- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 33
Hayirli ugurlu olsun allah kucagina almayi nasip etsin canimBen hamileymmmm sonundaaa kızlarrrrr cok mutluyum sizlerinde darıdarısı basınıza insallahhh :)))))
Sen nerdesin ne zamandır canım? Bu konuya ilk yorum yapan sensin o zamandan beri yoksun 800sayfa oldu :)
Sagol canımm teşekkür edermm insllahhhHayirli ugurlu olsun allah kucagina almayi nasip etsin canim
Ben kaçıyorum bazen çok uzak kalıncada dahil olamıyorum bende napıym hala uğraşıyoruz zamanı gelince bizde o tadı yaşıycaz inşallahh
klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı doktor bu ay normal dene dedi bakalım temmuzda da tatile gidicem bikaç ay ara vermiş olucam tedaviye biraz oluruna kalıcam iyide gelicek bence sende varmı bi derğişiklikİnşaALLAH canım. Bişeyler yaptın mı tedavi amaçlı?
klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı doktor bu ay normal dene dedi bakalım temmuzda da tatile gidicem bikaç ay ara vermiş olucam tedaviye biraz oluruna kalıcam iyide gelicek bence sende varmı bi derğişiklik
İnşallahh cnmYok ya ben hiçbişey yapmadım yok bende de bi değişiklik. Soğan kürüne başlıycam adetim bitsin sonra.
Evet tatil çok iyi gelicek sana inşallah güzel haberlerle dönersin :)
İnşallahh cnm
Bu arada buraya da sormuş olıym dün şans eseri Ebru destanın kitabıyla karşılaştım instagramda çok hamile kalan olmuş düzenli olarak payalıyor.deneyen varmı acaba?
Ebru destan in kitabını duyduğum iyi oldu, bir bakayım ben de. Doktor bana yumurtlamıyor olabilirsin klomen başlayalım demişti ama bir süre daha normal devam etmek istedim, her ay olduğu gibi dün akşam üstü yumurtlama ağrısını hissettim ve ovulasyon testi yaptım ilk kez, iki koyu çizgi çıktı. Yumurta çatlamış demek mi oluyor bu kızlar? Bir de dün sabah birliktelik olmuştu, bu akşam yine değerlendircem, bu şekilde kaçırmış olmuyorum değil mi? 24-48 saat içinde ilişki olmalı diyor testte.Yok ya ben hiçbişey yapmadım yok bende de bi değişiklik. Soğan kürüne başlıycam adetim bitsin sonra.
Evet tatil çok iyi gelicek sana inşallah güzel haberlerle dönersin :)
Ben sipariş ettim umarım işe yarar içinde kürler falan varmış deniycem hepsiniEki Görüntüle 2158473
Ebru destan in kitabını duyduğum iyi oldu, bir bakayım ben de. Doktor bana yumurtlamıyor olabilirsin klomen başlayalım demişti ama bir süre daha normal devam etmek istedim, her ay olduğu gibi dün akşam üstü yumurtlama ağrısını hissettim ve ovulasyon testi yaptım ilk kez, iki koyu çizgi çıktı. Yumurta çatlamış demek mi oluyor bu kızlar? Bir de dün sabah birliktelik olmuştu, bu akşam yine değerlendircem, bu şekilde kaçırmış olmuyorum değil mi? 24-48 saat içinde ilişki olmalı diyor testte.
bugünü de yarını da değerlendir canım, bu pik sanırım bundan sonra çatlayacak anlamına geliyorEki Görüntüle 2158473
Ebru destan in kitabını duyduğum iyi oldu, bir bakayım ben de. Doktor bana yumurtlamıyor olabilirsin klomen başlayalım demişti ama bir süre daha normal devam etmek istedim, her ay olduğu gibi dün akşam üstü yumurtlama ağrısını hissettim ve ovulasyon testi yaptım ilk kez, iki koyu çizgi çıktı. Yumurta çatlamış demek mi oluyor bu kızlar? Bir de dün sabah birliktelik olmuştu, bu akşam yine değerlendircem, bu şekilde kaçırmış olmuyorum değil mi? 24-48 saat içinde ilişki olmalı diyor testte.
