- 26 Aralık 2015
- 136
- 144
- 53
- 32
Kucuk kucuk ama fazla oluyir yumurtalar aslinda fazla olmamali bir tane olmali ve buyumeli tam butudukden sonraysa catlamali bizde o olmuyor iste yumurtalar fazla oldugundan cok sik oluyor buyuyemiyor malesefSen her ay düzenli adet oluyomusun yumurtanın içinde yumurta var dedi çokmuş yumurtalar bişey anlamadım
Henüz belli değil ama bakalım inşallah dua edin :))Hayırlı olsın canım hamileliğin bak Uğur getirdi burası :))))
Hayırlı olsın canım hamileliğin bak Uğur getirdi burası :))))
Sanırım ben :) foto attım emin değilim silik çıktıKız hamile miii???
Henüz belli değil ama bakalım inşallah dua edin :))Eki Görüntüle 2140020
Evet konu açmış ordan yakaladım getirdimKız hamile miii???
Günüm gecmedi henüz 2 3 gun varKaç gün geçti canım? Bu testlerden nefret ediyorum erken gebelik testinden yap canım ya da kan testi
Sanırım ben :) foto attım emin değilim silik çıktı
Ben de gördüm hadi inşallah :)))Henüz belli değil ama bakalım inşallah dua edin :))Eki Görüntüle 2140020
Bnmde hep silik çıkıyordu ama bu bariz pembe :))Bence var bişeyler. Benim hep silik çıktu ama böyle pembe çıkmadı hiç bence hamilesin. Eşinin doğum günüymüş. Bence kan testi yaptırıp mükemmel bi sürpriz yapabilirsin canım
Evet konu açmış ordan yakaladım getirdim
Afferim kız sana harikasın.
Bnmde hep silik çıkıyordu ama bu bariz pembe :))
Ben buraya getirmiştim burası uğurlu die geçen
Maşallah hemen hamile olmuş
O kadar da diilHatırlıyorum kız öyle demiştin evet inşaALLAH hepimize uğurlu gelicek burası bir tane de hamiş olmayan üye kalmayacak
Kendime Uğur getirebilsem
Mum dibine ışık vermez
Terzi kendi söküğünü dikemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?