- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Teşekkür ederim, evde yaptığım ikinci test de negatif çıktı, adetim 5 gün geçti, endişelenmeye başladım.Devlet hastanesi acil bölümüne gidiyorsun kanda gebelik baktircm diyorsun kan alıp 1 ya 1 bucuk saat sonra sonucu alıyorsun yani ben öyle yaptim
Git bı kan ver için rahat etsin idrar testleri doğru sonuç vermeyebilir canimTeşekkür ederim, evde yaptığım ikinci test de negatif çıktı, adetim 5 gün geçti, endişelenmeye başladım.
Eki Görüntüle 2140156 Kızlar sizce ben hangi gün yumurtladım? 23 nisan sabahı değerlendirdik. Yalnız çok karın ağrım var adet olacakmışım gibi? Psikolojik mi acaba?
Canım 22sinde ki ikinci çizgiler daha belirgin gibi gözüküyor. BAT ne zamandı?
Canım 22sinde ki ikinci çizgiler daha belirgin gibi gözüküyor. BAT ne zamandı?
Ayyy inşallah canım yaa ne kadar oldu evleneli senin canımYumurtalarindandir cnm inşallah birgun hamis olduğumuz zamn yazarsz :)♡
İnsan sizlerden olumlu birşey duymayı o kadar çok bekliyor ki. Bir arkadaşımın arkadaşı da ovulasyon testi ile gebe kaldı. Siz kullanan arkadaşlarda olunca yada güzel yorum okuyunca insan umut doluyor
Canım ben ovulasyon testi hiç kullanmadım yanlış anlama sadece gördüğüm şey üzerine yorum yapıyorum amaç fikir alışverişi olsun. Şimdi zaten normalde adet gününden tam 14 gün önce yumurtlama dönemi oluyor. Mantık olarak baktığın zaman eğer ayın 5inde adet olacaksan ve her ay düzenliyse senin ya 21inde ya da 22sinde yumurtlamış olman gerekiyor bu senin adet tarihinin değişkenlik gösterip göstermeyeceğiyle ilgili. Mesela şuan mevsim geçişindeyiz benim adetim bu tür durumlarda 2 gün öne atar ya da geç gelebilirdi. Bunu göz önüne alarak yumurtlama döneminin olduğu o haftayı 1 gün aralıklarla değerlendirmek gerekiyor. Mesela senin 5inde adet gününse nisanın 19 ile 25i arasında 1er gün aralıklarla ilişkiye girmen gerekirdi. Adetinin geç gelmesini ve erken gelmesi ihtimalini de göz önünde bulundurmuş olacaktın böyle olduğu zaman. (Bana göre böyle -ben bu şekilde 2 ay üst üste yaptım 2.ayda tuttu Allahın izniyle) ama ayın 23 ünde yapmış olmanda tabiiki olmayacağı anlamına gelmiyor içine salınan sperm sanırım 24 saat sağlıklı yaşayabiliyor diye biliyorum süresinde yanılmış olabilirim. Daha uzun da olabilir. Yani eğer 22sinde yumurtlamış olsan dahi 23ünde içine salınan spermin hala yaşıyor olma ihtimali ve yumurtaya ulaşma ihtimali var . Dediğim gibi canım ben sadece bu konudaki fikirlerimi paylaşıyorum hiçbirşeyden tabiiki emin olamam
Kizzz benim bir çocuğum var ikinciyi istiyoruz ve iki senelik evliyimAyyy inşallah canım yaa ne kadar oldu evleneli senin canım
Maşallah Allah analı babalı büyütsün ikinciyi de nasip eder inşallahKizzz benim bir çocuğum var ikinciyi istiyoruz ve iki senelik evliyim
Sağol canım. ...inşallah cùmlemizinMaşallah Allah analı babalı büyütsün ikinciyi de nasip eder inşallah
Rica ederim canım benimCanımsın. Teşekkür ederim.
Hiç anlamıyorum bu ovulasyon testlerinden, koyu çizgi olduğunda mı birliktelik gerekli? Önümüzdeki ay denesem iyi olacak, böyle şansa olmuyor 4 aydır.İnsan sizlerden olumlu birşey duymayı o kadar çok bekliyor ki. Bir arkadaşımın arkadaşı da ovulasyon testi ile gebe kaldı. Siz kullanan arkadaşlarda olunca yada güzel yorum okuyunca insan umut doluyor
Hüngür hüngür ağlamıcam dedim len
Sözümü dikkatlı veririm ben
Girme benle söz yarışınaa
Alırım seni ayağımın altınaa
Malesef bu ay olmadı. İğne tedavisine başladım. Gelecek hafta aşılama olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?