Adete 5 kala ovulasyon testi

Merhaba konu başlığını görünce bende paylaşmak istedim ovulasyon testlerimi. 20 şubat regl başlangıcım. 25 şubattan itibaren ovulasyon testi yaptım 2 mart yumurtlama tarihim ama biz 1 mart ve 28 subatı degerlendirdik. Adetim düzenli 28 günde bir. 4 gun haric ovulasyon testi yaptim hep şuanda bata 5 gün var. Ve ovulasyon testi koyulaşmaya başladı bana bi yorum yapabilir misiniz?

Senin ovulasyon baya netmiş canım yaa. Aslinda dün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok aşırı silik bi cizgi gördum yada görmek istedim bilmiyorum bakalim bugün tekrar yapicam.şimdi sen kesin hamile misin?

Senin ovulasyon baya netmiş canım yaa. Aslinda dün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok aşırı silik bi cizgi gördum yada görmek istedim bilmiyorum bakalim bugün tekrar yapicam.şimdi sen kesin hamile misin?
Ayyy hadi inşallah. atsana testi benim de çok silikti yorum yapalım beraber. bence kan ver kanı da takip edersin iki günde bir. kan verdim ben 13ünde adetime de daha var 89 küsür çıktı. gebelik var ama normal mi diye bugün de kan vereceğim bir kalp atmamasından dolayı kürtaj da var bende

İnsallah saglikla kucağına alırsın canım yaptım test ama ben çıplak gözle zor görüyorum fotoğraftan görünmesi imkansız. Kan testi de yaptırmak istemiyorum artik 4. Ay bizim deniyoruz kan testinde 0.1i görmek çok yıktı beni 4 gün kaldı bata bekliyeyim bakalim 3 gibi ovulasyon testi de yapicam bakalim o daha da koyulasti mi

haklısın canım insan üzülüyor. benim 18. ayım :) inşallah erken senin daha olur. inşallah benim de değerlerim artar bu sefer kalbi atar. ben bu arada gören gözün kör olduğu bir çizgi görmüştüm.

Insallah canim benim sağlıkla alırsin kucagına.Güzel düşün güzel olsun. İste bende tam oyle bi cizgi görüyorum ısıgın altında nasip bakalım bekliyeyim biraz daha senin bat ne zamandı?

Insallah canim benim sağlıkla alırsin kucagına.Güzel düşün güzel olsun. İste bende tam oyle bi cizgi görüyorum ısıgın altında nasip bakalım bekliyeyim biraz daha senin bat ne zamandı?
Benim çok değişiyor ya. 33 de bir olduğu da oluyor 45 de. ama bu ay erken yumurtladım. soğan kürü mucizesi ile 17. gün yumurtladım hali ile bat ta değişmiş olur. bugün adet günüm çatlamaya göre yada yarın. bugün ovulasyon yaptım t çok daha koyu çıktı. iyi düşünmeye çalışıyorum da çok gerginim kalbini duyana kadar da böyle olacak sanırım. Allah tüm isteyenlere bizlere de hyırlısı ile nasip etsin.

Bugün 12 gibi yaptıgım hamilelik testi. Üstünden 2 saat falan gecti gittim baktım böyleydi olabilir mi

En alttaki bugünkü ovulasyon testi koyulasiyo sanki ya Eki Görüntüle 2246472
Merhaba, ben de konuyu açtığımda hamileymişim meğer ama kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testlerini ciddiye al, yapmaya devam et koyulaşma olması gebelik belirtisi. Gün içinde birkaç tane yapma her gün aynı saatte yapmaya çalış. Hayırlısı olsun güzel haberler ver

merhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.

Eklentiler

• 123.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 201
  • BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 193
Meraba Kızlar hangi marka alayım. Eczaneden mi internetten mi aldınız cevaplarsanız sevinirim

Sanki bugün yaptığın dün yaptığından daha silik gibi, ovulasyon testi. Gebelik testi negatifse ya yoktur ya değer çok küçük olduğu için çıkmamıştır ya da küçük değerle kimyasal olabilir. Kan vermende fayda var, kimyasalsa takibi yapılır en azından

olabilir canım akşam eve gidince tekrarlayacğım bakalım 2. cizgi nasıl cıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…