Canım öyle kafadan ilaç alınır mı? bitkisel olsa neyse sakınn..Tatlım tam da ihtiyacım olan şey bu.
sabah yaptığında mı çıkmadı ? bitanesinde gördüm bende çizgiyi ay olabilir mi olsun lütfennn inşallah vardır canımm..Kızlar günaydın.bugun 4cü geçikmem.ilk yatpığımda çizgi hemen çıxdı.ama diğerinde çıkmadı hemde daha az koymuşdum ondan ola bilirmi
Yok cNm Öner’i yapmadım . Bitkisel olarak soğan kürü en iyisiCanım öyle kafadan ilaç alınır mı? bitkisel olsa neyse sakınn..
Baloglusunannesiii canım bitkisel önerin varsa yaz canım onun dışında ilaç önerme lütfen.
Zaten benim dediğim ilacı eczane kafasına göre veremez doktordan talep edilecek canım reçetesiz verilmiyptCanım öyle kafadan ilaç alınır mı? bitkisel olsa neyse sakınn..
Baloglusunannesiii canım bitkisel önerin varsa yaz canım onun dışında ilaç önerme lütfen.
Canım öyle kafadan ilaç alınır mı? bitkisel olsa neyse sakınn..
Zaten benim dediğim ilacı eczane kafasına göre veremez doktordan talep edilecek canım reçetesiz verilmiypt
Gunaydin canimGünaydın kızlar.ben adet oldum.dünki testimin ikincisindede çizgi çıkmış benim beklemeye vaktim olmadı.geçen ayda böyle oldu.nede böyle oluyor.anlamıyorum
Ya bilmiyorum canım.doktorada gidicem.bide benim endemeterium 8mm sence azmı.ben ona takıldımGunaydin canim
Iyi bayramlar
Kimyasal dedikleri mi oluyor acaba? Sen farketmeden de tutunamayip gidiyor acaba tutunmasinda mi bir problem var?
Bir de soyle bisey var demek ki onumuzdeki aylarda olacak tutunacak insallah. Sen uzulme takmamaya calis biliyorsun stres de cook etkilii.
Bence normal .Ya bilmiyorum canım.doktorada gidicem.bide benim endemeterium 8mm sence azmı.ben ona takıldım
Hayırlı uğurlu olsun konunun son sayfasına baktım direk sorun neydi ne kadardır uğraşıyordunuzBen hamileymmmm sonundaaa kızlarrrrr cok mutluyum sizlerinde darıdarısı basınıza insallahhh :)))))
Hayırlı uğurlu olsun konunun son sayfasına baktım direk sorun neydi ne kadardır uğraşıyordunuz
3 yıldır ugrasıyordukk vajınısmustum kuuzm 4 ay oluyo yenelii bu hastalıgı ve sonunda mucizemm geldi allah isteyenn herkese nasip etsinn kalpten soyluyorum bu lafa ne kadar sinir olsamdaaHayırlı uğurlu olsun konunun son sayfasına baktım direk sorun neydi ne kadardır uğraşıyordunuz
Sağ salim al kucağına inşallahh bebeğini tebrikler3 yıldır ugrasıyordukk vajınısmustum kuuzm 4 ay oluyo yenelii bu hastalıgı ve sonunda mucizemm geldi allah isteyenn herkese nasip etsinn kalpten soyluyorum bu lafa ne kadar sinir olsamdaa((
normali 5 mm altına inmemeli seninki normal adet dönemine yakın ve gebelikte kalınlaşırBence normal .
3 yıldır ugrasıyordukk vajınısmustum kuuzm 4 ay oluyo yenelii bu hastalıgı ve sonunda mucizemm geldi allah isteyenn herkese nasip etsinn kalpten soyluyorum bu lafa ne kadar sinir olsamdaa((
Sağ salim al kucağına inşallahh bebeğini tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?