Eki Görüntüle 2158473
Judy cim canım benim inşallah onu da görürüz, hepimizinkini görürüz inşallah. Benim için yumurtluyor olmak bile sevindiriciydi doktorun o konuşmasından sonra. Az önce yine yaptım, yine iki koyu çizgi çıktı. Eşime de sabah bal yedirdim hiç sevmez kızdın mı dedim, yooo içime katasın geldi sevgiden dedi.ALLAH iyiliğini versin kız aklım çıktı Vallahi. Çocuk gibi sevindim hamilesin sandım ovu testi olduğunu okuyunca anladım
Tamam canım az önce yine yaptım aynı dünkü gibi koyu çizgi çıktı. Ben yumurtlama ağrısını her ay hissederim ve değerlendirmeye çalışıyorum 5 aydır, inşallah tutar artık. Eşim de sperm örneği verdi ama dr Cuma günü yorumlayacak.bugünü de yarını da değerlendir canım, bu pik sanırım bundan sonra çatlayacak anlamına geliyor
Tamam daha çatlamamış o vakit, işte önemli olan çatladığında orda sperm bulunsunnTamam canım az önce yine yaptım aynı dünkü gibi koyu çizgi çıktı. Ben yumurtlama ağrısını her ay hissederim ve değerlendirmeye çalışıyorum 5 aydır, inşallah tutar artık. Eşim de sperm örneği verdi ama dr Cuma günü yorumlayacak.
Canım bat 3 ya da 5 temmuz, iki aydır gecikme yaşıyorum tam tahmin edemiyorum o yüzden. Önceki aylar ben bu yumurtlama ağrısından sonra 1 - 2 kez değerlendirip bırakıyordum belki de orda hata yapıyorum.Tamam daha çatlamamış o vakit, işte önemli olan çatladığında orda sperm bulunsunn
Umarım eşinde de problem yoktur bu ay tutsun inşallah...
bat ne zaman peki? Güzel haberlerini bekliyorum canım.
o yüzden düzenli de olsa ovulasyon testi kullanılmalıymış ben bunu anladım.. ne zaman çatlayacağı belli olmuyor ..Canım bat 3 ya da 5 temmuz, iki aydır gecikme yaşıyorum tam tahmin edemiyorum o yüzden. Önceki aylar ben bu yumurtlama ağrısından sonra 1 - 2 kez değerlendirip bırakıyordum belki de orda hata yapıyorum.
Ben 10 aylık evliyim 5-6 aydır istiyoruz. Dr polikistik over dedi ama hemen de klomen kullanmak istemiyorum bir süre daha doğal akışına bırakıcam ovu testi kullanarak. İnşallah çatlar yumurtam.o yüzden düzenli de olsa ovulasyon testi kullanılmalıymış ben bunu anladım.. ne zaman çatlayacağı belli olmuyor ..
benim adete yakın bir ilişkim oldu, onda tutmuş olduğunu düşünüyorum.. senin var mı başka gebeliğin yoksa hiç mi olmadı?
Catlatmasi icin de bitkisel bir seyler yapiyorlar canim onlara baktin mi? Insallah catlasin..Ben 10 aylık evliyim 5-6 aydır istiyoruz. Dr polikistik over dedi ama hemen de klomen kullanmak istemiyorum bir süre daha doğal akışına bırakıcam ovu testi kullanarak. İnşallah çatlar yumurtam.
Dün bir test yaptım, bugün ikinci. Dün kasık ağrımdan sonra yaptım testi. Çatlaması için neler yapıyorlar pek bilmiyorum aslında ama keten tohumu yağı aldım onu kullanıcam gece yatmadan önce.Catlatmasi icin de bitkisel bir seyler yapiyorlar canim onlara baktin mi? Insallah catlasin..
Peki gunde kac test yapmis oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?