Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün kırmızı kartı gördüm yine. Hiç umudum kalmadı artık. .. Hiç anne olamayacağımı hissediyorum artık. pes edicem galiba. Size bol şanslar

Canım söyleme böyle şeyler üzme kendini bak vardır Allahın bir bildiği.. bırak düşünme artık böyle şeyleri kendini depresif moda sokma. Yapman gerekeni yapmaya devam et umut,inanç şu hayattaki en güzel şeylerdir.. sen inancını kaybedersen umudunu kaybedersen ne önemi kalır ki bunca şeyin..

1.5 sene oldu cnm her ay beklemek yipratti beni test aldigimda dalga gecen oluyor
Daha yolun basindasin benim 5 sene oldu ve her ay o lanet gun yani aybasi geldigimde kaynanam sorar durum ne varmi biseyler diye ben ne yapiyim sabir sabir sabir diyorum artik su akar yolunu bulur ben inaniyorum o bebekler bu göbüşlere girecek sıkıntı yok

canım benim kıyamamm 5 sene yaa az mııı ama ne güzel umutt denen şey diymi Allah tez vakitte ol desin olsun hayırlısıyla amin..

Hahaha iyiymiş kızz))))

Ben bugün kırmızı kartı gördüm yine. Hiç umudum kalmadı artık. .. Hiç anne olamayacağımı hissediyorum artık. pes edicem galiba. Size bol şanslar
Üzüldüm canım ama pes etmemen lazım
Üç aylardayız inşallah hayırlısı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…