Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım emin de olamıyorum ki ben normalde zaten ağrım olurdu şimdi burda okuduklarım a göre hamile olunca ağrılar aynı oluyormuş ağrım da var yani bilemiyorum ki canım yaa
Dikkatli ol ozaman canim baska bi dr daha git olmazsa belki bu gittigin bilememistir

Kızlar özele gittim kan tahlillerim yarın öğleden sonra çıkacak .5 cm lik kistim varmış

Gelecek ay çalışmalara devam yani canım ben hâlâ adet olmadım hamile de değilim adet olmazsam heralde yakında kafayı yiycem
Olursun canım sen de, benim 6. gün oldu. Stresli bir dönemdi ve mevsim geçişi. Ama devam ederse mutlaka jinekolojik muayeneni ol.

Kızlar aranızda klomen ilacıni kulanipta hamile kalan varmı acaba ama sadeceilaçlan çatlama iğnesi kullanmadan yani

Bildiğin adet canım bugün çok zorladı beni, iş de yoğun geçti, feleğimi şaşırdım. Senin adetin devam mı? Nasıl garip?

Canım benim 1 hafta geçtiginde adet olacağıma dair hiçbir belirti yokken tuvalette ıkınma sonucu 2damla pembemsi lekelenmem oldu. Yattım sabah kalktığımda aşırı kasık ağrım vardı bide baya kanamalı uyandım. Ondan garip dedim. Benim hep kahverengi başlar adetim.

Kızlar aranızda klomen ilacıni kulanipta hamile kalan varmı acaba ama sadeceilaçlan çatlama iğnesi kullanmadan yani
Bana da verdi canım bu ay adetim bitti diğer ay adet bitiminde kullanıcam sadece 5 gün 1 tane arkasından iğne falan demedi kontrole geliceksin dedi bende ne olacak hiçbir fikrim yok

Bana da verdi canım bu ay adetim bitti diğer ay adet bitiminde kullanıcam sadece 5 gün 1 tane arkasından iğne falan demedi kontrole geliceksin dedi bende ne olacak hiçbir fikrim yok
Ay canm valla şuanda aynı durumdayız inşallah olur

İnşallah hamilesindir canım sen adetin kaçıncı günü kullandın kaç tane kullandın kontrole gittin mi hiç ?
Cnm benim bir çocuğum var. ..ikinci istiyorum. ..adetin beşinci günü de kullandım sabah akşam içiyordum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…