Adete 6 gün kala negatif

Biri ben adet gününe kadar negatıftım sonra pozıtıf oldum desın dıye bekliyoruz
Burdayıımm adetten bir gün önce yani 13 ünde awox testim sabah ilk idrarla negatifti. Adet gecikmesinin 2.günü 16sında awox testim çook belirgin bir çizgiyle pozitif

Haber ver bizede canım amin inşallah

Burdayıımm adetten bir gün önce yani 13 ünde awox testim sabah ilk idrarla negatifti. Adet gecikmesinin 2.günü 16sında awox testim çook belirgin bir çizgiyle pozitif
Canım yumurtlamanı biliyor muydun peki geç yumurtlama mı oldu acaba sende diye merak edip sordum

Kızlar ben de adete 6 gün kala kan testinde 0.5 sonuç görünce değilim diye hiçbir belirtiyi umursamadım hatta adet oluyorum sandım günlerce adet ağrısı çektim göğüslerim aşırı acıdı hep ama yoktur diye 2 hafta öyle gezdim sökülemiyorum sandım zaten pcosluyum 2 hafta sonunda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim belki umut olur size de

İnşallah canım bizde de benzeri olur. Ben de bugün 11. Gündeyim çıkmadı biraz umudum azaldı ama yarın bir daha denicem bakalım. Çıksa çıkardı diye de düşünüyorum bir yandan bakalım hayırlısı

Canım yumurtlamanı biliyor muydun peki geç yumurtlama mı oldu acaba sende diye merak edip sordum
Evet canım baya geç yumurtlama oldu bende. Normal adet tarihim 5 ağustostu ama yumurtam 31 temmuzda çatladı. Yani döngümün 27 gününde çatlama oldu. Öyle olunca adet tarihim 14 ağustosa kaydı. 13 ünde bile negatifti. 16sında çok şükür pozitifi gördüm

Çok sevindim canım ama bende ihtimal olmaz ovülasyon testi yaptığım için 4 gün var adetime yarın da yaparım sonra adeti beklerim gibime geliyor

Çok sevindim canım ama bende ihtimal olmaz ovülasyon testi yaptığım için 4 gün var adetime yarın da yaparım sonra adeti beklerim gibime geliyor
Canım İnşallah vardır Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah ama yumurtlama geç olunca da aynı yani döngü uzamış oluyor sadece. Senin için erken olduğunu düşünüyorum bende çatlamadan sonra ki 13.günde negatifti 16.gün pozitif oldu. Adet olmayana kadar umut hep var

Evet canım ben aslında beklerdim de ilk gebeliği 10. Gün öğrenince bu da öyle olur mu dedim test negatif çıkınca bi boşluğa düştüm hayırlısı artık. Olmazsa da diğer aylar deneriz çok sağol bu arada

Hayırla sağlıkla gelsin canım ne demek sende sağol

Benimde 18 i ovilasyon tarihimdi hergün test yapıyorum adete 3 gün kaldı ama hala negatif umudumu kaybediyorum artık

Benimde 18 i ovilasyon tarihimdi hergün test yapıyorum adete 3 gün kaldı ama hala negatif umudumu kaybediyorum artık
Adete kadar ümit var diyorlar da öyle olmuyor ya ümit azalıyor dimi napalım canım artık kısmet

Naptın canım ben sabah adet oldum hemde 2 gün gecikmeyle gecikince acaba mı demiştim ama olmadı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…