Rabbim inşallah fazla bekletmeden yaşatır bu sevinci sizlereSağol canım bende de var o ağrılar ara ara yokluyor, geçen ay çok ümitlenmiştim ama hüsran olunca beklemedeyim şuan
İnşallah canım, sizler de sağlıkla kucağınıza alın bebekleriniziRabbim inşallah fazla bekletmeden yaşatır bu sevinci sizlere
Benimde aynısı oldu canım inşallah dediğin gibidir de mayıs ayı hamişi oluruz
Adetin geçtimi daha da başlıyo belirtiler göğüs hassasiyeti göğüs uçlarında ağrı ve yeşil dmarlar belirginleşiyo dikkat edersen yani bu yüzden net anlaniliyo insan hamile olduğunuİnşallah canım, sizler de sağlıkla kucağınıza alın bebekleriniziAdet günü geçince de oluyor mu ağrılar peki, göğüslerde hassasiyet de var.
Adetin geçtimi daha da başlıyo belirtiler göğüs hassasiyeti göğüs uçlarında ağrı ve yeşil dmarlar belirginleşiyo dikkat edersen yani bu yüzden net anlaniliyo insan hamile olduğunu
ve ağrı olarakta alt karında ve kasıklarda sızlamalar oluyo
Ya normalde bende de oluyo adet günüm gelirken ama hamilelikte bir başka daha net belirgin oluuo yani bilemiyorum :)Benim her ay şişiyor adetten önce damar damar oluyor sızlıyor. Bu ay olmadı ama :)
Hahaha yakaladın
Sadece prenses azma var :))))@Why name is kız pro. Töpükte kimler var?
Benim de üç gün kaldıHahaha yakaladınbenim de adete 5 gün kaldı beklemedeyim
Ya normalde bende de oluyo adet günüm gelirken ama hamilelikte bir başka daha net belirgin oluuo yani bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?