Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba:)) bende başka bi konudan gördüm geldim topiğe hemen.
İki çocuk sahibiyim ikiside ilk ay hemen oldu.yaklaşık 5 seneyi geckin spiralle korunuyodum gecen ay tesaduf hamile olduğumu ögrenmemle bu ay da düşük yaptım.bidaha düşünmüyom diyen ben sanki bidaha hamile kalamıyacakmışım gibi üzülüyorum bazen sonra kendime gülüyorum:)) inşallah bende hazır heveslenmişken çok gecmeden hamile kalırım .Allah isteyen herkese versin hemencicik.

yeni hamişler size soruyorumm, rahimde kasılmalar oluyor niiye acaba sıkıntı yoktur inşallahh, 2. gebeliği yaşayanlar hani bebek daha büyüyünce tortop olmuş gibi hissedilirdi onun gibi ..siz nasıl yaşadınız ? ya da bu durumu yaşıyor musunuz? benim en kısa zamanda doktora gitmem lazım galibaaa

Malesef bu ay olmadı. İğne tedavisine başladım. Gelecek hafta aşılama olucam.

Hayir cnm adetime 20 gun var daha bekliyorum histereskopiden sonra bi umut beslenmeme dikkat ediyorm biraz iste

Kızlar hcg testini nasıl yaptırılan devlet hastanesinde, randevu mu almalıyım kadın doğumdan, yoksa direkt hcg testi yaptırcam mı demem lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…