Adete 6 gün kala negatif

Ben ovulasyon takibi yapmadım,sadece akıntıdan en son o gün ilişki olmuştu diye onu baz aldım
Anladım canım yarın sen testini tekrarla vardır belki çünkü bugün silik çizgi çıkmış inşallah yarın da çıkar

Ya senı tanımayı çok ısterdım arada kaynana görümce boşanma ayrılık konularına gıt bak. Hamılelıgı unutuyorsun ıyı gelıyor ben öyle yapıyorum bazen
Kız ben oralarda kavga mavga eder şimdi ceza falan yerim hahahah arada bakıyorum ama iyi oluyor cidden ay bende seni tanımayı isterdim canım valla çok iyi geldin birde o 51 Niğde’nin 51 i ise eşim niğdeli ahaha

Kız ben oralarda kavga mavga eder şimdi ceza falan yerim hahahah arada bakıyorum ama iyi oluyor cidden ay bende seni tanımayı isterdim canım valla çok iyi geldin birde o 51 Niğde’nin 51 i ise eşim niğdeli ahaha
Benımde esım nıgdelı

Biri ben adet gününe kadar negatıftım sonra pozıtıf oldum desın dıye bekliyoruz
Ben hemde ikiz gebelikti 2 gün geçmişti yerleşme kanaması adet günü gördüm.batdan 2 gün sonra silik çizgi gördüm . Reglim 4 gün geçmişken betam 157 ydi . Geç döllenme yani umudunuzu kaybetmeyin . Malesef 6 aylıkken karnimda hastalikdan kalpleri durdu ama olmuyor değil geç döllenme yasadiysaniz batdan sonra bile hamilelik ogrenirsiniz

Ayy bızı daha beter umutlandırdın . Adet günü adet sancısı çekerken bıle yerlesmemı acaba derım artık . Allah bır daha nasıp etsın sağlıklı bır sekılde canım . Çok üzüldüm

Çok üzüldüm canım lakin ovülasyon testi olduğu için çatlama günüm belli benim geç döllenme olmaz sanıyorum ama genelde 11-12 gün çıkar diyorlar ya bi ümit bekliyoruz

yarın da yapalım bakalım ne çıkacak görcezz olmadı ağlarız burda ağlama duvarı olsun
Ben sabah başka bı sebepten esım ıcın hastahane gıdıcem . Sabah hastahane den önce uyanır uyanmaz ılk ıdrarla yapmam lazım . Sonra depresyon mod a gecerım

Ben sabah başka bı sebepten esım ıcın hastahane gıdıcem . Sabah hastahane den önce uyanır uyanmaz ılk ıdrarla yapmam lazım . Sonra depresyon mod a gecerım
Haberleşelim canım güzel haberler alalım inşallllaaahhhh

Bende ikizlerden sonra tekrar bekliyorum çok az kaset testte silik çizgi gördüm sabah yarın tekrar bakicam ben de inşallah güzel haberler alırız hepimiz . Bat 2 Eylül benimde
Çok üzüldüm canım lakin ovülasyon testi olduğu için çatlama günüm belli benim geç döllenme olmaz sanıyorum ama genelde 11-12 gün çıkar diyorlar ya bi ümit bekliyoruz

Bende ikizlerden sonra tekrar bekliyorum çok az kaset testte silik çizgi gördüm sabah yarın tekrar bakicam ben de inşallah güzel haberler alırız hepimiz . Bat 2 Eylül benimde
Bugün çatlamadan sonra kaçıncı gününde canım ovülasyon yaptın mı? İnşallah vardır da yarın koyulaşır

Bugün çatlamadan sonra kaçıncı gününde canım ovülasyon yaptın mı? İnşallah vardır da yarın koyulaşır
Ben uygulamadan takip ettim aciksasi ona göre pik günüm ayın 18 ydi 3 gün önce çok ağrım oldu 2 3 damla kahverengi leke geldi sadece yerleşme diye umut ediyorum canım . Kaç gündür kaç tane test yaptım meraktan hepsi negatifti bir tek bu sabah çok az silik o da benim görebileceğim şekilde çizgi gördüm inşallah artar canım ve inşallah hep beraber o çift çizgileri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…