Yarın kan vermeye gidiyorum, iki gündür gebelik testinde çoooook silik çizgi çıkıyor ama sanki hiç koyulaşmıyor gibi, adete 2 günüm var bakalım ne çıkacak.Sonucunuz nedir acaba
Sonucunuz ne oldu acabaYarın kan vermeye gidiyorum, iki gündür gebelik testinde çoooook silik çizgi çıkıyor ama sanki hiç koyulaşmıyor gibi, adete 2 günüm var bakalım ne çıkacak.
Doktor yum çatlama gününü söylediğinde ovulasyon testi pik mi olmuştu siliklesmis miydiZaten doktor kontrolünde folikül takibi de yaptırdığım için 26sında yumurtlama oldu. Ama ikinci bir yumurtlama olabilir belki dediğiniz gibi, pik yapacak mı bakalım. Değerlendirmeye devam edeyim en iyisi ben
Silikleşmişti canımDoktor yum çatlama gününü söylediğinde ovulasyon testi pik mi olmuştu siliklesmis miydi
Hamileyim sanırımSonucunuz ne oldu acaba
Hayırlı olsun inşallahHamileyim sanırımDoktor daha çok yeni dedi değerim düşük biraz Perşembe tekrar kan vercem
Hayırlı olsun tahmin etmiştim hamis olacağını:)) yumdan sonra ovu ile takip ettiğinde 6 marttan önce resimlerdeki gibi köyü çizgiyi görmüş muydun yoksa ilk sayfada attığın tarihlerde mi gördün sadeceHamileyim sanırımDoktor daha çok yeni dedi değerim düşük biraz Perşembe tekrar kan vercem
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallahSağlıkla kucağınıza alın. Çık mutlu oldum okurken
Çok sağ ol canımHayırlı olsun tahmin etmiştim hamis olacağını:)) yumdan sonra ovu ile takip ettiğinde 6 marttan önce resimlerdeki gibi köyü çizgiyi görmüş muydun yoksa ilk sayfada attığın tarihlerde mi gördün sadece
Ovulasyon testleri hcg den daha doğru çıkıyor hamilelik icin :)) bir hafta sonra başlıyor ovu köyü çıkmaya bence :))Çok sağ ol canımçok daha silikti hep, şimdi de pik gibi aşırı koyu değil zaten ama hani yumurtlama yaklaşırken koyulaşmaya başlar ya öyle.
Canım açıkçası bende hiç sıfırlanmadı hep az da olsa silik vardı mutlaka ikinci çizgi, sen de koy testlerini yaptıkça birlikte bakalımbenim yumurtlamadan itibaren 9. gün. yumurtlamadan sonra tek çizgiye de düşmüştü. şimdi2 gündür 2. çizgi tekrar belirdi. senin ikinci testinden biraz daha silik olabilir mi acabamrssoydas
Attım ben yaCanım açıkçası bende hiç sıfırlanmadı hep az da olsa silik vardı mutlaka ikinci çizgi, sen de koy testlerini yaptıkça birlikte bakalım
9.günden sonra koyulaşmaya başlamıştı canım, hadi hakkında hayırlısı olsun inşallahAttım ben yaama yarın atarım.senin yumurtlamanın kaçıncı gününde ovğlasyon böyle olmuştu
canım bende bugün hamilelik testi yaptım senden biraz daha silik bir çizgi çıktı. sen yumurtlamanın kaçıncı günü hamilelik testi yapmıştın idrarda. kanda yumurtlamanın kaçıncı günü yaptınHamileyim sanırımDoktor daha çok yeni dedi değerim düşük biraz Perşembe tekrar kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?