Adete 7 gün kala belirtiler

Ben her adet öncesi sancilandigimda hissediyorum adet olacagimi bu ayda olmadı diye evin içinde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Allah'ım inşallah dualarımızı kabul eder bu aglayişlarimiza derdimizi derman olacak haberler bize gönderir🥺😭😭😭🤲🤲
Canım yalnız değilsin ben de artık son bir kaç aydır ağlamaya başladım. Ne kadardır deniyorsunuz? Bizim bir buçuk yıl oldu, psikolojik olarak çok yoruldum

Canım ne kadardır deniyorsunuz? Bizim bir buçuk yıl oldu. Ben de ağlıyorum 😢
Merhaba canım,

Ben zaten 6 aydır evliyim korunduğumuz halde 2. Ayımda hamile kalmışım. Düzenli adet oluyorum 1 hafta gecikti adetim evlendim 2. Ayımda adet olmuyorum olacakmış gibi oluyordum ama olmadım işte doktora gideyim belki evlendiö ya hormonlarım değişmiştir diye. Benden kan testi istediler ve biz şok hamilesin dediler herkes bir yandan hayırlı olsun felan demeye başladı.
8. Haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.
3 ay oldu doktorum zaten ilk başından beri korunmanıza gerek yok diye herşey yolunda kistin yok rahmin güzel dedi.
Şimdide kendim istiyorum 2 aydır olmuyor.
Doktorum 6 ay olmazsa gel tedavi edicez dedi. Bu sözüne pek kulak asmıyorum zaten olmasa ilk başta olmazdı çünkü korunuyorduk yani.
Allahım ne zaman isterse o zaman vericek ben buna inanıyorum. Kafaya takmamak lazım o da biz kadınları çok etkiliyor.

Canım insAllah tutmuştur. Bende yumurtlamadan sonra bir hafta boyu ara ara batma oluyordu. Bende de başka bisey yoktu. Ama yumurtlamadan 8 gün sonra test yaptım çıkmadı. Tam 10 gün sonra çok çok silik çıktı. Birkaç gün daha bekle istersen.
Peki yumurtlama gününden mi hesap ettin. Çatlama gününden mi. Çatlama gününü 1. Gün mü saydın canım

Merhaba canım,

Ben zaten 6 aydır evliyim korunduğumuz halde 2. Ayımda hamile kalmışım. Düzenli adet oluyorum 1 hafta gecikti adetim evlendim 2. Ayımda adet olmuyorum olacakmış gibi oluyordum ama olmadım işte doktora gideyim belki evlendiö ya hormonlarım değişmiştir diye. Benden kan testi istediler ve biz şok hamilesin dediler herkes bir yandan hayırlı olsun felan demeye başladı.
8. Haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.
3 ay oldu doktorum zaten ilk başından beri korunmanıza gerek yok diye herşey yolunda kistin yok rahmin güzel dedi.
Şimdide kendim istiyorum 2 aydır olmuyor.
Doktorum 6 ay olmazsa gel tedavi edicez dedi. Bu sözüne pek kulak asmıyorum zaten olmasa ilk başta olmazdı çünkü korunuyorduk yani.
Allahım ne zaman isterse o zaman vericek ben buna inanıyorum. Kafaya takmamak lazım o da biz kadınları çok etkiliyor.
Anladım canım. Bebişine bir an önce kavuşursun umarım. Ben de sana katılıyorum. Bir kere hamiş kalmışsın. Gene kalırsın. Önemli olan stres olmaman bence. Sağlıkla gelsin bebeğin 🙏🤰

Anladım canım. Bebişine bir an önce kavuşursun umarım. Ben de sana katılıyorum. Bir kere hamiş kalmışsın. Gene kalırsın. Önemli olan stres olmaman bence. Sağlıkla gelsin bebeğin 🙏🤰
Allahım sanada banada tüm isteyen herkese nasip etsin İnşallah🙏

Back
X