Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın.bugun 4cü geçikmem.ilk yatpığımda çizgi hemen çıxdı.ama diğerinde çıkmadı hemde daha az koymuşdum ondan ola bilirmi
sabah yaptığında mı çıkmadı ? bitanesinde gördüm bende çizgiyi ay olabilir mi olsun lütfennn inşallah vardır canımm..

Canım öyle kafadan ilaç alınır mı? bitkisel olsa neyse sakınn..
Baloglusunannesiii canım bitkisel önerin varsa yaz canım onun dışında ilaç önerme lütfen.

Yok canım zaten önerse Bile kendi kafama göre almıycam ki doktora danışıcam. Ona kalsa bitkisel de önerme diyolar. Her vücut başka türlü algılıyormuş.

Günaydın kızlar.ben adet oldum.dünki testimin ikincisindede çizgi çıkmış benim beklemeye vaktim olmadı.geçen ayda böyle oldu.nede böyle oluyor.anlamıyorum

Günaydın kızlar.ben adet oldum.dünki testimin ikincisindede çizgi çıkmış benim beklemeye vaktim olmadı.geçen ayda böyle oldu.nede böyle oluyor.anlamıyorum
Gunaydin canim
Iyi bayramlar
Kimyasal dedikleri mi oluyor acaba? Sen farketmeden de tutunamayip gidiyor acaba tutunmasinda mi bir problem var?
Bir de soyle bisey var demek ki onumuzdeki aylarda olacak tutunacak insallah. Sen uzulme takmamaya calis biliyorsun stres de cook etkilii.

Ya bilmiyorum canım.doktorada gidicem.bide benim endemeterium 8mm sence azmı.ben ona takıldım

Hayırlı uğurlu olsun konunun son sayfasına baktım direk sorun neydi ne kadardır uğraşıyordunuz
Hayırlı uğurlu olsun konunun son sayfasına baktım direk sorun neydi ne kadardır uğraşıyordunuz
3 yıldır ugrasıyordukk vajınısmustum kuuzm 4 ay oluyo yenelii bu hastalıgı ve sonunda mucizemm geldi allah isteyenn herkese nasip etsinn kalpten soyluyorum bu lafa ne kadar sinir olsamdaa ((

3 yıldır ugrasıyordukk vajınısmustum kuuzm 4 ay oluyo yenelii bu hastalıgı ve sonunda mucizemm geldi allah isteyenn herkese nasip etsinn kalpten soyluyorum bu lafa ne kadar sinir olsamdaa ((

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne kadarlık? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…