Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne güzel bi tane varmış inşallah kardeş gelir ona :) bana da 5.gün sadece 5 tane verdi günde 1 tane hayırlısı olsun canım :)
Çok sağol cnm benim inşallah da sana Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder ....ozamn cnm beraber bekleyecez sonucumuz inşallah beraber iyi haberleri yazarız buraya ♡♡

Canım senin adet olmadan önce kist mi patlıyor ben öyle bir şey duydum adet bittikten sonra kist patlarmış

Allah askina test yaptim 2 gun arayla adetim de de gecikme var bir turlu olcakmisim gibi agei saplaniyor olmuyor ama sonuclar negatif napcam

Allah askina test yaptim 2 gun arayla adetim de de gecikme var bir turlu olcakmisim gibi agei saplaniyor olmuyor ama sonuclar negatif napcam

Benim de öyle olmuştu canım. 1hafta sonra oldum. Mevsim değişikliğinden mi nedir

Reamen uzuldum herkes artik hamileyim diye bakiyordu ama olcakmisim gibi testlerin hepsi negatif cikarmi ya

Bide beni düşün 1hafta geciktim artık ismini cinsiyetini ailemize vereceğimiz müjdeyi hepsini düşündük testlerin negatifliliğine rağmen. Çünki adet olacağıma dair hiçbir belirti yokken bir yandan da hamilelik için belirtilerim vardı. Kan testi için gidecektim sabah. Gecesi adet oldum

Canım sen bi hafta gecikmişsin ben hâlâ adet olmadım

Kızlarr günaydınn pazartesii kbb çarşamba kadın doğuma gideceğim hani merak ettiyseniz beni haber veriyim dedimm :))
why name is ad değiştirmiş hemii:)) parasını verek biz de istediğimizi alak:))

Kızlarr günaydınn pazartesii kbb çarşamba kadın doğuma gideceğim hani merak ettiyseniz beni haber veriyim dedimm :))
why name is ad değiştirmiş hemii:)) parasını verek biz de istediğimizi alak:))

Hoşgeldin canım ediyoruz tabi etmez miyizz biraz durgun buralar sadece inşaALLAH güzel haberler duyarsın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…