Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaaa göğüslerim çok fena.. 1 tanesi 1 kilo oldu resmen. Normalde de göğüslerim küçük değildi zaten o ayrı konu ama şu 1 aydır göğüslerim çok ağır,aşırı hassas ve şiş. Hamilelik süresi boyunca böyle mi olacak acaba? kerem34gul M mavimilena_ sizde de böyle mi kızlar?

İlk kaç hafta öyle oluyo hatta ağrı da yapiyo ama sonradan ilki gibi olmuyo dolgunluk hala devam ediyor ama şişliği ağrısı azalıyor canım bende öyle oldu çoğu kişi de böyle diyo

İlk kaç hafta öyle oluyo hatta ağrı da yapiyo ama sonradan ilki gibi olmuyo dolgunluk hala devam ediyor ama şişliği ağrısı azalıyor canım bende öyle oldu çoğu kişi de böyle diyo

Kendimi çok şiş hissediyorum onlar öyle olduğu için ya kilo almışım gibi hissediyorum hatta zaten bi 400 gram almışım. Sinirlerim bozuldu.. kilo alacak gibi yemek yemiyorum hatta abur cuburu tamamen kestim karbonhidratlı şeyler hiç yemiyorum neden böyle oldu anlamadım. Normal mi benim 400 gram almış olmam sen aldın mı hiç canım?

Ama canım bunlar kilo almanın en güzel dönemleri ben 1 2 kilo almışım ve ne kadar da alsam takmıyorum bu dönemde bence sende fazla kilo işine takılma kilo alicam diye yememezlik yapma bebeğimizi düşünmeliyiz

Oda doğru canım doğru söylüyorsun ama işte bu zamana kadar hep kilo olmasın diye diken üstünde yemek yerdim alışkanlık gibi bişey. Her hafta fix o tartıya çıkarım hahah

5 gün kaldı benimde adetime bekliyorum bakalım belirti olarak 2 gündür göğüslerim çok acıyordu migren migde bulantısı ateş oldu ara ara da bel ağrım var ama bugun hiçbir belirtim birşeyim yok dayanamadım gittim eczaneden test aldım negatif cıktı beklicem günüm geçerse sağlık ocagına gidicem

Aynen Cnm o haldeyiz ve çok agiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…