Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok şükür sen gene geçen ay muayene oldun ve kistin olmadığını öğrendin. Zatem bu ay kist olması imkansız öyle çabuk oluşmuyor diyorlar. İnşaALLAH bi sorun yoktur canım iş çıkışı kan testi yaptıramazmısın?

Kzzılar Bişy sormak İstiyorum Size Hamilelik belirtisi olarak rahimde kasılmalar yasayan var mı tarif eder msnz ? Böyle sanki kramp gibi yada sanki böyle için oyuluyorms gibi bir his miydi??

Oyulma gibi değil de canım benim yaşadığım, rahmi kağıda sarmışlar avcunun içinde oynatır gibi buruşturur gibi kasılmalar ...

Kzzılar Bişy sormak İstiyorum Size Hamilelik belirtisi olarak rahimde kasılmalar yasayan var mı tarif eder msnz ? Böyle sanki kramp gibi yada sanki böyle için oyuluyorms gibi bir his miydi??

Canım bu gün kan testi yaptıracak mısın?

Çok yoğun bir haftaya denk geldi canım, Cuma erken çıkıyorum, o gün denicem şansımı gecikme devam ederse, inan bugün karnım bile ağrımıyor. Pazartesi de kadın doğuma giderim böyle devam ederse.

Çok yoğun bir haftaya denk geldi canım, Cuma erken çıkıyorum, o gün denicem şansımı gecikme devam ederse, inan bugün karnım bile ağrımıyor. Pazartesi de kadın doğuma giderim böyle devam ederse.

Aynen benim gibi. Benim de hiç ağrım yoktu vücut sanki adet olmayı unutmuş gibiydi :) 6 gün geciktim guya 2gün sonra kan testine gidecektim tuvalette ıkındığımda kanamam oldu sonra kasık ağrılarım başladı. Ertesi gün regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…