- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Bugun yapamam anca yarın :) 3şimin doğum gunu hazırlık yapıyorm :))Evveeeet pembeee. Kan testi yap hadi hadii
Test bozuk olabilir fazla idrar damlatmışsın bence tekrarla testiHenüz belli değil ama bakalım inşallah dua edin :))Eki Görüntüle 2140020
Ama ondan olsa her fazla damlatanda pozitif çıkardı testlerTest bozuk olabilir fazla idrar damlatmışsın bence tekrarla testi
Eki Görüntüle 2140034 Nasıl Olmuss ??? Sizce kızlaaar
İnşallahhhh. Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallaaahahVay vay vaaaayy güzelliğe baakk
İnşaALLAH masanıza 3. Bir tabak daha koyarsınız
İnşallah hamileisndir canım test yanıltmazAma ondan olsa her fazla damlatanda pozitif çıkardı testler
Doktor dedşki düzenli adet oluyorsan olmaya da bilirsin dedi kafam karıştı ilaç kullanıyomusunKucuk kucuk ama fazla oluyir yumurtalar aslinda fazla olmamali bir tane olmali ve buyumeli tam butudukden sonraysa catlamali bizde o olmuyor iste yumurtalar fazla oldugundan cok sik oluyor buyuyemiyor malesef
İlaç verdi mi sana ya çok üzgünüm bendeBende har ay goruyorum ama 34 gunde bir.ama yalniz ocak ayi ve sonraki ay olmadim adet iki ay.yumurtlama sorunu oluyor malesef yumurtlamiyorum ben kistler yuzunden
Aynen yarın tekrarlıycam inşallah yanılmamısdr. Çünkü eşime söyliycem bugunİnşallah hamileisndir canım test yanıltmaz
Testi tekrarlanmak iyi oldurdu
Ben hayir tedavi olmuyorum iki ay oldu ogreneli pko oldugumu sogan suyu denicem olmazsa sonra tedaviye basliycam .sen ne yaptin basliyormusun tedaviye?ne yazdi doktor sana?bide tuylenmen varmi?Doktor dedşki düzenli adet oluyorsan olmaya da bilirsin dedi kafam karıştı ilaç kullanıyomusun
İnşallahAy
Aynen yarın tekrarlıycam inşallah yanılmamısdr. Çünkü eşime söyliycem bugun
Kocaman hediye paketi yap içine test koy sadeceBugun yapamam anca yarın :) 3şimin doğum gunu hazırlık yapıyorm :))
2 3 gun varİnşallah
Adetin geçmiş miydi canım
Öyle yaptm. İçine de notlar yazdm doğum gunu hedçyen bnm babcım falan tarznda :)Kocaman hediye paketi yap içine test koy sadece
Kocaman kutu
Anladım az varmış daha hayırlısı olsın inşallah2 3 gun var
İnşallahhh. Teşekkür ederim.Anladım az varmış daha hayırlısı olsın inşallah
Harika :)) çok şaşıracakÖyle yaptm. İçine de notlar yazdm doğum gunu hedçyen bnm babcım falan tarznda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?