İnşallah canımyok kalp atış sesi canım benim duyduğum.. gebelikle aynı oldu ondan sıkıntımm hayırlısı inşallahh
benimki sürekli canım kulağımın altındaki damara baskı yaptığımda ses kesiliyor, yorulduğumda stres yaptığımda sinirlenip heyecan yaptığımda artıyor..Sürekli mi duyuyorsun canım? Yoksa gün içinde ara sıra mı?
Erken gebelik testine de güvenilir değil diyorlar canım forumda çok okudum. Bende silik çizgi de çıkmadı, ara ara karnım ağrıyor ama şuan hiç adet belirtisi yok. Bir kaç gün daha gelmezse kan testi yaptırırım, bu ara yoğunum işimde.Yaa almasaydın keşke nefret ediyorum o testlere. Geçen bi kız yazdı o testlerde hep silik çıkıyor. Geçen musluk suyu damlattım demiş yine silik çizgi çıkmış diye. Erken gebelik testinden alsaydın onlar garanti
Çok şükür Cnm insallah iyi :)Günaydın canım hoşgeldin :) nası bebiş?
Teşekkürler sizlerden naber
Napıyorsun Cnm bebisin kalp atışını duydun mu :)
He getdim ele oda polikistoz dedi ferqli bir sey yoxdur heyif gozlediyim iki saata ve 10manatimaXoş geldin gözel. Necesen? Getdin hekime?
@Desperado25
@Asiyemmm2121
@blackpearl92
@Gzd92
@erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@hng-ky
@ftmclk
@Rapunzelk
@ayten_rafo
P Psikolazzz
@seray ay
@ddenizyildizii
@TopraKahveBob
@pembehayaller06
limelemon
@Alya_sura88
@Repse
Zuhal budak polat
@gzdy
Mrs black
@Tweety22
Kıııızzzzlaaârrcıııımmmm ne durumdasınıuuuzzz??? İnşaALLAH aranızda hamişler vardır
Bİzler de iyiyiz çok şükür :)Teşekkürler sizlerden naber
Ben de çok varcanım beni silebilirsin listeden bu ay bende yok bişey
sinerjjiiii yi sevmişsin sevinddiiimm :)))Bulşık yıkadım geldim yine kimse yok vicdansızlar
Erken gebelik testine de güvenilir değil diyorlar canım forumda çok okudum. Bende silik çizgi de çıkmadı, ara ara karnım ağrıyor ama şuan hiç adet belirtisi yok. Bir kaç gün daha gelmezse kan testi yaptırırım, bu ara yoğunum işimde.
He getdim ele oda polikistoz dedi ferqli bir sey yoxdur heyif gozlediyim iki saata ve 10manatima
Ben diilm maalesef şimdi doktordan çıktım rahimde yara polikistik overmişim ama düzenli adet oluyorum çok moralim bozuk çooookkkkk@Desperado25
@Asiyemmm2121
@blackpearl92
@Gzd92
@erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@hng-ky
@ftmclk
@Rapunzelk
@ayten_rafo
P Psikolazzz
@seray ay
@ddenizyildizii
@TopraKahveBob
@pembehayaller06
limelemon
@Alya_sura88
@Repse
Zuhal budak polat
@gzdy
Mrs black
@Tweety22
Kıııızzzzlaaârrcıııımmmm ne durumdasınıuuuzzz??? İnşaALLAH aranızda hamişler vardır
Yox ozum mualice edrem hele bitki var ony icirem gelen ayda sogan suyu icecem terifleyrler onuCan nese elemirsen polikistozçun?
Brndede var pko malesef.sogan suyu deneBen diilm maalesef şimdi doktordan çıktım rahimde yara polikistik overmişim ama düzenli adet oluyorum çok moralim bozuk çooookkkkk
canım beni silebilirsin listeden bu ay bende yok bişey
Bulşık yıkadım geldim yine kimse yok vicdansızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?