Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı haberlerinizi bekliyorumm inşallahh şimdi geçmez o günler bilirimm o on günn.. ama siz demeseniz yap nasıl duruyon diye ben o testi yapmazdım eminim adet günü bile çıktı hayret verici enteresan. rabbim sizlere de görmeyi nasip etsinn..

Ben diilm maalesef şimdi doktordan çıktım rahimde yara polikistik overmişim ama düzenli adet oluyorum çok moralim bozuk çooookkkkk

Polikistik over mi? Düzenli adet oluyorsab nasıl anladın onu canım? Yani ne belirtilerin vardı?

Anlamadığım polikistik te iki ayda bir falan oluyormuş adet görme işi ben her ay oluyorum sizde durum nasıl

Anlamadığım polikistik te iki ayda bir falan oluyormuş adet görme işi ben her ay oluyorum sizde durum nasıl

Benim son 2aydır adetimin kafası karışık da ondan soruyorum sana belirtileri ne diye. Doktora gitmedim henüz bakalım gelecek ay ne olacak

Tatildesin sadece bulaşık yıkayıp geliyon milletin işi gücü var. Ben camları sildim, toz aldım, evi süpürdüm, sildim makarna pişirdim yedim
Birazdan da bıcı bıcı yapcam bi güzel
Ne çabuk sildin len camları
Bizi mi yiyon sen burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…