Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canım Allahtan ümit kesilmez ama benim beta hcg değerim katlanarak artmadı. Geçen çarş 297ydi. Bugün 302 çıktı. O yüzden umutsuzum

Canım ümitlendirmek istemem ama pes etme diye diyorum. Seninki katlanmamış ama artmış. Burda neler gördük artık hiçbişeye şaşmıyoruz. Biri vardı değeri düşmüş doktor kontrolüyle kurtarmışlar. Senin de parçalar gelmiyorsa umut var demektir. Sadece pes etme. İyi bir doktora görün bebişin tutuna bilmesi için ne alman gerektiğini o söylesin sana. İnşallah tutunur

Hiç et parçalarıyla karşılaşmadım. Kanama da adet kanaması gibi değil. Dün geceden beri pedi doldurmamış. Sadece tuvaletimi yaptığımda kanamayla karşılaşıyorum. Çok ilginç ki dünkü adet sancısına benzer sancılarım da kalmamış. Ne olduğunu çok merak ediyorum. Bakalım ne diyecek Dr? Adet olabilmem için kimyasal gebelik diyebilmek için beta hcg nin sıfırlanması ya da ani düşüşler yaşaması gerekmez mi? Benim değer 302de ama benim kanamam var
Kafamda deli sorular. Kafam çok karışık.

Kanama çeşitli sebeplerden olabilir her kanama düşük anlamına gelmez YouTube da hamilelikte kanama yaz bi çok video var bu konuda.

Kanama çeşitli sebeplerden olabilir her kanama düşük anlamına gelmez YouTube da hamilelikte kanama yaz bi çok video var bu konuda.
Bilmiyorum adet kanaması gibi. Epey
Sancım da var. Az önce bir idrar testi yaptım çizgi silikleşmiş ama yine de var çizgi. Anlamadım bakalım altından ne çıkacak?

Merhaba
Arkadaşlar bisey soracağım sizler kadar bu konuda bilinçli değilim yardım ederseniz sevinirim.
Umut edilen ilişki tarihi 31.05
Bu ayki beklenen regl gunum :17.06 idi
Pembe ve kahve leke :09.06 ve 10.06 da geldi.
Sandım ki yerleşme kanaması falan ama ne yazıkki biraz önce adet oldum kırmızılar geldiçok üzgünüm şuan.
Neden olmuyor bilmiyorum
Ama kafama takılan bir konu var oda su: adeti düzenli olan biriyimdir lekelenme falan öyle hiç olmazdı şimdi neden bekledigim adet gününden 8 gün önce lekelenme oldu?ve 3-4 gun regl im geri geldi. Bu konuda bir fikriniz var mi?

Canım adetin öne gelmesi iyi bi şey.geçikmemesi önemli asıl.eyer lekenme yaşadıysan üşütmüş ve ya enfeksion kapmış ola bilirsin

Canım rahim kendinş hazırlıyor

Kızlar günaydın.bugun 4cü geçikmem.ilk yatpığımda çizgi hemen çıxdı.ama diğerinde çıkmadı hemde daha az koymuşdum ondan ola bilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20180614-072800.webp
    2 KB · Görüntüleme: 55
Hamiş olmak isteyen arkadaşlar enfeksiyon olanlara kullandığım bi ilacı söyleyecegm doktorum verdi kullandıktan sonra vajinal koku akıntı enfeksiyonu kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…