Yaa valla bilmyorm çok korkuyorm olumsuz sonuc almaktan. Sabah ilk idrarla test yapcaktm. Dalgınlıgıma geldi gittim yaptm snra aklıma geldi dedim keşke test yapsaydm acaba yapsam çıkarmı
Bugun gidemem ama kan testine yakın hastane yok. Saglık ocagıda bu saatten snra gebelik için kan almıyor. Yani yarına kaldı o ama idrarı yapsam mı acaba3-4saat sıvı almadan idrarını tut sonra yap öyle de etki ediyor sabah idrarı gibi. Ama korkma kan testi yaptır canım daha kesin sonuç alırsın varsa inşaALLAH erken sevinirsin ve erken rahatlarsın. Yoksa da boşa kendini umutlandırmazsın canım yani her açıdan iyi kan testi yaptırman
Olacm dedim ama olmadım sancılarm vardı akşam ama inşallah olmam mayısın 6 da olcm cnmCanım sen ne durumdasın?
Ben adet oldum bitti bile@Desperado25
Asiyemmm2121
@blackpearl92
@Gzd92
@erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@hng-ky
@ftmclk
@Rapunzelk
@ayten_rafo
@Psikolazzz
@seray ay
@ddenizyildizii
@TopraKahveBob
@pembehayaller06
limelemon
@Alya_sura88
Repse
@Zuhal budak polat
@gzdy
@Mrs black
@Tweety22
Kıııızzzzlaaârrcıııımmmm ne durumdasınıuuuzzz??? İnşaALLAH aranızda hamişler vardır
Bugun gidemem ama kan testine yakın hastane yok. Saglık ocagıda bu saatten snra gebelik için kan almıyor. Yani yarına kaldı o ama idrarı yapsam mı acaba
Olacm dedim ama olmadım sancılarm vardı akşam ama inşallah olmam mayısın 6 da olcm cnm
BendeBen adet oldum bitti bile
Ayy inşallah balım yaaOhoo mayın 6sına daha var canım ibşaALLAH olmazsın
Ayy yok yapamıycam valla eşime dedim gelirken erken gebelik testi alsn en azından daha net bir sonuc alırım snra dr giderimYap bence 3-4saat idrarını tut sonra yap
Vücudumuz bizimle oyun oynuyor derdimiz yetmezmiş gibi :)Aynen benim gibi. Benim de hiç ağrım yoktu vücut sanki adet olmayı unutmuş gibiydi :) 6 gün geciktim guya 2gün sonra kan testine gidecektim tuvalette ıkındığımda kanamam oldu sonra kasık ağrılarım başladı. Ertesi gün regl oldum
Erken gebelik testlerini sevmiyorum ben, reglin geçtiyse normal testte çıkar bence, benim negatif çıktı.Ayy yok yapamıycam valla eşime dedim gelirken erken gebelik testi alsn en azından daha net bir sonuc alırım snra dr giderim
Hamile msn ? Adetime 2 3 gun varErken gebelik testlerini sevmiyorum ben, reglin geçtiyse normal testte çıkar bence, benim negatif çıktı.
sende ağrı olmuyor mu kuzum kasıklarda, ben öyle anlıyordum.. ateş ölçmeyi de ovu.testlerini de hiç kullanmadım..Kızlar ateş ölçmeden anlayan var mı? Yarından ateş ölçme yöntemini deniyim diyorum. Ovülasyonu anlamak için. Malum bu ay 1hafta geçiktim haliyle batım ne zaman gelir bilmiyorum. Ondan ovü hesaplayamıyorum. Ateşin en yüksek olduğu gün mü çatlıyor yoksa en aşağı olduğu gün mü?
çooook istediğimiz için olabilir mi? biraz relax kalmayı deneyin kızlar, vücudunuza güvenin.. gecikmeler mevsim değişikliğine bağlı da olabilir tabi fiziksel bir probleminiz yoksa.. Allah fazla aratmadan kucaklarımıza almayı nasip etsin amin..Vücudumuz bizimle oyun oynuyor derdimiz yetmezmiş gibi :)
Gittim canım 10 gün sonra adet olmazsan gel adet söktürücü verelim dediSen daha olmadın mı??? Çok geçti senib adetten niye doktora gitmiyorsun?
Bu ay niye böyle oldu bende anlamadım bi arkadaş da böyle olmuş ben fırsatı değerlendir belki hamile kalırsın dedi doktora git dedi bakalım cuma günü olsun da duruma göre giderimBen de aynı durumdayım, neden bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?