Ay senin ateşineBen ilk kez ateş ölçme yapcam bakalım :)
Ateş ölçme deyince aklıma geldi o forumdaydıNe jeli? Nasıl?
Tarlaya gittim yattım şimdi de evde yatıyom
Karnım ağrıo
Hayır hiç bir şey söylemedi ara da ağrım oluyor adet olucak gibi hissediyorum ama hâlâ adet olmadım
Sağol CNm öptümRegldendir. Yat ALLAH rahatlık versin ben de kestireyim azcık
Ateş ölçme deyince aklıma geldi o forumdaydı
Düşük yapanlar da varmış ama o yüzden cesaret edemedim
Nete yaz çıkarKızım doğru düzgün anlat ya ateşle jel ne alaka?
Hayır yaptırmadım canımKan testi yaptırmadın mı bu yakınlarda?
İlk kaç hafta öyle oluyo hatta ağrı da yapiyo ama sonradan ilki gibi olmuyo dolgunluk hala devam ediyor ama şişliği ağrısı azalıyor canım bende öyle oldu çoğu kişi de böyle diyoKızlar yaaa göğüslerim çok fena.. 1 tanesi 1 kilo oldu resmen. Normalde de göğüslerim küçük değildi zaten o ayrı konu ama şu 1 aydır göğüslerim çok ağır,aşırı hassas ve şiş. Hamilelik süresi boyunca böyle mi olacak acaba?kerem34gul M mavimilena_ sizde de böyle mi kızlar?
İlk kaç hafta öyle oluyo hatta ağrı da yapiyo ama sonradan ilki gibi olmuyo dolgunluk hala devam ediyor ama şişliği ağrısı azalıyor canım bende öyle oldu çoğu kişi de böyle diyo
Ama canım bunlar kilo almanın en güzel dönemleri ben 1 2 kilo almışımKendimi çok şiş hissediyorum onlar öyle olduğu için yakilo almışım gibi hissediyorum hatta zaten bi 400 gram almışım. Sinirlerim bozuldu.. kilo alacak gibi yemek yemiyorum hatta abur cuburu tamamen kestim karbonhidratlı şeyler hiç yemiyorum neden böyle oldu anlamadım. Normal mi benim 400 gram almış olmam sen aldın mı hiç canım?
Ama canım bunlar kilo almanın en güzel dönemleri ben 1 2 kilo almışımve ne kadar da alsam takmıyorum bu dönemde bence sende fazla kilo işine takılma kilo alicam diye yememezlik yapma bebeğimizi düşünmeliyiz
Hayır yaptırmadım canım
Kan testi mi canım yarın yaptıramam anca cuma günü çarşıya gidecem o zamn yaptıra bilirimYapabilirsen yarın bi daha yap canım
Kan testi mi canım yarın yaptıramam anca cuma günü çarşıya gidecem o zamn yaptıra bilirim
İnşallah canım yaSanırım 10gün önce yaptırdın ama yine de yaptır geç döllenmeyse çıkar belki inşaALLAH
Aynen Cnm o haldeyiz ve çok agiriyorKızlar yaaa göğüslerim çok fena.. 1 tanesi 1 kilo oldu resmen. Normalde de göğüslerim küçük değildi zaten o ayrı konu ama şu 1 aydır göğüslerim çok ağır,aşırı hassas ve şiş. Hamilelik süresi boyunca böyle mi olacak acaba?kerem34gul M mavimilena_ sizde de böyle mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?