Gebeliğe Hazırlık Adete 6gun kala.!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dogahayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
297
127
103
34
Herkese merhaba iki hafta önce esimle korunmasız ilişkim oldu bebek düşündüğümüz için.4sene önce doğumda miyom ameliyatı oldum bugün tekrar baktırdım rahim içinde miyom var ameliyat olacaksın dedi gebelik var mı dedim adetin geçmesi gerekir dedi alltan muayenede olsa çıkar mıydı ameliyat olan varmı arkadaşlar rahim içindn sonrasında gebe kalmak kolay mı ne kadar beklemeliyim ameliyattam sonra

Herkese merhaba iki hafta önce esimle korunmasız ilişkim oldu bebek düşündüğümüz için.4sene önce doğumda miyom ameliyatı oldum bugün tekrar baktırdım rahim içinde miyom var ameliyat olacaksın dedi gebelik var mı dedim adetin geçmesi gerekir dedi alltan muayenede olsa çıkar mıydı ameliyat olan varmı arkadaşlar rahim içindn sonrasında gebe kalmak kolay mı ne kadar beklemeliyim ameliyattam sonra
Beta baktırmadınız mı? Miyomun boyutuna göre değişir korunma süresi doktor belki 2 ay korunmanızı söyler. Ben histeroskopi oldum miyomlar alındı 2 ay oldu hala bekliyorum korunmuyorum

Rahimde gebelik kesesinin görülmesi için beta hcg bin 2000 lerde olması lazım en az..bu seviyelere çıkması içinde adetin 3 veya 4 gün geçmesi lazım...sizin henüz 6 gün var...ama kan testi yaptırabilirsiniz gebelik varsa beta hcg az da olsa kanda gorulur

Dün hastanede kan veerdim fakat gebellige de bakılsın demeyi unuttum kan degerim 2.33cikti normalde 4.63/200 civarı olması gerekirken.Gebelik belirtisi olabilir mi bu yüzden aşı olmaya çekiniyorum.İlk gebeliğin de adet gunumde kan veermistim sağlık ocağındaki Dr yok demişti 10gun sonra hamile olduğum anlaşıldı.Bu bende güvensizlik yaratti

Back
X