İlaç kullandınız mıBu ay niye böyle oldu bende anlamadım bi arkadaş da böyle olmuş ben fırsatı değerlendir belki hamile kalırsın dedi doktora git dedi bakalım cuma günü olsun da duruma göre giderim
Amin canım allah isteyen herkesin kucağını doldursun aminçooook istediğimiz için olabilir mi? biraz relax kalmayı deneyin kızlar, vücudunuza güvenin.. gecikmeler mevsim değişikliğine bağlı da olabilir tabi fiziksel bir probleminiz yoksa.. Allah fazla aratmadan kucaklarımıza almayı nasip etsin amin..
İlaç kullanmadım kullanmamaya da dikkat ediyorum hani çok ağrım falan olmadığı sürece kullanmıyorumİlaç kullandınız mı
Ayy yok yapamıycam valla eşime dedim gelirken erken gebelik testi alsn en azından daha net bir sonuc alırım snra dr giderim
Vücudumuz bizimle oyun oynuyor derdimiz yetmezmiş gibi :)
sende ağrı olmuyor mu kuzum kasıklarda, ben öyle anlıyordum.. ateş ölçmeyi de ovu.testlerini de hiç kullanmadım..
çooook istediğimiz için olabilir mi? biraz relax kalmayı deneyin kızlar, vücudunuza güvenin.. gecikmeler mevsim değişikliğine bağlı da olabilir tabi fiziksel bir probleminiz yoksa.. Allah fazla aratmadan kucaklarımıza almayı nasip etsin amin..
Gittim canım 10 gün sonra adet olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi
Hayırlısı olsun ben artık boşverdim yumurta takibi ocülasyon iki günde bir vs hiç bişey takip etmiyorum
Hayırlısı olsun ben artık boşverdim yumurta takibi ocülasyon iki günde bir vs hiç bişey takip etmiyorum
Aslında 11 Nisan da adet olmam lazımdı olmadım 14 ünde gittim doktora hamile de değilim yine olmadım yani anlayacağın 2 hafta oldu hâlâ adet olmadımSenin baya geçti ama 10 gün olmadı mı?
Hadi hayırlısı olsun :)Ben ilk kez ateş ölçme yapcam bakalım :)
Aslında 11 Nisan da adet olmam lazımdı olmadım 14 ünde gittim doktora hamile de değilim yine olmadım yani anlayacağın 2 hafta oldu hâlâ adet olmadım
Tarlaya gittim yattım şimdi de evde yatıyomNerdesin sen bakiim
Hayır hiç bir şey söylemedi ara da ağrım oluyor adet olucak gibi hissediyorum ama hâlâ adet olmadımAğrın sızın var mı? 2hafta normal değil dr nedenini söylemedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?