amin inşallah canım nu hafta içi kbb sorununu halledicem inşallah hayırlı sonuçlarla, sonrasında kadın doğuma giderim diyorum geç kalmayım da .. sorun da şey kulağımda kalp atış sesi duyuyorumm, gebelikle ilgisi olmadığını söylediler, şimdi testler falan yapılcak inşallah çok önemli bir sorun çıkmaz rabbim ikisini bir arada verdi, vardır bir bildiği
dua edin kızlar Allah razı olsun.
Günaydın canımNe sürüklüyon kız uyuyoydum yaa
Günaaaayyydıııınnn ayyyyooooollll
Amin inşallah
bel ağrım var , ara ara hasta olacakmışım sökecekmiş gibi adet ağrısı oluyor, bir de ben sağ tarafımı şiş hissediyorum sağa eğilemiyorum gibi şimdiden, kızlar o konuda varmı diyecekleriniz, sağda erkek sol kız muhabbetine ne kadar inanıyorsunuz..:) sağlıklı gelsin de tabi o ayrı.
Günaydın canım
Regl oldum şimdi haberin olsun
Sizlere çok alıştım
Tatil bitince napçam bilmem :))
Gelme dediğimde de gelioduE o kadar gel gell gell diye serenat yaparsan regline gelir tabi
Sana kırmızı kart o zaman
Gelme dediğimde de gelioduE o kadar gel gell gell diye serenat yaparsan regline gelir tabi
Giricem ama bu kadar sık değilNiyeki tatil bitince giremiycek misin?
Giricem ama bu kadar sık değil
Çalışıyorum
yok kalp atış sesi canım benim duyduğum.. gebelikle aynı oldu ondan sıkıntımm hayırlısı inşallahhGurgurgur gibi mi çıkıyor sesler. Ben de bira kalp atışına benzetiyorum. Benim kulağımda 5-6yıldır var. Sürekli değil 2-3aydan bir oluyor. Hiç göstermedim doktora :)
geçmiş olsun bende aynı şeyi dedim, gel gel acımayacak diye diye çaardın kuzum.. hayırlısı öbür aya inşallahh..Günaydın canım
Regl oldum şimdi haberin olsun
yok kalp atış sesi canım benim duyduğum.. gebelikle aynı oldu ondan sıkıntımm hayırlısı inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?