- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 31
Dikkatli ol ozaman canim baska bi dr daha git olmazsa belki bu gittigin bilememistirCanım emin de olamıyorum ki ben normalde zaten ağrım olurdu şimdi burda okuduklarım a göre hamile olunca ağrılar aynı oluyormuş ağrım da var yani bilemiyorum ki canım yaa
Kan tahlili yaptı canım negatif dedi başka Dr gitmek istemiyorum negatif görünce üzülüyorumDikkatli ol ozaman canim baska bi dr daha git olmazsa belki bu gittigin bilememistir
Yaa geçmiş olsun canım hap falan verdi miKızlar özele gittim kan tahlillerim yarın öğleden sonra çıkacak .5 cm lik kistim varmış
Olursun canım sen de, benim 6. gün oldu. Stresli bir dönemdi ve mevsim geçişi. Ama devam ederse mutlaka jinekolojik muayeneni ol.Gelecek ay çalışmalara devam yani canım ben hâlâ adet olmadımhamile de değilim adet olmazsam heralde yakında kafayı yiycem
Canım ben adet olmayalı 15 gün olduOlursun canım sen de, benim 6. gün oldu. Stresli bir dönemdi ve mevsim geçişi. Ama devam ederse mutlaka jinekolojik muayeneni ol.
Bildiğin adet canım bugün çok zorladı beni, iş de yoğun geçti, feleğimi şaşırdım. Senin adetin devam mı? Nasıl garip?Yaâa. Normal adet mi? Yoksa benimki gibi garip mi?
Çok geçmiş yaa dr.a git kesinlikle gitmediysen.Canım ben adet olmayalı 15 gün oldu
Gittim canım bi hafta geçti işte Dr gideliÇok geçmiş yaa dr.a git kesinlikle gitmediysen.
Bir an önce gelir inşallah canım bundan sonra da böyle gecikmesin, bebiş varsa geciksin ikimizinki deGittim canım bi hafta geçti işte Dr gideli
Ayy inşallah canım inşallah bebiş vardır da ondan gecikmiştir ikimizin ki deBir an önce gelir inşallah canım bundan sonra da böyle gecikmesin, bebiş varsa geciksin ikimizinki de
Bildiğin adet canım bugün çok zorladı beni, iş de yoğun geçti, feleğimi şaşırdım. Senin adetin devam mı? Nasıl garip?
Herkese merhabalar
Hamile arkadaşlar bizlere de dua edin sizlere yetişelim
Konu Sahibi arkadasım yeni bat 15 Mayıs ekler misin cnm listeye
Bana da verdi canım bu ay adetim bitti diğer ay adet bitiminde kullanıcam sadece 5 gün 1 tane arkasından iğne falan demedi kontrole geliceksin dedi bende ne olacak hiçbir fikrim yokKızlar aranızda klomen ilacıni kulanipta hamile kalan varmı acaba ama sadeceilaçlan çatlama iğnesi kullanmadan yani
Ay canm valla şuanda aynı durumdayız inşallah olurBana da verdi canım bu ay adetim bitti diğer ay adet bitiminde kullanıcam sadece 5 gün 1 tane arkasından iğne falan demedi kontrole geliceksin dedi bende ne olacak hiçbir fikrim yok
Ben geçen ay içtim ve daha adet olmadım mayısın 3 6 falan olurum inşallah olmam inşallah bu ilaç bir fayda vermiştir cnmAy canm valla şuanda aynı durumdayız inşallah olur
İnşallah hamilesindir canım sen adetin kaçıncı günü kullandın kaç tane kullandın kontrole gittin mi hiç ?Ben geçen ay içtim ve daha adet olmadım mayısın 3 6 falan olurum inşallah olmam inşallah bu ilaç bir fayda vermiştir cnm
Cnm benim bir çocuğum var. ..ikinci istiyorum. ..adetin beşinci günü de kullandım sabah akşam içiyordum cnmİnşallah hamilesindir canım sen adetin kaçıncı günü kullandın kaç tane kullandın kontrole gittin mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?