi düşünüyordum :) fıkra anlattım oku
HahahaBi fıkra anlatayım mı size. Bende yeni duydum
Alımlı çalımlı sarışın daha yeni öğretmen olmuş bir bayan geldi orta 1.sınıf çocuklara: "eveeet çocuklar şimdi bi soru sorucam bakalım kim cevap vericek"
Çocuklar zaten ağızları açık öğretmene bakıyolar.
Öğretmen dedi ki: "düşünün, bi elektrik telinin üstünde 5 tane kuş var. Elinizde 2 tane taş var bu taşları attığınız zaman kaç kuş kalır orda?"
Çocuklardan biri: "öğretmenim hiç kuş kalmaz dedi. Çünki taşları attığınız zaman diğerleri de korkup kaçarlar"
Öğretmen dedi ki: " hayır oğlum bilemedin 5 tane kuş vardı 2 tanesini attın 3 tane kaldı, ama ben yine de senin bakış açını beğendim."
Çocuk bozuldu oturdu. 2dakika sonra elini kaldırdı "öğretmenim bi soru da ben sorabilir miyim size?" dedi. Öğretmen "tabi oğlum sorabilirsin" dedi.
"Şimdi öğretmenim, sokak aşaağı 3 tane bayan yürüyerek geliyor üçünün de elinde dondurma var. Biri dondurmayı ısırarak, ikincisi emerek, üçüncüsü yalayarak yiyor. Sizce bu bayanlardan hangisi evli?"
Öğretmen bi kızardı bozardı dedi oğlum bilmiyorum ama herhalde yalayarak yiyen evlidir.
Çocuk dedi: "hayır öğretmenim, parmağında yüzük olan evlidir ama ben yine de sizin bakış açınızı beğendim
Üzüldüm canım ama pes etmemen lazımBen bugün kırmızı kartı gördüm yine. Hiç umudum kalmadı artık. .. Hiç anne olamayacağımı hissediyorum artık. pes edicem galiba. Size bol şanslar
Saat 18:30 gibi test yapılacaktı
Son 1 saat
Şuan nick hatırlayamadımkim test yapıyor
Şuan nick hatırlayamadımkim test yapıyor
Sırayla dicez tamam mı kızlar
Herhangi birimiz
Siiiiii dicek
Başkası
Nerrrrrrrrr dicek
Öbürü de jiiiii dicek
Sora da sinerji sinerji sinerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?