sinerjjiiii yi sevmişsin sevinddiiimm :)))
Ben diilm maalesef şimdi doktordan çıktım rahimde yara polikistik overmişim ama düzenli adet oluyorum çok moralim bozuk çooookkkkk
ahahahahhaDilinden düşmüyor ki. İki dakka boşluk buldu mu başlıyor siiiiiiiii diye
Aha keşke be canımYaptır da bi an önce alalım hamiş haberini canımm
Anlamadığım polikistik te iki ayda bir falan oluyormuş adet görme işi ben her ay oluyorum sizde durum nasıl
Sen her ay düzenli adet oluyomusun yumurtanın içinde yumurta var dedi çokmuş yumurtalar bişey anlamadımBrndede var pko malesef.sogan suyu dene
Bir belirtisi olmadı bende rutin senelik kontrole gitmiştimBenim son 2aydır adetimin kafası karışık da ondan soruyorum sana belirtileri ne diye. Doktora gitmedim henüz bakalım gelecek ay ne olacak
Ne çabuk sildin len camlarıTatildesin sadece bulaşık yıkayıp geliyon milletin işi gücü var. Ben camları sildim, toz aldım, evi süpürdüm, sildimmakarna pişirdim yedim
Birazdan da bıcı bıcı yapcam bi güzel
Ne çabuk sildin len camları
Bizi mi yiyon sen burda
Hayırlı olsın canım hamileliğin bak Uğur getirdi burası :))))İnşallah ya çok istiyorum
Aferin lenÇekirdek aileyiz iki göz odamız var 3pencere var sık sık da sildiğimden çok kirli değil temiz kızım ben
Bende har ay goruyorum ama 34 gunde bir.ama yalniz ocak ayi ve sonraki ay olmadim adet iki ay.yumurtlama sorunu oluyor malesef yumurtlamiyorum ben kistler yuzundenAnlamadığım polikistik te iki ayda bir falan oluyormuş adet görme işi ben her ay oluyorum sizde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?