Kızlar Merhaba uygun forum burasıdır umarım adetime bir hafta var bende pembe bir akıntı oluyor,mide bulantısı,aşırı yemek yeme,baş dönmesi,halsizlik Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Kızla şuan hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum.Ona göre kadın Doğumda bakacakmış
Günaydın canımGünaydın güzeller
Günaydın canım
Sonuç nasıl canım?Kızla şuan hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum.Ona göre kadın Doğumda bakacakmış
Yaxşıyam sen necesen 18ci günümdeyem falekulum hele partamıyıb.sende necedi veziyyetNecesen can? Durumlar nasıl?
Yaxşıyam sen necesen 18ci günümdeyem falekulum hele partamıyıb.sende necedi veziyyet
Hamile msn ? Adetime 2 3 gun var
Bu ay niye böyle oldu bende anlamadım bi arkadaş da böyle olmuş ben fırsatı değerlendir belki hamile kalırsın dedi doktora git dedi bakalım cuma günü olsun da duruma göre giderim
Kızlar adet oldum, testler de negatifti zaten. Umutlar gelecek aya kaldı.Günaydın beybi
Gelecek ay çalışmalara devam yani canım ben hâlâ adet olmadımKızlar adet oldum, testler de negatifti zaten. Umutlar gelecek aya kaldı.
Gercekten eminsen hamile.olmadigina kekik suyu oneririm hemen adet getirir istersen netten de araştir bosu bosuna bekleme bence biran once calismalara baslaGelecek ay çalışmalara devam yani canım ben hâlâ adet olmadımhamile de değilim adet olmazsam heralde yakında kafayı yiycem
Kızlar adet oldum, testler de negatifti zaten. Umutlar gelecek aya kaldı.
Kızlar gittim beta hcg tam 0 çıktı .Acilden giriş yaptık doktor kızdı hatta bu saatte acil birşey Yok diye anlamadım bende özele gideceğim şimdi
Adetim gecikmemişti .Adetime bir hafta kala leke gördüm ondan
Canım emin de olamıyorum ki ben normalde zaten ağrım olurdu şimdi burda okuduklarım a göre hamile olunca ağrılar aynı oluyormuş ağrım da var yani bilemiyorum ki canım yaaGercekten eminsen hamile.olmadigina kekik suyu oneririm hemen adet getirir istersen netten de araştir bosu bosuna bekleme bence biran once calismalara basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?