- 31 Ağustos 2025
- 91
- 27
- 3
- 25
Benimde bat 6 gün kaldı. Hiç bir belirtim yok. Testte yapmaktan korkuyorum yine negatif çıkarsa diyeKızlar 17 Ağustos pik 18 Ağustos çatlama oldu. Bat 2 Eylül gösteriyor. Bugün dpo 9 prodoctor ve laboquick yaptım bugün negatif çıktı. Erken yaptım biraz biliyorum ama negatif görüp sonra pozitif gören oldu mu acaba?? Yada bekleyen var mı benim gibi.
Yapma canım bence biraz daha bekle. Bakma ben yaptım da çok stresli geçiyor bugün çıkmayacak yarın da yapayım sonraki gün de yapayım derken günlerin rezil olur. İstersen en azından adete 2 3 kala yap. Ben de bugün adet oldum ama stresli geçti erkenden başladığım için. İnşallah hamilesindirBenimde bat 6 gün kaldı. Hiç bir belirtim yok. Testte yapmaktan korkuyorum yine negatif çıkarsa diye
Moralini bozma inşallah bir sonrakinde hamile kalırız. Bende sabah oldum adet artık bi sonrakine psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorumKürtajdan sonra adet düzeni tamamen bozuluyor ben i bugün malesef adet oldum..çok yoruldum..
Ben hala olmadım canım 3.gün gecikmem ama testlerim hala negatif anlam veremedim test negatif olunca kan da vermek istemiyorum haliyle acaba pozitife döner mi adet mi olurum belli değilNaptın canım ben sabah adet oldum hemde 2 gün gecikmeyle gecikince acaba mı demiştim ama olmadı bu ay
Çatlama falan ne zamandı canım tarih biliyor musun. Seni üzmek istemem çıksa çıkardı ama tabi geç döllenme durumu varsa ancak çıkacak olabilirBen hala olmadım canım 3.gün gecikmem ama testlerim hala negatif anlam veremedim test negatif olunca kan da vermek istemiyorum haliyle acaba pozitife döner mi adet mi olurum belli değil
18 i demişsin canım gördüm şimdi unutmuşum. 18 i ise çıkması gerekiyordu canım ya benim de 2 gün gecikmeli geldi. Hiç de öyle gecikme olmaz yani bu ay gecikti stres yaptık ya herhalde ondanBen hala olmadım canım 3.gün gecikmem ama testlerim hala negatif anlam veremedim test negatif olunca kan da vermek istemiyorum haliyle acaba pozitife döner mi adet mi olurum belli değil
Ovilasyon testi ile bakmadım sadece uygulamanın verdiği tarih ile düşünüyorum 18 Ağustos oda olsa çıkması lazımdı ama adetim de düzensiz değil normalde böyle olmazdı maximum 1 gün fark olur oda lekelenme ile başlar sonra adet olurdum test negatif çıkıyor adet olmuyorum anlam veremedimÇatlama falan ne zamandı canım tarih biliyor musun. Seni üzmek istemem çıksa çıkardı ama tabi geç döllenme durumu varsa ancak çıkacak olabilir
olursun muhtemelen canım. Sökülememiş olabilir daha. Bende de gecikme olmaz iki seferdir geç geliyor aynı şekildeOvilasyon testi ile bakmadım sadece uygulamanın verdiği tarih ile düşünüyorum 18 Ağustos oda olsa çıkması lazımdı ama adetim de düzensiz değil normalde böyle olmazdı maximum 1 gün fark olur oda lekelenme ile başlar sonra adet olurdum test negatif çıkıyor adet olmuyorum anlam veremedim
inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı gebelikler geçiririz mucizemizle kavuşuruzYapma canım bence biraz daha bekle. Bakma ben yaptım da çok stresli geçiyor bugün çıkmayacak yarın da yapayım sonraki gün de yapayım derken günlerin rezil olur. İstersen en azından adete 2 3 kala yap. Ben de bugün adet oldum ama stresli geçti erkenden başladığım için. İnşallah hamilesindir
Amin canıminşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı gebelikler geçiririz mucizemizle kavuşuruz
Üzdüolursun muhtemelen canım. Sökülememiş olabilir daha. Bende de gecikme olmaz iki seferdir geç geliyor aynı şekilde
İnşallah canımmAmin canımseninde bi 4 5 gün içinde netleşir canım güzel haberlerini alalım inşallah
Kan verdim canım 0.5 yani hamilelik yok benimde adette düzensizlik olmuş yani bu ay da geçti bir ay da umutla bekleyiş hüsranla sonuçlandıolursun muhtemelen canım. Sökülememiş olabilir daha. Bende de gecikme olmaz iki seferdir geç geliyor aynı şekilde
Üzüldüm canım öteki aya beraber bekleriz artıkKan verdim canım 0.5 yani hamilelik yok benimde adette düzensizlik olmuş yani bu ay da geçti bir ay da umutla bekleyiş hüsranla sonuçlandı
Kız ne hamile kalabildim ne de adet olabildim ne tuhaf oldum bu ayÜzüldüm canım öteki aya beraber bekleriz artıken azından bi an önce adet ol da düzen çok bozulmasın
Evet erken gecikmeyi bekleyin benceMerhaba arkadaşlar bat 8 Eylül yumurtlama 24-25ı 5 gün var adete erken mı test ıcın awox yaptım negatıf
Erken canım yani belki çıkar çıkan var da geç yerleşmiştir çıkmaz moralin bozulmasın şimdi. Bekle bence bir kaç gün dahaMerhaba arkadaşlar bat 8 Eylül yumurtlama 24-25ı 5 gün var adete erken mı test ıcın awox yaptım negatıf
Evet yorucu cidden stres resmen. Daha sakin kalıp biraz boşvermek gerekiyor sanırım. Çocuk odaklı ilişki olunca daha zor oluyor ben bunu anladımKız ne hamile kalabildim ne de adet olabildim ne tuhaf oldum bu ayay valla git gide umudum kalmıyor bu ay hiç test falan yapmayacağım gecikmeden sonra yaparım oda çıkarsa gider kan veririm her ayın sonunun hüsran olmasından yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?