- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Ayyy inşallah nolur dua edinAy çok güzel yaa duygulandım
İnşaALLAH tez bir zamanda alırsın müjdeli haberi
Bitkisel kur derken meselaEvet benim tuylenmem fazlasiyla ve sac dokulmemde var hepsi pko belirtileri.ilacda cok bitkisel kurlere inaniyorum ben
Doğum gunu bugun ya bugun söylemek istiyorum. Rabbime kalms. Yarın test yapınca brlli olcak zatenPeri Tozuu canım tebrik ederim ama bende doğruluğundan emin olduğun zaman eşine sürpriz yapman taraftarıyım fakat tabiiki karar senin. İnşallah hamilesindirrrr
Malesef bu ay olmadı. İğne tedavisine başladım. Gelecek hafta aşılama olucam.@Desperado25
Asiyemmm2121
@blackpearl92
@Gzd92
E erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@hng-ky
@ftmclk
@Rapunzelk
@ayten_rafo
P Psikolazzz
@seray ay
@ddenizyildizii
@TopraKahveBob
P pembehayaller06
limelemon
@Alya_sura88
@Repse
@Zuhal budak polat
@gzdy
@Mrs black
@Tweety22
Kıııızzzzlaaârrcıııımmmm ne durumdasınıuuuzzz??? İnşaALLAH aranızda hamişler vardır
Mesela ibrahim sarac oglunun icir kuru var hayat tohumu sogan kuru deneyib hamile kalanlar fazlasiyla.sogan kuru kullananlar yaz o topikde cok yorum var okuBitkisel kur derken mesela
Aynen canım ağlamak çözüm değilAğlamak çözüm olsa keşke hep birlikte ağlardık koro halinde
Hayir cnm adetime 20 gun var daha bekliyorum histereskopiden sonra bi umut beslenmeme dikkat ediyorm biraz iste@Desperado25
Asiyemmm2121
@blackpearl92
@Gzd92
E erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@hng-ky
@ftmclk
@Rapunzelk
@ayten_rafo
P Psikolazzz
@seray ay
@ddenizyildizii
@TopraKahveBob
P pembehayaller06
limelemon
@Alya_sura88
@Repse
@Zuhal budak polat
@gzdy
@Mrs black
@Tweety22
Kıııızzzzlaaârrcıııımmmm ne durumdasınıuuuzzz??? İnşaALLAH aranızda hamişler vardır
Devlet hastanesi acil bölümüne gidiyorsun kanda gebelik baktircm diyorsun kan alıp 1 ya 1 bucuk saat sonra sonucu alıyorsun yani ben öyle yaptimKızlar hcg testini nasıl yaptırılan devlet hastanesinde, randevu mu almalıyım kadın doğumdan, yoksa direkt hcg testi yaptırcam mı demem lazım?
Niye canım ne olduMaalesef üzgünüm
Hayat tohumu dediğin hayit tohumumuMesela ibrahim sarac oglunun icir kuru var hayat tohumu sogan kuru deneyib hamile kalanlar fazlasiyla.sogan kuru kullananlar yaz o topikde cok yorum var oku
Hasta oldum bile yani gebelik yok cnm onu demek istedimNiye canım ne oldu
Anladım canım sen yine hasta olmuşsun ben hâlâ hasta olamadım ara ara kasiklarim ağrıyor hamilelik de yok anlamadım gittiHasta oldum bile yani gebelik yok cnm onu demek istedim
Evet internetde arasdir bi bakHayat tohumu dediğin hayit tohumumu
Yumurtalarindandir cnm inşallah birgun hamis olduğumuz zamn yazarsz :)♡Anladım canım sen yine hasta olmuşsun ben hâlâ hasta olamadım ara ara kasiklarim ağrıyor hamilelik de yok anlamadım gitti
Var bende o tohumdan nasıl kullanayımEvet internetde arasdir bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?