Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa valla bilmyorm çok korkuyorm olumsuz sonuc almaktan. Sabah ilk idrarla test yapcaktm. Dalgınlıgıma geldi gittim yaptm snra aklıma geldi dedim keşke test yapsaydm acaba yapsam çıkarmı

3-4saat sıvı almadan idrarını tut sonra yap öyle de etki ediyor sabah idrarı gibi. Ama korkma kan testi yaptır canım daha kesin sonuç alırsın varsa inşaALLAH erken sevinirsin ve erken rahatlarsın. Yoksa da boşa kendini umutlandırmazsın canım yani her açıdan iyi kan testi yaptırman

Bugun gidemem ama kan testine yakın hastane yok. Saglık ocagıda bu saatten snra gebelik için kan almıyor. Yani yarına kaldı o ama idrarı yapsam mı acaba

Kızlar ateş ölçmeden anlayan var mı? Yarından ateş ölçme yöntemini deniyim diyorum. Ovülasyonu anlamak için. Malum bu ay 1hafta geçiktim haliyle batım ne zaman gelir bilmiyorum. Ondan ovü hesaplayamıyorum. Ateşin en yüksek olduğu gün mü çatlıyor yoksa en aşağı olduğu gün mü?

Vücudumuz bizimle oyun oynuyor derdimiz yetmezmiş gibi :)

sende ağrı olmuyor mu kuzum kasıklarda, ben öyle anlıyordum.. ateş ölçmeyi de ovu.testlerini de hiç kullanmadım..

Vücudumuz bizimle oyun oynuyor derdimiz yetmezmiş gibi :)
çooook istediğimiz için olabilir mi? biraz relax kalmayı deneyin kızlar, vücudunuza güvenin.. gecikmeler mevsim değişikliğine bağlı da olabilir tabi fiziksel bir probleminiz yoksa.. Allah fazla aratmadan kucaklarımıza almayı nasip etsin amin..

Ben de aynı durumdayım, neden bilemiyorum.
Bu ay niye böyle oldu bende anlamadım bi arkadaş da böyle olmuş ben fırsatı değerlendir belki hamile kalırsın dedi doktora git dedi bakalım cuma günü olsun da duruma göre giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…