Canım yumurtlamamız yaklaşık olarak aynı bende de yavaş yavaş koyulaşma olmıştı ama daha erken. Zaten ordan şüphelendim Çarşamba betahcg 89 çıktı. Dün ki ovulasyonumı atıyorum şimdi.Son bi kac günü Eki Görüntüle 2245806 daha net atayım dedim :)
bence hamilelik testi yap bir fikrin olur bende aşırı silik çizgi çıkmıştı çünkü hamilelik testindeSon bi kac günü Eki Görüntüle 2245806 daha net atayım dedim :)
Ayyy hadi inşallah. atsana testi benim de çok silikti yorum yapalım beraber. bence kan ver kanı da takip edersin iki günde bir. kan verdim ben 13ünde adetime de daha var 89 küsür çıktı. gebelik var ama normal mi diye bugün de kan vereceğim bir kalp atmamasından dolayı kürtaj da var bendeSenin ovulasyon baya netmiş canım yaa. Aslinda dün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok aşırı silik bi cizgi gördum yada görmek istedim bilmiyorumbakalim bugün tekrar yapicam.şimdi sen kesin hamile misin?
haklısın canım insan üzülüyor. benim 18. ayım :) inşallah erken senin daha olur. inşallah benim de değerlerim artar bu sefer kalbi atar. ben bu arada gören gözün kör olduğu bir çizgi görmüştüm.İnsallah saglikla kucağına alırsın canımyaptım test ama ben çıplak gözle zor görüyorum fotoğraftan görünmesi imkansız. Kan testi de yaptırmak istemiyorum artik 4. Ay bizim deniyoruz kan testinde 0.1i görmek çok yıktı beni 4 gün kaldı bata bekliyeyim bakalim 3 gibi ovulasyon testi de yapicam bakalim o daha da koyulasti mi
Benim çok değişiyor ya. 33 de bir olduğu da oluyor 45 de. ama bu ay erken yumurtladım. soğan kürü mucizesi ile 17. gün yumurtladım hali ile bat ta değişmiş olur. bugün adet günüm çatlamaya göre yada yarın. bugün ovulasyon yaptım t çok daha koyu çıktı. iyi düşünmeye çalışıyorum da çok gerginim kalbini duyana kadar da böyle olacak sanırım. Allah tüm isteyenlere bizlere de hyırlısı ile nasip etsin.Insallah canim benim sağlıkla alırsin kucagına.Güzel düşün güzel olsun. İste bende tam oyle bi cizgi görüyorum ısıgın altındanasip bakalım bekliyeyim biraz daha senin bat ne zamandı?
Canım ovulaston testinde bir artış var. Bende de böyle olmuştu. Ama hamilelik testinde uzun süre beklediği için bişi diyemem. Adet tarihin geçti mi gecikme var mıEn alttaki bugünkü ovulasyon testi koyulasiyo sanki yaEki Görüntüle 2246472
Merhaba, ben de konuyu açtığımda hamileymişim meğer ama kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testlerini ciddiye al, yapmaya devam et koyulaşma olması gebelik belirtisi. Gün içinde birkaç tane yapma her gün aynı saatte yapmaya çalış. Hayırlısı olsun güzel haberler verEn alttaki bugünkü ovulasyon testi koyulasiyo sanki yaEki Görüntüle 2246472
Gitti gidiyordan alıyorum ben, kampanya oluyor takip et. Son aldığım 30 ovulasyon testi, 2 gebelik testi, 1 ultra erken gebelik testi 30 liraydıMeraba Kızlar hangi marka alayım. Eczaneden mi internetten mi aldınız cevaplarsanız sevinirim
Sanki bugün yaptığın dün yaptığından daha silik gibi, ovulasyon testi. Gebelik testi negatifse ya yoktur ya değer çok küçük olduğu için çıkmamıştır ya da küçük değerle kimyasal olabilir. Kan vermende fayda var, kimyasalsa takibi yapılır en azındanmerhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.
olabilir canım akşam eve gidince tekrarlayacğım bakalım 2. cizgi nasıl cıkacak.Sanki bugün yaptığın dün yaptığından daha silik gibi, ovulasyon testi. Gebelik testi negatifse ya yoktur ya değer çok küçük olduğu için çıkmamıştır ya da küçük değerle kimyasal olabilir. Kan vermende fayda var, kimyasalsa takibi yapılır en azından
TeşekkürlerGitti gidiyordan alıyorum ben, kampanya oluyor takip et. Son aldığım 30 ovulasyon testi, 2 gebelik testi, 1 ultra erken gebelik testi 30 liraydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?