Maalesef üzgünüm
Anladım canım sen yine hasta olmuşsun ben hâlâ hasta olamadım ara ara kasiklarim ağrıyor hamilelik de yok anlamadım gitti
Ben de aynı durumdayım, neden bilemiyorum.Anladım canım sen yine hasta olmuşsun ben hâlâ hasta olamadım ara ara kasiklarim ağrıyor hamilelik de yok anlamadım gitti
Yazım gitnedi galiba ben de bu ay fos mayis a kaldi umutlar
Kızlar bugün son adetimin üzerinden geçen 39. gün, normalde en geç 33. günde oluyordum, evde iki tane test yaptım negatif. Hamile değilsem de inşallah bi sorun yoktur, en son geçen ay jinekolojik muayene oldum kist yoktu. Endişelenmeye başladım, çalıştığım için kan vermeye de gidemedim. Dün yaptığım testi atmamıştım az önce baktım silik çizgi var ama bu kadar saatten sonra geçersiz. Dua edin ne olur bir sorun olmasın, bu kadar gecikmeye anlam veremiyorum.
Tabi tabiEvet çoğumuz mayısı bekliyoruz 4gözle. Mayıs hamişi olucaz inşaALLAH :)
GÜNAYDIN CANIMMTabi tabi
GÜNAYDIN CANIMM
sen ne zaman işe başlıcan yaa ben de seni özleriimmm.
günaydın kızlar nasılsınız
Kzzılar Bişy sormak İstiyorum Size Hamilelik belirtisi olarak rahimde kasılmalar yasayan var mı tarif eder msnz ? Böyle sanki kramp gibi yada sanki böyle için oyuluyorms gibi bir his miydi??
Çok yoğun bir haftaya denk geldi canım, Cuma erken çıkıyorum, o gün denicem şansımı gecikme devam ederse, inan bugün karnım bile ağrımıyor. Pazartesi de kadın doğuma giderim böyle devam ederse.Çok şükür sen gene geçen ay muayene oldun ve kistin olmadığını öğrendin. Zatem bu ay kist olması imkansız öyle çabuk oluşmuyor diyorlar. İnşaALLAH bi sorun yoktur canım iş çıkışı kan testi yaptıramazmısın?
Yaa valla bilmyorm çok korkuyorm olumsuz sonuc almaktan. Sabah ilk idrarla test yapcaktm. Dalgınlıgıma geldi gittim yaptm snra aklıma geldi dedim keşke test yapsaydm acaba yapsam çıkarmıCanım bu gün kan testi yaptıracak mısın?
Çok yoğun bir haftaya denk geldi canım, Cuma erken çıkıyorum, o gün denicem şansımı gecikme devam ederse, inan bugün karnım bile ağrımıyor. Pazartesi de kadın doğuma giderim böyle devam ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?